PET NA PET – Mario Knezović: Da sam ozbiljno trenirao fudbal bio bih dobar igrač

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.11.21. | 09:18

Pevač i glumac uzora je imao u Draženu Petroviću!

Mogli smo da ga gledamo u ostvarenjima “Novine”, “Quo vadis, Aida”, “Lud, zbunjen, normalan” i sada nagrađenoj seriji “Kljun”. Dobri poznavaoci zvuka znaju ga, pre svega, kao pevača grupe “Zoster” koja je nastala u Mostaru. Zoster je do sada izdao više albuma, a pesme koje izdvajamo su “Kuda idu svi ti ljudi”, “Majko Jamajko”, “Volio sam te”, “Američki film”…

Muzičar i glumac Mario Knezović je svestrana ličnost, oseća žal što se ozbiljnije nije bavio fudbalom, a sportskog uzora imao je u čuvenom Draženu. U narednim danima sastaviće Mozzartov Humanitarni tiket u podne, a do tada kraći ‘Julijanovi’ odgovori na naših pet pitanja.

Izabrane vesti

1.Da li ste svojevremeno, kao dečak i mladić, trenirali neki sport i koji?

Jedino sam u školi igrao fudbal. E sad, možda neće zvučati skromno, ali da sam se ozbiljno posvetio fudbalu bio bih uspešan igrač”.

2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

Jedan je Dražen Petrović, nikad prežaljen. Plenio je harizmom, voljom, radom…Mnogima je bio uzor”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

Ne bih se izjašnjavao po tom pitanju“.

4.Sportska utakmica ili događaj koji su ostali u sećanju?

Pratim velika takmičenja, fudbal u nekih pet, šest liga, ali ne mogu da izdvojim samo jednu utakmicu ili događaj“.

5. Na koji način komentarišete uspeh serije “Kljun” koja je dobila nagradu i na festivalu u Kanu?

Srećan sam što sam imao priliku da radim seriju ‘Kljun’ sa svim tim divnim ljudima. Kada sam došao na snimanje skoro da nikoga nisam poznavao, a otišao sam, nakon snimanja, sa hiljadu prijatelja. Predivno iskustvo, zahvalan sam svima, posebno ‘Sonji’ i ‘Borku’ iz serije, tačnije Ivani i Darku. Reditelji, glumci i svi ljudi koji su učestvovali u procesu napravili su nešto novo za naše okvire“.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u odigrati na utakmicu koja dolazi iz Evrokupa, Venecija Budućnost. Italijani su poslednji meč u domaćem šampionatu dobili. Podgoričani su poraženi od Mega Mozzarta što je, u neku ruku, iznenađenje ABA lige. Ipak, u grupi “B” Đetići su vodeći, bez poraza, a ekipe se ranije nisu sastajale.

Pokušajte sa više poena, a granica je 151.5”.

Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara