""
""

Pao mu je kamen sa srca - Fetel je progovorio nakon oslobađajuće presude

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.17. | 08:59

„Reagovao sam suviše impulsivno. Izvinjavam se Luisu i FIA asocijaciji“, rekao je Ferarijev vozač nakon što je Žan Tod prelomio da nema osnova za dalje sankcionisanje po osnovu sporne situacije

Nisu mu presele rođendanske svećice. Sebastijan Fetel je oslobođen od dalje odgovornosti zbog sudara i koškanja sa Luisom Hamiltonom na VN Azerbedžana. Nakon svega, odnosno posle odluke Žan Toda i FIA asocijacije da je celoj priči kraj, Fetel se oglasio.
“Tokom restarta, bio sam iznenađen Luisovim potezom. Posle sam ga udario u zadnji deo bolida. Mislim da Luis nije imamo nikakve loše namere”, rekao je Sebastijan Fetel, a onda se javno pokajao zbog svega.
“U žaru borbe sam reagovao previše burno i želim da se i njemu izvinim za ovaj potez. Naravno i svim ljudima koji su to videli. I sam sam shvatio da nisam poslao najbolji primer drugima. Nisam imao nameru da stavim Luisa u opasnost. Takođe, želim da se izvinim i FIA asocijaciji, al ii da kažem da poštujem njihovu odluku o kazni koja mi je izrečena na trci u Bakuu”, zaključio je Sebastian Fetel, pa i mi stavljamo tačku na ovaj sportsko - sudski proces.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFIAFormula 1Luis HamiltonMercedes AMG PetronasSebastijan FetelŽan Tod

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara