Komentari na vest

Rogan otpao sa spiska, Đerona odredio 18 igrača za EP

S

Samo rukomet

pre 4 meseca

Nemamo doktora i fizija u reprezentaciji.21 vek...Odbojka muski tim Srbije 4 kondiciona,2 fizija.7 trenera...Zene isto.Ugledajmo se na najbolje u Srbiji pa mozda i nama krene.
H

Handball fan

pre 4 meseca

Sva podrška ovim momcima, kao i selektoru Đeroni. Prolaz u drugu fazu bio bi uspeh, sve iznad toga je senzacija, koja se u rukometu (u odnosu na druge sportove) znatno ređe događa. Treba biti pošten i realan, al opet ljudski je nadati se i verovati. Neki igrači nisu u formi, neki kubure sa povredama, neki nam i fale, a i konkurencija (naročito ova u drugoj fazi) je žestoka. Ipak ovi momci zaslužuju našu pozitivnu energiju i ja im je od srca šaljem na današnji sveti dan. Sretno i napred Srbija! Mir Božji, Hristos se rodi!
S

Subotica13

pre 4 meseca

Tako je idemo samo jako! Za mene je Kojadinovic najbolji igrac reprezentacije!
V

Vojkan Nenadic

pre 4 meseca

Dokle god savez vode Sljivo i Jaran rukomet ce propadati. Pozarevac, Kostolac i Branicevski okrug glasaju za promene.
D

Dorcol

pre 4 meseca

Ma kakvi pa stankovic je veliki znalac , prepun ideja za prosperitet rukometa a o uticaju u oksu, mosu a pogotovo u ehf i ihf da ne pricamo
M

Memi

pre 4 meseca

Fale Dodić i Djekić da bar imamo srednjeg beka, a Šotić je doktor za braću Ilić na levom krilu. Zelenović je i u poznim godinama tata za trenutne desne bekove, a moralo se naći načina da se Nenadić privoli da odigra bar još ovo prvenstvo pre penzije. Trnavac je za Cuparu Stanić iz najboljih dana.
M

Mile011

pre 4 meseca

Velika greska je sto su otpali Dodic i Trnavac! Trnavac treba da bude drugi golman reprezentacije!
O

OOiO

pre 4 meseca

Dodic je povredjen, covece.
M

Mauzolej

pre 4 meseca

Ja mislio da je sljivo otpao , aaaaa da pa on je rukovodilac
M

Memi

pre 4 meseca

Leva krila nemamo,rezervnog golmana nemamo, srednjeg beka nemamo, levi i desni ljuti prosek ili malo ispod proseka. Pivoti tankosavs. Sve u svemu, očekujem toralno fijasko.
D

Da da da

pre 4 meseca

Tijana Boskovic placena vise nego njih 16 zajedno.Samo pokazatelj gde nam je rukomet...
P

Pa nije

pre 4 meseca

Nije placena u Srbiji nego u Turskoj. Onaj ko ima para da je plati tu ce i igrati. Prosle godine da je Savino Del Bene Scandicci ponudio koliko Eczacibasi da ostane, igrala bi u Italiji. Molim lepo, svako ima svoju cenu. A ona vala vredi svaki dinar. Trenutno najplacenija igracica ikad u zenskoj odbojci, a lepo im je i vratila MVP i klubska svetska titula na koju su cekali od 2016. godine koju i tada ne bi uzeli da nije bilo MVP Tijane.
P

Pera KG

pre 4 meseca

Odlicno poređenje.Vidi se da nemamo vrhunske igrace Malo njih je u jakim klubovima Pitanje koliko ih igra u jakom klubu u ligi šampiona.Izgubili smi korak i postali 2 ili čak 3 liga igrača u rukometu.Jedna igračica kao svi oni placena.Isti sport dvoranski.Ona je vrhunska a oni prosek.Nije ovo poređenje sa jakim fudbalerom ili košarkašem gde ima novca vec sa odbojkasicom.Jako smo nisko pali.
V

Vosa le

pre 4 meseca

Djeeeeerona Djironaaaa paljba!!!
P

Pazi Vosa gazi

pre 4 meseca

Djerona odlazi!!!
Д

Днфнф

pre 4 meseca

Нема од овога ни вајда, од сврха савеза је катастрофа
G

Gavrilo Milentijević

pre 4 meseca

Kad će plata Đirona? Imal đe Šljive da se požališ? i da čuješ koga da zoveš? Jel ti profesor Žeks spremio taktiku uz odobrenje glavnokomandujućeg iz Pljevalja?