Komentari na vest

Sad počinje ono pravo: Italija u osmini finala napada Španiju u Firenci, Francuskinje se bore sa Rumunkama

b

blizanci

pre 9 meseci

Setre Hak i Sestre Lazić. Jedan ritual popularan u Švedskoj pod nazivom “Fika” je deo njihove kulture koji označava “pauzu od posla” i uključuje kafu, pecivo ili sendvič. To je zapravo resetovanje od napornog dana, navika koja navodi ljude tamo da zastanu, sednu, budu svesni trenutka i pod uticajem slatkiša krenu u nove radne pobede.Mi ih smatramo kao HLADNE. Nisu takvi i Hladni,jer druže se itekako a imaju i strandard za primer.
S

SVE OK

pre 9 meseci

Mi imamo standard za ZLATO, jbg uslo u krv. IDEM DEVOJKE SRBIJA JE UZ VAS!
s

samo medalja

pre 9 meseci

Kakvo vas zlato spopalo.Bronza sija kao zlato.Mi nismo odbojkaška zemlja.Nismo ni Brazil.Ni Italija. Ni Poljska.Mi kao samo moramo zlato.To košarka mora .Fudbal.Tu se ulaže i daje sve.
d

dule2 korektora

pre 9 meseci

Hak i Bošković najbolje što evropska odbojka ima.Na svetskom nivou sa igračima van evrope tu Egonu Nigerija može da priđe i Vargas Kuba.Interesantno da i naše iz evrope i ove van evrope igraju na EP 2023.
s

sestrice x 2

pre 9 meseci

Александра и Ребека Лазић, близнакиње које су српског порекла, али пошто су рођене и одрасле у Шведској одлучиче су да играју за ту репрезентацију.
b

bez veze je

pre 9 meseci

dule2 korektora Eto.kakve one veze imaju sa evropom.Zamisli sutra Buša igra za Indiju.Komedija.Jure medalje.Kubanka je trebala i kod nas da dođe.Komedija.Kao Anderson u košarci bi bili Srpkinja iz Amerike.Panter u Srbiji da igra.Ne hvala.Imamo Srbe i u C Gori i RS i Hrvatskoj i širom sveta.Ko želi u Srbiju dobro došao.Strancima stop.Srbima iz Amerike Nemačke i iz celog sveta vrata su otvorena.
B

Bozeeee

pre 9 meseci

Cuj ovog “samo medalja” nismo odbojkaska zemlja kao Italija Poljska…. Sta ti pricas covece ti nisi odgledao jedan odbojkaski mec? Pa ta Italija i Poljska u zenskoj konkurenciji nemaju zajedno zlata koliko Srbija… Italija ima isto zlata koliko i mi na Evropskom, Poljska manje od nas od 2009 nemaju ni medalju na Evropskom, nemaju NI JEDNO ZLATO SA SVETSKOG PRVENSTVA, takodje obe zemlje nemaju NI JEDNU MEDALJU SA OLIMPIJADE, iste te Italijanke je Srbija sahranila u 1/4 finalu na poslednjim Olimpijskim igrama…. Sta ti pricas sacuvaj Boze…. Srbija jedina zemlja od 2015.godine koja redovno igra finale Evropskog prvenstva… strasno ko sve daje sebi za pravo da komentarise, ti idi gledaj fudbal i kosarku koji vidim redovno donosi medalje, posto po tvom komentaru vidimo da sigurno ne znas ni koja je uloga srednjeg blokera u timu..
s

samo medalja

pre 9 meseci

Bozeeee Poljska 11 medalja na evropskom ženska odbojka.2 zlata.O čemu pričaš ti.Najviše medalja na EP posle SSSR ima Poljska .SSSR se raspao.Nemaju medalje veze.Ako misliš da je Srbija zemlja odbojke a Italija i Poljska to nisu.Bravo za tebe.Sedi 1.
g

gospode bože

pre 9 meseci

Bozeeee Jesi gledao ti utakmice liga Poljske i Italije nekad momče?
B

Bozeeeeee

pre 9 meseci

“Samo medalja” nisi spasen def…. Tvoja mrznja prema odbojkasicama nema granicu. Niko ne kaze da Poljska nema puno medalja JA TI KAZEM DA POLJSKA U ZENSKOJ KONKURENCIJI IMA MANJE ZLATA OD NAS I DA NISU UZELE UOPSTE MEDALJU OD 2009 GODINE, ZNACI TA REPREZENTACIJA TACNO 14 GODINA NIJE UZELA MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Sta pricas ti vise covece, koga bole uvo ko ima vise medalja od nas, kad mi zajedno sa Italijom imamo 3 zlata a samo vise od nas Rusija koja ima 6 (bez sovj.saveza).. ko prica da italija i poljska nisu zemlje odbojke gospode Boze.. ja ti samo kazem da Italija i Poljska zajedno imaju zlata koliko sama Srbija u zenskoj konkurenciji. Ti nemas pojma ni o cemu pricam lupas ko otvoren prozor.
B

Bozeeee

pre 9 meseci

Gospode Boze, ja ne pricam o ligi ja i te kako poznajem lige italije i poljske. Italija ima jaku i zensku i musku ligu, dok poljska ima samo MUSKU. Ja ne pricam o ligama mene ne zanimaju lige, ja ti pricam o reprezentacijama. Poljska i Italija jesu zemlje odbojke, ali zenska selekcija Poljske 14 godine nije uzela ni jednu jedinu medalju, i po meni su daleko iza nas. E to je poena price a ne njihove lige. Da jesu i Italija i Poljska zemlje odbojke, daleko od toga. Ali ne mozes govoriti lose za zensku odbojkasku reprezentaciju Srbije koja je uzela ukupno 5 zlatnih medalja na dva velika takmicenja (evropsko i svetsko), i koja od 2015 godine stalno dolazi kuci sa nekom medaljom. Dok poljska od 2009 nije uzela nista na evropskom prvenstvu.
s

sveti sava

pre 9 meseci

Bozeeee Zemlja odbojke sa Banovcima kao liderom odbojke...
s

samo medalje

pre 9 meseci

Bozeeee Sta ti pišeš.Gde sam ja rekao ružnu reč i po čemu si zaključio da mrzim odbojkašice?Ja sam lepo rekao ne moraju da uzmu zlato.Ko smo mi da nas zanima samo zlato.Koliko se ulaže u odbojku niko nema pravo da to očekuje.To neka očekuju od onih sportova gde ulažu i koji su popularni.Od fudbala i košarke U SRBIJI.Nije zemlja odbojke samo ona koja ima medalje.U toj Poljskoj se odbojka voli i zato je zemlja odbojke.Kažeš nemaju jaku ligu.Njihova liga je za našu tri svetlosne godine ispred.Hale pune svaka utakmica na TV VELIKI UGOVORI ZA IGRAČICE.Vole odbojku i kada nemaju medalje.Mi to tu ljubav i kulturu nikada nećemo imati.Italija pogotovo zemlja odbojke.Mi imamo OI zlato kod muških, oni ne.Jesmo mi zemlja odbojke za njih zbog toga.Tamo se odbojka voli.Ovde volimo medalje a isprati ih na EP 200 ljudi.Velika ljubav.Bronza a i da ne bude bronza ko ima šta da im prigovara.I ako uzmu zlato naše 2 dana se piše i ćao.do OI 2024Krenula košarka.Srbija je zemlja košarke.
M

Marko Zemun

pre 9 meseci

Bozeeee Znači ko uzme zlato sa reprezentacijom to je zemlja odbojke.U BG prosek gledalaca 42 na utakmici odbojkaške super lige.Dođi na košarku pa pogledaj.Samo kupi karte za 2023 i 2024 odmah inače nema ulaska unutra.
s

samo medalje

pre 9 meseci

Marko Zemun To se u košarci gaji 80 godina.Ne razumeju oni to.Naše devojke su najbolje u odbojci i da budu 8.To je ljubav prema reprezentaciji klubu i sportu.Ovi hoće samo zlato.