Komentari na vest

Praznik u Istanbulu: Otkrivena skulptura legendarnoj Edi Erdem

I

I jedna Maja

pre oko 2 meseca

Ognjenovic je crnogorka.Roditelji se doselili u Zrenjanin i tu se rodila.Čistokrvna Crnogorka.
i

ironija

pre oko 2 meseca

Ne lupaj u Zrenjanin su se uglavnom naseljavali ljudi poreklom iz Bosne/Hercegovine nije ti to Vrbas ili Feketic da ima Crnogoraca. Maja Hercegovka poreklom takodje.
I

I Jedna Maja

pre oko 2 meseca

@ironija Tata Rade, majka Bosiljka su se doselili u Vojvodinu ,Zrenjanin.Tačno je da su Hercegovci i Bosanci dolazili u Zrenjanin.Grbići su Hercegovci ali Majini roditelji su ponosni Crnogorci.Tate Rade to stalno ističe. Malo ih došlo iz C Gore ali eto srećom po našu odbojku Tata Rade je nakon odlaska iz C Gore izabrao Zrenjanin. Maja je Crnogorka.I tu nije ništa loše.Ko dva oka u glavi za mene Srbija i C Gora.
i

ironija

pre oko 2 meseca

Bodiroga i Grbici Hercegovci, Ivana Španovic poreklom od Kozarske Dubice, pa čak i Olivera Balašević Bosanka poreklom od Šehovića…Tačno je da se Majini roditelji tako zovu ali da su iz CG to nije…Možda bi ti to voleo jer si i sam poreklom odande a znamo da volite da prisvajate naše sportiste. A mene o Zrenjaninu nećeš učiti.
G

Gost 2739

pre oko 2 meseca

ironija Ukucaj TV Lica Maja Ognjenovic i čuces i videti kako Maja kaze da je Crnogorka rođena u Banatu.
M

Montenegro girls

pre oko 2 meseca

ironija Svako ko poznaje Maju zna da uvek kaže daje Crnogorka.Svi njeni su Crnogorci.Zrenjanin je samo mesto rođenja.Italija zemlja u kojoj trenutno živi.
i

ironija

pre oko 2 meseca

Zato ta “Crnogorka” drži srpsku zastavu u opisu profila i 20 godina igra za srpsku reprezentaciju..Ma sve ste u pravu montenegrini!!
P

Ponos Rožaja

pre oko 2 meseca

Okosnicu tima Turske , koji je vezao 22 meča bez poraza, čine djevojke koje su porijeklom sa naših prostora – kapitenka Eda Erdem (Murić) i Asli Kalač, čiji su roditelji porijeklom iz Rožaja, kao i Zehra Guneš ( Musić)(Music) i Džansu Ozbaj (Martinović), koje su takođe porijeklom iz naših krajeva. Asli Kalač - Njeno porijeklo po očevoj linijiji je iz Rožaja, iz sela Kalače. Otac Safet, rođen je u Rožajama 1963. godine a majka je porijeklom iz Kolašina (Bajramlić). Kao i mnoge porodice iz Rožaja u tom periodu, Kalačii su odselili u Tursku 1980 Odbojkašku karijeru započela je 2005. godine u Jesiljurtu. Eda je takođe kao i ona rođena u Turskoj kada se porodica Muric odselila. Meliha je ipak ostavila.najveci trag.Djevojka iz Gradačca koja je 11 godina bila član kluba OK Kula je Turskoj odbojci donijela mnogo srece. Eda Muric ponos Rožaja
E

Eda je

pre oko 2 meseca

Ponos Crne Gore Trebala je nositi zastavu u Tokiju Sada ce u Parizu zasigurno nositi zastavu Turske. Zasluzena statua prva žena među legendama.
H

Haos lom

pre oko 2 meseca

Statua lici na sve samo ne na nju. Kada sam video statuo pomislio sam od kad je Eda Erdem postala musko? Jezivo. Edi svaka cast jedina turska igracica koju cenim i postujem i koju stvarno smatram odbojkasicom, ali statua je zaista strasna…
J

Jugo Jugo rodna grudo

pre oko 2 meseca

Njen otac Isljam rođen je u selu Klanac kod Rožaja, gde je odrastaon a njena majka Suljka je takođe iz Rožaja (djevojačko prezime Grlić, selo Paučina). Takođe i mama.odrasla u Rožaju.Roditelji nikako ne mogu biti turci.Rođeni su i odrasli u Jugoslaviji. Porodica Murić je odselila u Istanbul a tamo su dobili ćerku Edu.Ponosni roditelji iz Rožaja .Bravo za odbojkašicu Murić.
č

činjenica

pre oko 2 meseca

Oni su Turci postali svojevoljno samo je pitanje dal pre 4 veka ili pre 30 godina ali suština je ista.
H

Haos lom

pre oko 2 meseca

@jugojugorodnagrudo, znam ja njeno poreklo i odakle je, a i sama Eda kao i njena majka to ne kriju. Majka joj cak na instaramu drzi prezime Muric u biografiji. Sto bi se stidili svog porekla? Pa Eda izuzetno ceni Srbe i Srbiju, o Tijani uvek prica najlepse, posle svetskog prvenstva 2022 je na turskoj televiziji izjavila da je uzivala u Tijani Boskovic. Kada se Brankica Mihajlovic povredila one sezone okacila je sliku na instagram sa Brankicom uz opis sestro moja zelim ti brz oporavak i volim te. Jedina zena u svojoj reprezentaciji koja se na terenu ponasa kao sportista a ne kao 🤡. Ja sam samo rekao da statua ne lici ni na sta i da me podseca na musko a ne na nju. A sto se tice porekla, dobro se zna da skoro cela postava Turske reprezentacije ima porekla sa ovih prostora i da nisu ciste turkinje.