Zoran Terzić (©MN Press)
Zoran Terzić (©MN Press)

Predsednik Dinama: Nismo potpisali nikakav ugovor sa Terzićem

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 14:44

Nedavno su mediji objavili da bi srpski trener mogao iz Fenerbahčea da se preseli u ruski klub

Piše se odavno o mogućem odlasku Zorana Terzića iz Fenerbahčea na kraju sezone, a poslednjih dana se u turskim medijima pojavila informacija da bi mogao ponovo da sedne na klupu Dinama iz Moskve.

Ipak, predsednik ruskog kluba Vladimir Ziničev je izjavio da Dinamo ima poverenja u sadašnjeg trenera Konstantina Ušakova.

Izabrane vesti

"Verujemo u Konstantina... On značajno napreduje sa timom. O tome svedoče i najnoviji rezultati iz Dinama. Naš tim je osvojio Spartakijadu, osvojio Kup Rusije, a sada vodi u prvenstvu Rusije. Postoje, naravno, teškoće i problemi, ali se dešavaju svima", rekao je Ziničev za "Matč TV". "Sa Terzićem nisam potpisao nikakav ugovor".

Prvi čovek Dinama je istakao da ugovor sadašnjeg trenera ističe na kraju sezone, ali da se planovi za narednu prave zajedno sa njim.

"U biskom smo kontaktu, tražimo načine da rešimo razna pitanja, razgovaramo o tome kakav će tim biti sledeće sezone. Sklapamo ekipu uz direktno učešće Ušakova i uzimajući u obzir njegovo mišljenje. Za sada sve ide dobro, tim radi uspešno. Naravno, kada se ocenjuje rad trenera, uprava kluba gleda postignute rezultate. Rad u Dinamu pomaže Ušakovu da proširi iskustvo i trenersko znanje, uz interakciju sa odličnim igračicama koje su tu okupljene".

Terzić je u Fenerbahče stigao upravo iz Dinama, koji je vodio tokom sezone 2017-2018. Pre toga je vodio Volero Cirih, Targovište, Omičku, Peruđu, Metal Galaci, Crvenu zvezdu...

Na klupi reprezentacije Srbije je proveo 20 godina i za to vreme je osvojio 20 medalja na svim takmičenjima - deset na najvećim (EP, SP, OI). Od januara prethodne godine je selektor ženskog nacionalnog tima Rusije.


tagovi

Zoran TerzićOK Dinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara