Komentari na vest

Partizanovo dete sa druge planete uništilo Grke! Srbija u finalu Svetskog prvenstva

1992

pre 11 meseci

Partizan i i saaaamo Partizan. Ovog sporta nema bez nas. Tačka.

Goran Tubin

pre 11 meseci

Uništavanjem VK Partizan svesno je uništena reprezentacija Srbije.Samo jak Partizan garantuje jaku Srbiju a sve ostalo su veštački timovi.
D

Dzon10

pre 11 meseci

Dok ova drzava bude gurala silne pare u zvezdu i tamo neki vestacki klub novi beograd nece biti srece i uspeha u vaterpolu,Partizan je institucija u vaterpolu,klub koji je podario ovoj zemlji skoro sve reprezentativce i medalje koje je osvojila u svojoj is
e

eh

pre 11 meseci

Mozda je unisten Partizan, ali reprezentacija nije na stetu grobara. ;)
A

Aebre

pre 11 meseci

Nista bez Partizana i kad ga unistavaju....
@

@aebe

pre 11 meseci

Unistavaju ga tako sto mu dovode reprezentativce, daju bazene na koriscenje za dzabe, i jos mu obrisu 7 milioa evra duga kao da ga nije ni bilo

Is

pre 11 meseci

Sta pricate kome dovode reprezentativce Partizan ih pravi sam i ovaj momak ce biti najbolji u svojoj generaciji ako ga ne upropaste kao sto je Jaksic najbolji u vise generacije da ne pricam za FIlipovica koji je najbolji svih vremena ili bar u prva 3 sigurno sva trojica su izdanci Partizana i dokaz koja je skola najbolja. Bez te skole pitanje sta bi bilo sa nasim vaterpolom mozda bi neko drugi napravio takve asove ali ocigledno ne za sve ove godine bi napravili nekog igraca makar slicnom Jaksicu da je to tako lako.
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

I onda kukate kad smo naglo smenu generacije napravili...Eto nama opet zlatne ere zlatnog sporta...Napred momci..
p

produžeci

pre 11 meseci

ne trči izjavama, imali smo zlatne orliće u fudbalu, pa skoro dođosmo do polufinala svetskog šampionata... ne može se proizvesti mladih i talentovanih igrača, koliko ih politika može da uništi
g

gostgosy

pre 11 meseci

Ne mozete dok ne ubacite Partizan i to je
j

jokicsampion

pre 11 meseci

Možda jer je najtrofejniji srpski sportski klub, preko 30 olimpijskih medalja.
j

jokicsampion

pre 11 meseci

Možda jer je najbolji srpski klub u svim sportovima, preko 30 olimpijskih medalja
J

JWPF

pre 11 meseci

Pa mališa igra u Partizanu, 3 godine je mlađi od protivnika (doduse u timu su nam samo 2 igraca 2003 godište, ostali su mlađi)...i dao je 5 golova u polufinalu. ..

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

@jokicsampion, kakvih 30 bre olimpijskih medalja?! JSDP ima ukupno 73 medalje od toga 25 zlatnih, 31 srebrnu i 17 bronzanih. Sa druge strane, sdcz ima 39 medalja, od toga 6 zlatnih, 23 srebrne i 10 bronzanih.
j

jokicsampion

pre 11 meseci

Napisao sam za vk partizan, jsd partizan ima 74 medalje odnosno 32 srebrne.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Izvinjavam se, u pravu si jer si napisao "sportski klub", moj izvor kaze da imamo 73 medalje, a u vaterpolu imamo 36, eto ti tacna cifra.