Pucačina u prvom planu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.05.20. | 13:54

E-sports nikad popularniji usled nedostatka fudbala

Kada nema fudbala, dobar je i e-sports. Kao i ostalim danima tokom pandemije virusa korona, i ovoga puta ima zanimljivih okršaja na programu.


Izabrane vesti


Kec kao kuća za G2 Esports, jer c0ntact Gaming grca u porazima. Vezali su ih čak sedam, pa iživljavanje nad njihovom lošom srećom nije isključeno. Da su se viđali, mogli bi da naslutimo kako će sve izgledati, ali ne… Uprkos tome stručnjaci za pucačinu tipuju da će sve lagano ići za G2 E Sports, pa nema razloga da im ne poverujemo.



North je bolje skockan, a da je perfektan, to ne stoji. Borbe će biti, a Movistar Riders-u svakako da neće goditi sećanje na prošlu godinu, odnosno na decembar kada ih je North dobio sa 2:0. Očekujemo da će Movistar pružiti otpor, jer Counterstrike ume da donese i iznenađenja.



Četvrtfinalni okršaj, bez jasnih pokazatelja ko bi ovde mogao da izvuče deblji kraj. Inače, Team Liquid je u martu baš ovog rivala dobio sa 2:0. Nije to bitno! Procena je da je 100 Thieves ušao u sistem njihove igre, te da sada može debelo da zareži, možda i da ih ujede tamo gde su najtanji. Biće zanimljivo, a po proceni stručnjaka i nešto bliže ishodu koji predviđa dvojku. Svakako, ograda od ovakve tvrdnje treba da bude velika, pa da proverimo ko je ovde ko. 


Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 

Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!


tagovi

e-sports

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara