Zoran Roganović (©Reuters)
Zoran Roganović (©Reuters)

Roganović napustio kormilo posle kraha na SP

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.01.23. | 17:39

Crna Gora traži novog selektora

Odmah posle poraza od Slovenije (23:31) i samo dve pobede na Svetskom prvenstvu, Zoran Roganović je napustio kormilo Crne Gore.

Mladi stručnjak je više od pet godina bio na klupi Lavova, prošle godine je bio hit sa reprezentacijom na EP, ali loše igre i rezultati u grupnoj fazi i ubedljiv porazi od Francuske, Poljske i Slovenije uticali su na rastanak. Njemu je istekao ugovor sa Crnom Gorom, a najavio je da neće biti produžetka saradnje.

Izabrane vesti

"Nisam uspeo, uveravao sam da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. A kod mene je reč važnija od svega. Želim sreću reprezentaciji", rekao je Roganović za RTCG i pojasnio:

"Obavestio sam i ekipu i predsednika Saveza, nije im bilo svejedno. Najdraže mi je što ostavljam ekipu u fenomenalnom stanju i to je ono najvažnije. Imamo jako dobar tim, maltene smo se plasirali na naredno EP. Ostavljam fenomenalne igrače i ljude, to će pomoći mom nasledniku. Predsednik Saveza Petar Kapisoda će sigurno napraviti pravi izbor i naći čoveka koji će oboriti naše rekorde", istakao je Roganović.

18.00: (1,50) Srbija (8,50) Holandija (3,15)

On je dodao da je ovo doviđenja, a ne zbogom.

Možda se jednog dana vratim, kada budem bolji i pametniji. Da ne napravim iste greške s pripremama", zaključio je sada već bivši selektor.



tagovi

Svetsko prvenstvo u rukometurukometna reprezentacija crne gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara