Partizan se dobro nosio sa šampionom, ali nije imao snage za podvig

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.23. | 21:35

Novi Beograd slavio sa 18:13, Crvena zvezda ubedljiva protiv Vukova (23:15)

Novi Beograd je sa maksimalnim učinkom okončao prvi deo takmičenja u Superligi, pošto je u poslednjem kolu grupe A savladao Partizan kao formalni gost na bazenu 11. april sa 18:13 (3:4, 4:0, 4:4, 7:5).

Presudila je druga četvrtina, koju je ekipa Živka Gocića dobila rezultatom 4:0, stekla tri gola prednosti i oda rutinski držala kontrolu meča.

Izabrane vesti

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Dimitrios Skumpakis sa četiri gola, dok su se po tri puta u strelce upisali Radomir Drašović i Marko Radulović. U redovima Partizana istakao se Luka Gladović sa četiri pogotka.

Pre ovog meča, na istom mestu, Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv Vukova (23:15), a najefikasniji su bili Rodoljub Gajić i Draško Gogov sa po pet postignutih golova.

U drugom delu sezone, koji će se igrati tek naredne godine po završetku reprezentativnih obaveza na evropskom i svetskom prvenstvu, tri prvoplasirane ekipe iz A grupe: Novi Beograd, Šabac i Partizan, ukrstiće sa tri prvoplasirana tima iz B grupe: Crvena zvezda, Radnički Kragujevac, Novobeogradski Vukovi. Posle šest dodatnih kola igraće se plej-of.

SUPERLIGA, DRUGI DEO - TREĆE KOLO:

Subota

GRUPA A (1-3)

Partizan – Novi Beograd 13:18

GRUPA A (3-6)

Proleter – Stari grad 11:7

GRUPA B (1-3)

NBG Vukovi – Crvena zvezda 15:23

GRUPA B (4-6)

Valis – Taš 22:10


tagovi

VK Crvena zvezdaVK PartizanVK Novi BeogradSuperliga Srbije u vaterpolu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara