Komentari na vest

Počišćen Vero Volej Milano, dva puta po 3:0! Maja Ognjenović će igrati za titulu u Italiji

O

Opstepoznato

pre 23 dana

Opstepoznato u odbojkaski krugovima je da je Paola neradnik i da ima losu energiju po tim. Stefana je u jednom podkastu pricala kako se ne pojavi na treningu i niko ne zna gde je, nikome se ne javi. Bila je u vezi sa legendarnom Skorupom, i posle raskida je od uprave zahtevala da je izbace iz tima. Pobugna po tim zbog svog ponasanja. Nije ona dzabe presedela celu godinu na klupi.
I

Izlet u tursku

pre 23 dana

Ona je u tursku i otisla da bi smirila te svoje bubice, ali kad je videla da to tamo ne prolazi, brze bolje se vratila u Italiju. Medjutim vise ni u svojoj drzavi ne moze do titule, a reprezentativni status joj je odavno uzdrman
D

Dodao bih

pre 22 dana

Da je stefana u tom podkastu rekla da se paola ne trudi na vezbama za odbranu, nikada nece da se baca na treningu i utakmicama i sl Njoj je samo napad u glavi i tjt
D

Dgzg

pre 23 dana

Ne zanima Italijane Egonu sad su uzeli Antropovu koja je unapredjena verzija,ne bi me cudilo da uzmu i Akimovu i Markovu ako se ovako nastavi. Ruskinje dominiraju Italijom
H

Hop.Hop

pre 23 dana

Paola ostala bez medalje na evropskom 2023 Nema olimpijsku medalju.Odbija da igra za reprezentaciju.Mnogo problematična curica.Treba da se ugoji.Nigerijska fosna
G

Gosr 555999

pre 23 dana

Nema sreće u ljubavi Paola OPET JE OSTAVILA DEVOJKA.To se odrazilo na igru svakako.
g

goran d.

pre 23 dana

najveci uspeh turskih navijaca ove godine :) inace ta maja prosle godine nije valjala nista u finalu ls sudeci po vatrenim domaco turskim fanovima i izrazitim odbojkaskim znalcima iz predela janj-mrkonjic. ode u drugi klub i odmah procveta. pa znaci nije do maje nego do odredjenih starosedelaca.
R

Rexus21

pre 23 dana

Vidi se da je najbolji korektor sveta ostavio neizlecive komplekse Bileckoj lopati i njenim sledbenicima. Onih 25:11 u Areni nikako da prezale. Bar osta Terzino "Meni ste najbolje" 😂😂😂
G

Gost 3839

pre 23 dana

Najbolji korektor sveta je ona koja je MVP svetskog prvenstva sa reprezentacijama i sa klubom .To je zvanično Tijana.Proglasili je predstavnici FIVB jer je bila najbolja i šampion je sveta x2.Bila je i najbolji korektor olimpijskih igara.Kada to bude Egonu i bude izabrana prvi pišem da je najbolja na svetu.Mesi je zvanično MVP svetskog prvenstva i šampion sveta.Mnogi misle u Hrvatskoj da je Modric bolji.Imaju pravo na mišljenje ali zna se ko je MVP i u fudbalu i odbojci.
D

Da da da

pre 23 dana

Misliš na 3 -0 u Tokiju u četvrtfinalu 20 dana pre toga za manje od sat vremena.Hahaha.Godinu dana posle tog poraza u finalu uzesmo zlato na SP kao i pre 4 godine.Nama taj poraz ne znaci nista kao ni 2023 u finalu nije sramota izgubiti.Problem je ispasti u četvrtfinalu.Ne plasirati se direktno na OI 2024,nemati medalju na OI.Mi igramo 4 finala EP uzimamo 5 medalja za redom na OI.Ta ista Italija nije ni na postolju 2023 .A sve nakon te 2021 i tog EP.Sedi 1.PS Paola 2023 nije ni bila u postavi.Zasluženo grejala klupu.
P

Prle i tihi

pre 23 dana

Polako se.bude naši ilegalci.Oni koji se raduju porazu Srpske odbojke.Oni koji vređaju Srpske odbojkašice i oni koji uspeh ne mogu da prihvate.Obična dva indijanca .Zreli za lečenje odavno.
I

I onda

pre 23 dana

Dodje i posle poraza od Srbije u Tokiju 3:0 place “zrtva sam rasizma”. Tijana Boskovic mi zabila 30 poena i poslala me kuci, pomlela sama Italiju bez Brankice koja napada iz cetvorke. Al to nije sve, traume vuce iz davne 2018 godine kada se becila preko mreze pa u tom finalu SP u 5.setu reseno sve, selektor Italije apladira Tijani Boskovic koja vuce kratku dijagonalu preko trojnog bloka Italije, a Paola nastavlja da svoje lopte izbija u aut…. Opet sam zrtva rasizma. Pa ista scena 2022. polufinale popijam 10 blokova od Ane Caroline da Silve kojoja joj ulazi ocigledno u glavu (videli smo i sinoc) i na kraju sta? Opet sam zrtva rasizma i necu da igram za Italiju. Ali cinjenica je ta i lepo rece legenda Eda Erdem “Italija da zahvali Turskoj sto je 2021. uzela Evropsku titulu, jer su srpskinje bile izmorene i istrosene duze igrale OI od Italije, tezi protivnik u polufinalu od Italije, Srbija je igrala protiv nas (Turske) dva seta na razliku preko 30, a Italija sveza i laksi zreb”! A sad adio
D

Da da da

pre 23 dana

I onda Rezultati Italija -Srbija od 2015 od kada su tu Egonu i Tića Evropsko 2015 mi 3 bronza a Italija 7.2017 Srbija Sampion a Italija 5.2019 Mi Šampioni a Italija 3.2021 Italija jedino bolja oni prvi a mi drugi.2023 mi ponovo u finalu a Italija 4.Srbija 5 medalja i 4 finala a Italija 2 medalje i jedno finale. Oi 2016 i 2021 Italija 9 i 6 Srbija 2 i 3 dve medalje Svetsko prvenstvo 2018 i 2022 Srbija 2 zlata italija 2 i 3 mesto. Egonu jednom MVP i to evropskog Tijana 2 x MVP SP,1 x Najbolji korektor OI,Naibolji Korektor Ep x 2 i 2 x MVP EP. Nijednom bez polufinala i medalje Tijana a Egonu 6 takmicenja bez medalje i 4 puta i bez polufinala.
G

Gost 84739

pre 23 dana

E moja Paola.Ni u finale ne možeš ući. Svakako naibolja igračica Nigerije ikada.Prošle godine je pobedi u Turskoj u finalu Fener sada Maja sa 40 i kusur godina.Taj Majin klub ispao od Tijaninog u ligi šampiona.To je ženski sport.Tu se može videti što se u muškom sportu zamisliti ne može.
I

Imam klub za nju

pre 23 dana

Paola dođi u Srbiju.Sa Pazovom u ligu šampiona.Zagarantovano 750 eura mesečno.
G

Gostujući karavan

pre 23 dana

@imam klub za nju Teško jer kod Jova se mnogo radi.Disciplina.Nije ona za to.Grejala bi klupu a od 750 e nema ništa.Plafon 500 evrića.Da se slika nakon utakmice e to da.
K

Kakvo finale

pre 23 dana

Nije nju u finalu pobedio fener, nego u polufinalu. Bile su 3. u turskoj, a oterali su je na polusezoni jos
0

0020220

pre 23 dana

Paola Egonu četvrto uzastopno finale Lige Šampiona, prvo sa Koneljanom, pa sa Vakifbankom, pa sa Milanom. Ko hoće do titule, zove Paolu. Ko hoće da ga dežurne narikače Mozzarta pljuju u komentarima kako nije dovoljno dobar i kvalitetan (iako predjašnji rezultati to demantuju) da igra sa Bošković zvanom 0 klupskih trofeja u 10 godina - pravac Ezačibaši. Inače za zaboravne Egonu je pre mesec dana izbušila taj Fener što sada tambura Ezačibaši gde stigne.
M

More plavo

pre 23 dana

0020220 Kad uzme medalju na najvecem takmicenju bice uspešna.OI medalja ima tačno ili ravno O.Svetski šampion moraš biti da budeš najbolji i zvanično najbolji na svetu si kao pojedinac kada si MVP prvenstva sveta.Ona to nije.Laku noć...
0

