PET NA PET – Jelena Bajić Jočić: Omiljeni igrači bili su mi Majkl Džordan, Medžik Džonson i Dominik Vilkins

Vreme čitanja: 3min | uto. 25.01.22. | 10:09

Rediteljka i suvlasnica producentske kuće Contrast Studios ističe da posle dešavanja na AO čovek poželi da nikada ne ode u Australiju

Serija “Azbuka našeg života” veoma je uticala da u Mozzartov Humanitarni tiket u podne pozovemo i rediteljku Jelenu Bajić Jočić. Jelena juče nije imala dovoljnu dozu sreće. Na tri utakmice je bila uspešna, a na preostale dve nedostajao je po gol. Na BLEKBURN – MIDLZBRO odigrala je KMB 1X&2+, a meč je završen sa 1:0. Poslednji duel na tiketu bio je ALMERIJA – EIBAR sa igrom TGG GG, okončan rezultatom 0:2.  

Naša učesnica u rubrici “Pet na pet” je suvlasnica producentske kuće Contrast Studios. Režirala je film “Led”, seriju “Psi laju, vetar nosi” i bila je izvršni producent serija “Preživeti Beograd”, “Šifra Despot”, “Srpski junaci srednjeg veka”, “Ravna Gora”,“Psi laju, vetar nosi” …U seriji, koja je obarale rekorde u gledanosti, “Selo gori, a baba se češlja” bila je i pomoćnik režije. Rediteljka Jelena Bajić Jočić u jednom intervjuu istakla je da je odabrala projekat “Azbuka našeg života”  jer ju je intrigirao kao ženu, majku i suprugu. Da su junaci serije dobri ljudi koji doživljavaju određene padove, moralne i etičke, koji imaju posrnuća. U momentima iskušenja biraju pogrešne puteve i kada se osvrnu shvate da su postali nešto što nisu očekivali.

Izabrane vesti

Da pogledamo Jelenine odgovore za rubriku “5 na 5”.

 1.Da li ste svojevremeno, kao tinejdžerka, trenirali neki sport i možda upražnjavate neku rekreaciju?

“Kao dete bila sam aktivna kada je sport u pitanju. Oprobala sam se u raznim sportovima od tenisa, košarke, plivanja, odbojke, ali sam se najduže zadržala na sinhronom plivanju, gotovo četiri godine i uživala sam. Sada se trudim da odem na tenis, pilates, ponekad vožnja bicikla, ali na žalost zbog posla kojim se bavim, kao i porodičnih obaveza, teško održavam kontinuitet u bavljenju sportom”.

 2.Ko vam je bio sportski uzor, u tinejdžerskim danima?

“Idole nisam imala, ali sam jedno vreme baš aktivno pratila košarku i NBA. Omiljeni igrači, čije postere sam imala u sobi, bili su Majkl Džordan, Medžik Džonson i Dominik Vilkins. Takođe, volela sam i Moniku Seleš”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Nisam više baš navijač. Nemam ni jedan klub u svom srcu sem tima Contrast Studios”. 

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Sportsko – politički događaj koji je toliko jak da je obeležio već 2022. godinu je deportacija Novaka Đokovica iz Australije i čitava predstava koja je organizovana kako bi se kompromitovao najbolji svetski sportista i teniser. Mislim da ćemo svi ovaj trenutak pamtiti mnogo dugo jer nam je svima ostavio gorak ukus u ustima i srcu. Prosto čovek poželi da nikada ne ode u Australiju”.

5. Životni ili sportski moto?

“U zlu se ne ponizi , u dobru se ne ponesi”!

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u odigrati na utakmicu koja dolazi iz Belgije, Gent dočekuje Ostende. Domaći imaju suficit od trinaest poena. Poslednje dve utakmice odigrali su nerešeno, 0:0 i 2:2. Gosti nastupaju bez petorice igrača, a nakon pobede i poraza sa 2:1. Poslednji okršaj ovih rivala dobio je Ostende sa 1:0.

“Probajte sa KMB I1-3&II1-3”.  

Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara