Kimberli Drevnjok (©CEV)
Kimberli Drevnjok (©CEV)

Radnički blizu opstanka, pojačanja povukla najviše

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.04.24. | 16:49

Cezar i Drevnjok najefikasnije u prvom meču protiv Novog Sada

Uložio je Radnički u pojačanja tokom zimskog prelaznog roka i izgleda da će cilj ispuniti. Klub je veoma blizu opstanka u Superligi Srbije.

Izabranice Nikole Milosavljevića su u prvom meču baraža upravo na krilima devojaka koje su stigle na polusezoni došle do pobede protiv Novog Sada - 3:0 (25:23, 25:13, 25:7).

Izabrane vesti

Bilo je neizvesno na početku, ali kako je utakmica odmicala, tako su domaće na Zvezdari bile sve sigurnije i ubedljivije. U trećem setu su pregazile protivnice i poslale ih kući praznih ruku. Ostavile su ih na samo sedam osvojenih poena i tako poslale jasnu poruku sa kakvim planovima će stići u Novi Sad.

Naredni duel je na programu u sredu od 20.00 časova. Ukoliko slavi Radnički - opstaće u Superligi, u suprotnom igraće se još jedna utakmica.

Na današnjem susretu najviše su povukle igračice koje su naknadno stigle u klub... Tara Cezar je bila najefikasnija sa 16 poena (napad 24-12, četiri asa). Kimberli Drevnjok je doprinela sa 13 poena (napad 30-13), dok je iskusna Tanja Stanojević upisala osam (napad 8-7, jedan blok). Na osam je stala i kapiten Jovana Simić, koja pokriva poziciju dizača - imala je napad 1-1, tri bloka i četiri asa.

U poraženom taboru nije bilo dvocifrenih odbojkašica - Milica Petović je bila najbolja sa osam poena. Andrea Kalman, Ema Petković i Teodora Skocajić zabeležile su po šest.



tagovi

Superliga Srbije u odbojciŽOK Radnički BeogradNikola Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara