""
""

Sanjaćeš me ceo život!

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.09.16. | 10:06

U glavoj ulozi sjajni srpski olimpijac - Davor Štefanek

Odjeci olimpijskog podviga Davora Štefaneka šire se poput koncentričnih krugova. Pažnja kojom je obasut zlatni srpski rvač ne samo da mu prija, nego mu je dodatno „napupmala“ samopouzdanje, da uopšte na haje za najve iz tabora Migrana Arutjunjana, kako će se Jermen žaliti Sudu za arbitražu u sportu u Lozani, smatrajući da je samo zahvaljujući sudijskim odlukama ostao bez najsjajnijeg odličja u konkurenciji do 66 kilograma.
Do mene ništa zvanično nije stiglo. Zato se ne opterećujem. Znam šta sam uradio i kako sam ga dobio. On je odličan borac. Sjajan. U tom trenutku sam, ipak, bio pripremljeniji. Na psihološkom planu. Znao sam kako da odradim borbu i to mi je donelo zlato“, smireno je prokomentarisao Davor Štefanek u kameru Radio televizije Srbije.

Na proslavi osvajanja zlata, koje mu je Rvački savez Srbije priredio u Klubu poslanika na Dedinju, plenio je stavom.
Mogu samo da mu poručim: „sanjaćeš me ceo život“. Kao što bih i ja njega sanjao, da me je pobedio. Sport je takav“.

Izabrane vesti

Daleko lepši povod od priče o Jermenu, Davor Štefanek je napravio tako što je pred desetinama zvanica sinoć zaprosio svoju devojku Dolores, koja je - naravno - pristala da se uda za njega. Posle toga, Jermenu Arutjunjanu je mogao još samo da poruči:
Ako ima nešto, neka me pobedi na strunjači. Ne na sudu“.

(FOTO: Action images)


tagovi

rvanjeOlimpijske igreDavor Štefanek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara