PET NA PET – Stefan Trifunović: U Ribnici sam igrao centarfora, voleo Bađa, a sada obožavam Mitrovića

Vreme čitanja: 3min | pon. 22.11.21. | 08:44

Našem dragom glumcu značili su uspesi sportista, u teškim devedesetim godinama, jer su često donosili radost i budili nadu!

U seriji “Močvara” gledali smo ga kako maestralno igra inspektora Bobana. Sjajnu glumačku ekipu pratićemo i u drugoj sezoni koja ubrzo počinje sa emitovanjem. Pored Močvare igrao je u ostvarenjima “Kao rani mraz”, “Jutro će promeniti sve”, “Živ čovek”, potom, tatu Sašu u filmu “Kelti”. I da iskoristimo priliku da najavimo premijeru Kelta na festivalu autorskog filma 27. novembra u 19.30 sati u Kombank dvorani. I naravno da pozovemo sve koje zanima da ogledaju ovaj izuzetan film.

Interesantno, životna saputnica glumca Stefana Trifunovića je glumica Ivana Vuković koja je briljantno odigrala inspektorku Sonju Kljun, u seriji “Kljun”. Lagano mogu da otvore detektivsku agenciju.

Izabrane vesti

Uskoro će Stefan ispuniti naš Humanitarni tiket u podne u nameri da pomognemo Luki Kurjačkom, SMS 1158 na 3030. Naš današnji gost, u rubrici “5 na 5”, ima bogato sportsko predznanje što ćete shvatiti kada pročitate odgovore.

1.Da li ste se tokom odrastanja, bavili sportom i koliko sada trenirate?

“Da, kao dečak, još na početku osnovne škole, sam trenirao karate, a kasnije sam trenirao fudbal u FK Ribnica iz Mionice, igrao sam na poziciji centarfora. Nekoliko mojih drugova je tada prešlo iz Ribnice u omladinske timove Crvene zvezde i Partizana, tako da sam igrao sa dosta talentovanim igračima koji su, uglavnom, najviše bili zaslužni za moje golove”.

 2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Bilo je dosta sportista koje sam voleo kao klinac, nisam imao nekog posebnog. Ali svakako iz tog perioda, perioda detinjstva, izdvojio bih Roberta Bađa. Danas je to svakako Aleksandar Mitrović, ali i Srđan Radovanović”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Partizan, naravno”!

 4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Bilo je mnogo lepih sportskih događaja i utakmica. Meni su baš značili uspesi naših sportista kada sam bio klinac, a sada, iz ove perspektive, kada sagledam u tim teškim devedesetim godinama oni su često donosili radost i budili neku nadu. Tako da ne bih da izdvajam neki poseban događaj. Često sam odlazio na fudbalske i košarkaške utakmice Partizana, ali i reprezentacije. Kada su moje omiljene uloge u pitanju svakako je to uloga inspektora Bobana u seriji ‘Močvara’, ali i uloga tate Saše u filmu ‘Kelti’. I da iskoristim priliku da najavim premijeru filma na festivalu autorskog filma 27. novembra u 19.30 sati u Kombank dvorani. I naravno da pozovem sve koje zanima da ogledaju ovaj, po mom mišljenju, izuzetan film”.

 5 Životni ili sportski moto?

“Nemam neki određeni životni moto, mislim, i kada bih ga imao život bi ga demantovao”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u odigrati na utakmicu koja dolazi iz Španije, Rajo Valjekano – Majorka. Domaći imaju pet bodova više, dobili su Barsu, remizirali pa izgubili od Reala. Gosti imaju četiri nerešena ishoda u nizu, a pobedu u poslednjem okršaju sa rivalom. Dvojica domaćih igrača izostaju dok gosti imaju petoricu fudbalera pod znakom pitanja.

 “Probajte sa TGG GG 3+”.

 Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara