Komentari na vest

Promocija Rojevića i Vujina u četvrtak

T

Trenerka

pre 2 meseca

Pa videce se vrlo brzo da li je zelen uz tu logistiku koju on ima lako je biti trener .ovi iz vose mu svsku zelju uslise lako je to . Videce se brzo
S

Svetlo zelena

pre 2 meseca

Momir Ilic je zeleniji od njega dosta,vodi najskuplji klub u evropi. Njih dvojica su nasa buducnost i ispravna odluka saveza,cetiri naredne godine podrska.
T

Trener

pre 2 meseca

Posle desetak osvojenih Trofeja zelen ??? Kad treba da sazri sa 60 god možda? I šta je ove prethodnike delegiralo mesto Selektora? Perića npr koji nikad nije ni bio trener do reprezentacije! Cevtkovića koji kad nije Selektor nije nikad ni pogledao rukometnu utakmicu. Djerona do nas statističar bez ijednog trofeja. Sve ZRELI frajeri !!!
R

Realnost

pre 2 meseca

Kada razmislimo ovo je najbolja kombinacija moguća u ovom trenutku! Cvetković , Peruničić , Perić , Djirona svi su se vežbali učili naciju zamajavali ! Dobili smo jedan ozbiljan tandem sa ozbiljnim rezultatima , ne vidim da je iko od nabrojanih imao ni blizu rezultate kao Rojević. Vujin zrači gospoštinom i stabilnošću ! Kvalitet nam je izuzetno ograničen , mladih igrača sve manje , svaki plasman na veliko takmičenje biće uspeh. Tražiti od naše reprezentacije da izbaci Španiju je ludost i zla namera , treba pustiti ljude dati im vreme i želeti najbolje!
G

Gost GM

pre 2 meseca

Pomozi Boze da nas jednom krene i u tom rukometu
?

????

pre 2 meseca

Realnost - nema nas na Olimpijadi, na EP naredne godine necemo se plasirati preko Spanaca, a ima da i pred EP 207 dobijemo ozbillnu grupu. Cemu se nadate?
K

Kobazz

pre 2 meseca

ili si vidivit ili si baksuz.
Z

Ze

pre 2 meseca

Realno!