Komentari na vest

Parovi četvrtfinala i polufinala u Ligi šampiona da se smrzneš

č

činjenica

pre 4 meseca

Fenerbahče jedini od turskih timova ima šanse da se nadje u finalu. Finale verovatno Koneljano-Fener.
S

Sve zavisi

pre 4 meseca

Kako ce odigrati polufinale protiv Vero Volley-a. Vero Volley uopste nije naivna ekipa, juce jesu porazeni od Vakifa ali im nije bila bitna pobeda jer su znali da ce biti prvi u grupi ako uzmu jedan set. Fenerbahce i prosle godine po sastavu trebao igrati finale pa nije. Ove godine nece imati ni Vargas, ona zbog povrede ni u Kini jos ne igra a pitanje hoce moci uskoro na teren. Stisnjak igra dobro ali, uvek to ali.
č

činjenica

pre 4 meseca

Vero Volley ima slabe primače i to je činjenica, ne zna se dal su gore na prijemu ili napadu, Sila kao najiskusnija a u najvažnijim mečevima nestaje, Daalderop, Bajema nisu ni pola jedne Larson, Cazuate je tu još najpouzdaniji primač. A kada ih Arina, Ana Cristina pa i Stysiak nagaze servisom biće još gore.
S

Sve zavisi

pre 4 meseca

@cinjenica, pa ne moraju igrati sa dva primaca mogu koristiti Pusic kao primaca u Brendu Castillo i igrati na korektora i srednjake, sto su vec radili i islo im je lepo. Sve zavisi od trenera i kombinacija koje zeli da napravi. A isto tako moze i Vero Volley da nagazi Fener na prijemu, kao Vakif prosle godine kad ih je izbacio. Arina i Ana Kristina koliko donose u napadu odmazu na prijemu. Ana Kristina je i gora na prijemu od Arine. I meni je prosle sezone delovalo da posle 3:0 meca Fener Vakif, Vakif nema sta da trazi u revansu, pa eto nagazise im prijem posteno, i izbacili ih. Nema sta Fener ima opasnu ekipu, ali su i jako mladi (Arina, Stisnjak i Ana Kristina)
M

Marijanaaaa

pre 4 meseca

Kad pogledas svejedno ti je ko ce osvojiti jer nema veze sa reprezentacijom, ali iskreno bih volela da osvoji neki klub u kome igraju nase devojke znaci Eczacibasi (Tica i Jovana), Vakifbank (Busa i selektor), Skandicci (Maja Ognjenovic) ili Fenerbahce ( Bojana Drca koja zaista igra fenomenalno)