Komentari na vest

Problem za Melisu Vargas: Povratak u Fenerbahče pod znakom pitanja

H

Hahahahahahahahaha

pre 7 meseci

Ma zamisli da nece doci, iskesirace onaj turcin naocarko sto bleji na svakoj utakmici za tursku mezimicu. Do prosle godine im bila nakaza i svakakva sad im zastitni znak. Zbog nje ima turci rat da pokrenu ako treba. Kako ih muze bole je uvoo, gospodjetinaaaa ovaj gospodin.. ode odradi u Kini sezonu uzme lovu onda joj Fener placa pola sezone kao da je celu sezonu odigraala laganoo i tako vec 2 godini, plus pare da postane reprezentativka turskee ihh pa sad ima vece privilegine nego princeza Zehra Gunes
N

Novo pravilo

pre 7 meseci

To ce ipak menadzeri da dogovore. Na njima pociva i nas savez, gleda se samo kako i koliko da se zaradi. Danas su prijatelji, sutra nisu i tako u krug.
K

Kuba Mely

pre 7 meseci

Sveza dosla prvo leto neistrosena u reprrzentaciju.Videcete je nakon 10 godina ako bude svako leto tu.Naporna je vrhunska odbojka .Reprezentacija krece nakon sezone u klubu i traje 5 meseci.
H

Hahahahahahah

pre 7 meseci

@Novo pravilo, upravo je o tome pricao i Zoran Terzic. Razlog odlaska iz Fenera jer su mu uprava i menadzeri odredjivali ko ce igrati. Pola sezone nije imao u timu Vargas nego igrao sa Lazarevom koja je ispod nivoa za velike uspehe, a njega krivili a dozvole ovoj da ide na polusezonu u Kinu, pa dodje u Tursku pa dok se uigra plus svake godine menjaju dizaca, za 3 godine 3 promenili. Na kraju sezone Vakifbank posalje ponudi Tijani da predje kod njih, kad ih odbila pozovu Vargas rekla im da hoce ali da je puste u Kinu na polusezonu, gde je Vakif kao klub koji od pocetka puca na sve trofeje to ODBIO, i ona ne predje u Vakif. Bole nju bre uvo i za Tursku i za Fener i za sve, zena zivi od para. Muze ih kako stigne i radi kako njoj odgovara, al’ oni moraju da pevaju kako ona hoce jer ako ne bude tako opet ce da osvajaju banane ako ona “dine nosić”.
H

Hahahahahah

pre 7 meseci

@Kuba Mely, nije ona dosla sveza i neisteosena. Pre nego sto je pocela prvu sezonu u reprezentaciji isto je igra u Kini pa dosla u januaru u Fener, igrala kup Turske, Tursku ligu i ligu sampiona (do polufinala je Fener stigao). Ali da je naporan tempo jeste, ko zna koliko je spremna i sposobna da sve to izgura. A mnogo vise od nje ocekuju
K

Kuba Mely

pre 7 meseci

Hahahahahah Druze Tijana ILI Egonu 10 sezona celo leto tu OVA DOSLA PRVU SEZONU U REPREZENTACIJU TOKOM LETA.ZATO JE SVEZA.
H

Hahahahahahah

pre 7 meseci

@Kuba Mely, pa druze ova je posle sezone u klubu igrala celu ligu nacija od prve do poslednje utakmice dok Egonu nije, a Tijana tek od 3.vikenda. Ne kazem generalno nego cinjenicu da je glavni igrac u Feneru i cim se sezona zavrsila da je dosla u reprezentaciju. Videcemo do kad ce izdrzati tim tempom
H

Hg

pre 6 meseci

Videces uskoro, vec joj prate svaki korak i postaju gladni uspeha, hoce jos od nje, zaboravljaju ovu sezonu, zlata njenom zaslugom, i osudjuju je za sitnice, tako da koliko ona muze njih toliko ce oni nju, kad budu mogli odmah ce joj reci STOP, naci ce zamenu, plus sto je vrlo upitan njen odnos sa jednom igracicom iz reprezentacije kako neki postavljaju na mrezama a u pitanju je bas ta njihova kako ti kazes princeza. Osmehnuce nam se sreca na OI zbog svega ovoga, nece nas ovaj put pobediti.