0020220

pre 23 dana

Valjda bi bilo normalno, i očekivano da MVP bude dobar u svakoj ekipi u kojoj igra. Zato je MVP valjda. A ne da joj iz godine u godinu dovodiš sve zvezde svetske odbojke a ona opet 0 trofeja. MVP jedino kada je odnos snaga 100 na prema 1. Tu je MVP bez dileme. Kad je izjednačeno... Mrka kapa.
i

ironija

pre 23 dana

Za tebe odavno znamo da si kompleksaš i Tijanin hejter. Nisam znala da su Elif Sahin, Gray, Voronkova i Jack Kisal svetske zvezde?Doduše za vas je svetska zvezda i Stevanovic koja evo već 2 sezone ne može da se sastavi u bloku već samo povremeno bljesne. Sad će opet one jadne priče ali jadna Paolica igra sa Malinov i Orro kao dizačima zato nema uspeha haha, čudo što taj argument niste potezali kad je u Koneljano igrala sa Vološ, tad je sve bilo potaman. Ode Paola dodje Haak i Koneljano opet sila, znači ni tamo nije pravila razliku već je to isključivo bilo do Vološ.
0

0020220

pre 23 dana

Pa kad već volimo da pričamo o tim individualnim titulama, Jovana Stevanović najbolji bloker Lige Šampiona, višestruki najbolji bloker najbolje lige sveta, najbolji bloker Lige Nacija... itd... a najvažnije od svega višestruki prvak Italije i osvajač Lige Šampiona. Alexia Gray takodje MVP italijanskog šampionata, i kao takva stigla u Ezačibaši da pomogne u osvajanju najvećih trofeja. Ali normalno, ni jedna ni druga nisu dostojne igranja sa odbojkašicom zvanom "Nula". Iskreno i nisu, gube vreme samo sa nekim ko je niža liga u odnosu na njih.
i

ironija

pre 23 dana

Pa što ne pomognu te dve sile od igrača da Ezačibaši dodje do titula?Koliko je ta igračina Gray imala poena protiv Koneljana u oba meča, koliko blokova je Stevanovicka napravila?Ajde prosvetli nas? Gray 12% u napadu i ti imaš hrabrosti da je dižeš u nebesa? Bolje procente imala Buša protiv tog Koneljana kada je igrala i to sa minutama koje je na kašičicu dobijala. I kad već voliš da spominješ medjusobne susrete Tijana oduvala taj Skandici i to dva puta u četvrtfinalu LS dok sada taj isti Skandici ugazio taj silni Milano koji je kanta od ekipe(izuzev na pozicijama korektora i libera).
0

0020220

pre 23 dana

Čekaj polako dok dodje reprezentacija, ni Buša neće da valja. To što sama u sred Ankare napravi seriju 5-0 dok "MVP" šije po autu i dobija lopte pod noge, to nema veze, to se ne računa :)
i

ironija

pre 23 dana

Pazi što iz komentara vadi samo što njemu odgovara haha..Ajde liče odluči se dal su Tijanina zasluge kad se dobija ili cele ekipe a kad se gubi samo je do nje pošto je sudeći po tvojim komentarima to tvoja spika. Znači kad Italijanska reprezentacija gubi(a gubi kad stigne) to je sve jer Egonu trokira u najbitnijim momentima meča, vidjeno mali milion puta.
R

Realno samo

pre 23 dana

0020220 Tebi ne valja Tijana koja uzela Super kup i svetsko klupsko prvenstvo ove sezone i bila MVP i sada igra finale Turske a pozivaš se na Busu koja sedi na klupi cele godine.Sta od nje bilo i očekuje i od repke sa njon i Pušic u timu kad su obe zakovane za klupu cele sezone Jedino Uzelac i Brankica ako budu na najvišem nivou mozemo da pariramo najboljim.U suprtonom brzo smo kuci.Svakako necemo uraditi nista.Nemamo vise kvalitet za medalje na Sp i Oi.
G

Gost 00000009

pre 23 dana

0020220 Uzelac,Lozo,Mihajlovic 3 najbolja primaca nasa i sigurni za Pariz. Pitanje koliko primaca ide u Pariz.Ako idu 3 e onda Buša nema mesta tu.Ako idu 4 ona i Laza se bore za to mesto I sa njom i bez nje smo isti kao što je slucaj i sa Bjelicom i Henom.