Komentari na vest

Prvenstvo, Kup, Superkup - pa sve u krug: Koneljano poslednje domaće finale izgubio pre pola decenije

S

Santareli Majstor

pre 2 meseca

Santareli doktor , ali treba biti realan i priznati da je Haak trenutno uz Ticu najbolja na svetu , bolja je ipak od Egonu koja je izgurana medijski iz raznih razloga . Vero ima strasnu ekipu pored Egonu tu su Folie , Castillo , Rettke , Orro , dosta je to jaka ekipa da ona kao " najbolja na svetu " ne moze da uzme pobedu protiv Koneljana . Ipak ce biti da nije tako dobra kao sto se prica , cak mislim da ce je Antropova skroz izbaciti iz te neke price za najbolju igracicu u reprezentaciji kao sto je Tijana Brakocevicku . Ne kazem ni za Jovanu i Paolu nista lose obe vrhunske igracice , ali nesto poput Levadonvskog u fudbalu vrhunski al nije Ronaldo ili Messi .
č

činjenica

pre 2 meseca

Kakve gluposti ta Haak je juče jedva nakupila 23 poena dok je Egonu imala 35, uz to treba navesti da Haak igra sa Vološ, mnogo preciznijim dizačem nego što je Orro pa joj procenti napada opet nisu bili dobri. Milano ima loše primače nijedna nije u stanju da skupi preko 10 poena.
E

Egonu

pre 2 meseca

@cinjenica, cinjenica je ta da ni jedna ne moze da se poredi sa Tijanom Boskovic. Haak je devojka koja od pocetka karijere igra u najjacim timovima sveta kao sto su Imoco i pre toga Vakifbank, uz sebe je imala u Vakifu- Gabi, Milenu Rasic, Maju Ognjenovic, Bartsh(ne znam tacno prezime al uglavom najbolji primac olimpijskih igara u Tokiju, amerikanka znam gde je sve igrala sta je osvojila al nikad zapamtiti necu prezime, Michel se zove) onda je presla u Imoco gde igra uz Kelsy Robinson po meni trenutno najboljeg primaca sveta uz Gabi, igra sa Wolosz koja je po meni top 3 dizaca sveta. Haak je pre Vakifa i Imoca igrala u Skandicciju i za nju niko znao i cuo nije jer je bila niko i nista, dosla u Vakif gde je o odbojci naucila od Gvidettija i tu se postepeno razvijala, cak i u finalu 2022. liga sampiona bila je ocajna te je Gabi bila MVP. Sto se tice Egonu, klasa jeste al je mentalno i po sportskoj inteligenciji ispod i Tijane, miljama daleko. Onakve greske koje je ona napravila u 5.setu su uzasne za igracicu njenog kalibra. Orro je uzasan dizac i podizu je samo jer je uspela sa Italijom da dodje do te Evropske medalje (zlata), a po meni nije nikakav dizac i dosta gresaka Egonu je direktan uticaj dizanja Orro, ali 2-3 kontre ciste KONTRE, koje su solidno podignute, i to pri rezultatu koji dovodi Milano do izjednacenja, Egonu je ispucavala u aut, gazila liniju napada i pravila prelaz. Nije sve u skociti i zabiti loptu, a to je njen napad. Napasce samo ako je idealna lopta, kao i Haak ona bez idealnog prijema nije NIKO I NISTA, a to se videlo prosle godine u mecu Imoco-Fener kad ih je Fener nagazio servisom i nisu uspele nista u napadu jer Haak ne zna da napada los prijem. Tijana je miljama ispred svake, zena napada godina vec brljotine od prijem Buse u klubu broljotine Hande Baladin Alekse Grej itd, plus pogledaj dizace u Eczacibasiju sad, DNO DNA, a ona neki dan na poslednjoj utakmici imala 25 poena 62% napad! Toliko. Ono sto Tijana napada i kakve lopte pretvara u poen, Egonu i Haak ne bi napale ni u snu. Ni jedna ni druga sa ovim timom ne bi uzele nista, a Tijana je uzela svetsku titulu pobedivsi u 5.setu SAMA VAKIFBANK koji po meni ima bolju ekipu od Eczacibasija skoro na svakoj poziciji sem na korektoru.
G

Gost 9836

pre 2 meseca

Činjenica Kao nasi primaci u reprezentaciji 5 setova 3 poena.Sem institucije Mihajlovic dok je bila tu.Tugo moja.Čitav život treniraš imaš 185 cm do 190 cm visine i ništa ne možeš.Komedija bukvalno
E

Egonu

pre 2 meseca

@Gost9836, nasi primaci su super igrali na svetskom i Sara Lozo je uz Boskovic bila jedna od zasluznih za zlato, kao i srednjaci. Ja sam lepo rekao dolaskom Maje nazad u ekipu totalno se igra svela samo na Tijanu, Tijanu i samo Tijanu. Primaci nisu lopte ni dobijali a da ne pricam o srednjacima tek. Pogledaj brojke Lozo u Japanu, Katarine Lazovic u Kini i Uzelac u Brazilu, mislim da je ipak do dizaca. Ja volim Maju ali je cinjanica da je Srbija na svetskom prvenstvu igrala raznovrsniju i zabavniju kosarku od dosadnog “silovanja” lopti na Tijanu Boskovic. Pogledaj Fener kako igra sa Drcom, primaci dvocifreni uvek, srednjaci skoro svaku utakmicu dvocifreni. Bianku Busu ne komentarisem jer se njena uloga u reprezentaciji znala jos od Terzica, primi loptu odigraj odbranu dobro i to je sve ona nikad i nije bila bog zna kakav napadac.
G

Gost 8356

pre 2 meseca

Egonu Busa bi u našoj ligi bila pola utakmice na klupi.Lazović u bloku i napadau ne postoji kas su top ekipe u pitanju.Uzelac ce da bude veliki igrac ili vec jeste.Malesevic takođe bez bloka i napada bila.Mi smo kod Terze igrali kao niko nikada sa dva libera od kojih je jedan primac koji se ne zna sta trazi na mrezi.To sve moze kad imas Tijanu.Ona završava i nasa igra se zasniva na njoj.Kad prestane tu je i kraj nasim uspesima.I dalje necemo imati primaca napadaca ali onda ni korektora .The end...
i

ironija

pre 2 meseca

Baš me zanima koja to ekipa ima i vrhunskog korektora i primače dobre u napadu?Da nije možda Turska kojoj toliko škripi na poziciji primača da su Karakurt koja je uvek igrala korektora prebacili da napada iz 4? Ili Brazil koji iako ima jednu Gabi ima prosečne i ispodprosečne korektore?
E

Egonu

pre 2 meseca

@ironija, bas to. Niko nema savrsenu ekipu a da negde ne skripi. Turska na poziciji primaca najgora repka ikad, toliko uzasna da je dala pasos i platila Melihu Smajlovic i BiH da promeni prezime i igra kao “Turkinja”. Neriman Ozansoy ili kako god se preziva igra sad u THY, rodjena u Bugarskoj. Hande Baladin devojka odigra jednu utakmicu dobro 10 sledeci ih nema. Ove mlade nista specijalne, pricaju za Deryu onu sjajna ovo ono vratio je Gvidetti u Vakif iz Japana nije dodala dva pijema kako treba zalepio je za klupu. Drze ih u klubovima jer im trebaju jer sve samo 3 stranca u terenu da igraju. Zehra Gunes grejala klupu Mileni Rasic u Vakifu posle igrala jer morala zbog stranaca al i nju vise guraju nego sto je vrhunska klasa. Jedino ko je vrhunska klasa kod njih je Eda Erdem koja isto nije cista turkinja 🤣 Italija? Primaci takodje ja ne vidim ko je tu top klasa, Sila kojoj prijem slican Bianki Busi al jbg to je SILA, mozes misliti italijanka SILA.
P

Paola Egonu

pre 2 meseca

Najbolji igrac Imoca iako igra za Milano, koga briga za njenih 35 poena kada je u 5. najbitnijem setu imala cak 7 gresaka i na tacni dala pobedu i trofej Imocu. Najjaci strucnjaci koji je porede sa Tijanom, sta je zena juce uradila u 5.setu pa to je da i trener i ostale devojke u timu sednu i placu.
B

Bravo

pre 2 meseca

Nesto poput Pogbe u fudbalu .