Komentari na vest

Poznajete li Kimberli Drevnjok? Odrasla uz životinje, sanja o Africi, bavi se modelingom, sad igra u Srbiji

b

borcaac5

pre 3 meseca

Bila pre neki dan kod mene u kaficu, trudi se da kaže sve na srpskom a lepaaa bože
L

Logitech

pre 3 meseca

A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.
M

Malena

pre 3 meseca

Jako zanimljiv intervju. Divna devojka. Samo mi smeta sto ekipa nema nijednu pobedu, ajde Kimberli postaraj se da ne ostajete na krompiru.
G

Grebus

pre 3 meseca

Znas je privatno? Sto mislis da Maja Ognjenovic nije divna devojka? Ili Ivana Djirisilo recimo?
K

Kimmmmm

pre 3 meseca

Nisam ni znala da je ovakva dok nisam procitala ovaj sjajni razgovor sa Kimberli. Bas pozitivno luda osoba. Drago mi je sto napokon neki stranac ovako napise za nas i generalno nasu drzavu a i ligu. Nije sve u parama, ovde ocigledno dosta rade na tome da razviju mlade odbojkasice, da ih spreme da budu i fizicki i psihicki jake da posle budu uspesne. Ko zna zasto je to dobro. Verujem da kad bi i mi ulozili kao neka jaca liga da bi bili super, spoj nasih talentovanih devojaka i par dobrih stranaca nije lose. Ja sam uvek pricala da npr klubovi koji igraju ova evropska takmicenja, treba uz nase devojke da dovedu dobre proverene strance, ne moraju to biti neki skupi, ali neke solidne pa da se igraju ti evropski turniri. Nasa liga mozda nije jaka i popularna, ali mislim da se dosta nauci i da je solidna podloga, bar na neki nacin.
M

Mecca

pre 3 meseca

Uživanje je bilo pročitati ovaj intervju sa sjajnom odbojkašicom, koja ima tako odmerene i uravnotežene stavove prema sebi i svetu koji je okružuje.
p

publika

pre 3 meseca

Dugo nisam čitao neki intervju koji mi je ovako prijao. Prilično pitko i lagano za čitanje. Svakako, to je zato što devojka, kao što i sama kaže, iskače iz klišea odbojkašice(sportiste generalno). Smatra da je život mnogo više od zlopaćenja i igranja 11 od 12 meseci godišnje, i da je to na kraju krajeva samo jako dobar posao. Definitivno ću otići da pogledam neku utakmicu.