Komentari na vest

Rojević: Na dobrom smo putu, navijači, dođite da napravimo grotlo Špancima

A

Alex Ferguson

pre 11 dana

Citam komentare i stvarno mi je zao kad vidim kako ljudi komentarisu..Imam osećaj da se komentarise samo da se pljune na nesto! Prva utakmica -4 u Spaniji sto je aktivan rezultat i neko napise slavimo poraz.Pa sta treba da dobijemo po 10 razlike i kod kuće i na strani? E onda bi pisali kako nećemo ništa uraditi na SP.. Toliko zlonamernosti i mrznje u komentarima da je to sramota...Bravo za momke i puno sreće vam želim u Novom Sadu!
M

Marko BG

pre 11 dana

@zora sviće Ima veči ugovor sama nego budžet RSS i iznos ugovora igrača zajedno muške i ženske reprezentacije Srbije.
G

Gost 382829

pre 11 dana

Jel idemo na najvece takmicenje u Pariz? Jel ide ženska ekipa? Sjajan uspeh obe reprezentacije... Ako ne odemo ni na svetsko nema veze sjajan rezultat...Odbojkašice se izvinjavaju naciji kada budu druge u evropi mi se ponosimo rezultatom kad smo na ivici provalije.Nismo svesni koliko smo pali.
7

777/999

pre 11 dana

Taktika Bergar Gubi sve hvali sve i opstaje. Treba znati opstati kao selektor.Španac je imao bolji rezultat od Slovenca i pedala. Ne treba mi ni da idemo na SP i OI.Tamo je mesto za one najbolje.Odbojkašice i košarkaši idu u Pariz.Odbojkaši imaju šanse da odu.Rukometašice nikad nisu ni bile od raspada Juge od 1992.Rukomet u Srbiji i deca zaboravili i da to takmičenje postoji za nas.Mi se hvalimo porazima u kvalifikacijama kada ispadamo sa velikih takmičenja dok uspešni sportovi u Srbiji vredno rade i kuju medalje za Pariz.
Z

Zora sviće

pre 11 dana

Jedna odbojkašica najbolja Srbije ima veći ugovor sama nego naša cela rukometna reprezentacija muška zajedno sa stručnim štabom.Podatak koji govori kakav kvalitet igrača mi imamo.
0

024

pre 11 dana

Covek presrecan zbog poraza
S

Srbijaaa

pre 11 dana

Idemo svi u spens. Bravo za momka i selektora!