PET NA PET – Đorđe Milovanović: Na treninzima i takmičenjima samo pun gas

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.04.22. | 11:03

Našem gostu u sećanju se urezala prva utakmica na koju ga je vodio otac, Crvena zvezda –Rendžers daleke 1990 godine!

Od 2012. godine radi na poziciji operativnog direktora u nevladinoj organizaciji “Udruženje za mlade Srbije”. Tokom rada je završio obuku i stekao licence iz zaštite od požara u Ministarstvu unutrašnjih poslova, bezbednosti i zdravlja na radu u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Pre toga radio je u Creative UMS group d.o.o, na poziciji kasting i marketing menadžera. Potom, od 2004. do 2007. godine, u UMS – Školi za talente za scenski i medijski nastup, na poziciji organizatora. Jedan je od organizatora Svečanih akademija udruženja "Srpski krivak". Član Kluba prijatelja “Internacionalne policijske asocijacije” Đorđe Milovanović na sledeći način je odgovorio na Mozzartovih pet pitanja.

1.Da li ste svojevremeno, kao tinejdžer, trenirali neki sport i koji?

Izabrane vesti

“Sportom se bavim celog života, tačnije od svoje šeste godine kada sam počeo da treniram džudo. Nakon njega tenirao sam karate, boks, fudbal, i to na poziciji golmana. Oko svoje 25 godine sam samo išao u teretanu da bi pre par godina otkrio čari Crossfit – a u kojem sam i danas”.

 2. Ko vam je bio sportski uzor u tinejdžerskim danima?

“Kako sam veliki zaljubljenik u individualne sportove, nekog uzora u tinejdžerskim danima i nisam imao, ali u ranom punoletstvu to je bio čuveni borac u K1 Remi Bonjacki – ‘Leteće koleno’ ili ‘Leteći gospodin’.”

 3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Zvezda je život ostalo su sitnice”.

4.Sportski događaj(i) koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Prva utakmica na koju me je vodio otac Crvena zvezda – Glazgov Rendžers sada već daleke 1990. godine”.

5 Životni ili sportski moto?

Na treninzima i takmičenjima samo pun gas”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmici Bundeslige ŠTUTGART – DORTMUND. Švabama izostaje osam igrača, a Milionerima šest. Borusija je drugoplasirana sa 30 poena više od rivala. Svoju poslednju utakmicu Štutgart je odigrao nerešeno, 1:1, dok je RB dobio Borusiju sa 4:1. Poslednja dva međusobna okršaja pripala su gostima.

“Pokušajte sa UG 4+”.  

 PIŠE: Đurđe Mečanin

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara