Komentari na vest

Santareli o najboljim napadačima sveta: Tijana harizmatični lider, Paola neverovatan talenat

t

teča Terza zna

pre 7 meseci

Paola udara svaku loptu preko bloka i teško je zaustaviti. Ali ona nikada neće biti igrač tipa Tijane Bošković, jer ona nema sve. Ima fiziku, psihologiju manje-više, ali neke stvari nema i one joj ne dozvoljavaju da svaki put bude na istom nivou. Ide gore-dole, krivulja gde se učinak spušta i diže je vrlo prisutna i ona ne može nikad svako takmičenje da odigra na najvišem nivou. Kod Tijane su oscilacije minimalne i ona je zato najbolja na svetu. Vrlo prosto“, rekao nam je srpski selektor Zoran Terzić u intervjuu pred odlazak na Igre u Tokiju.
r

realitet

pre 7 meseci

Ukrtako: Egonu je stavio na mesto bro 1j, Vragas na dvicu, Tijanu na tricu a Hak na 4. mesto po kvaliteti. I to jeste realno.
I

Ihhhh

pre 7 meseci

Dobro je Poljakinja Magda rekla “Paola je skocna i veoma jako udara, ali tehniku kao Tijana nema niko” tako jeste i tako ce ostati. Od svih njih najkompletniji igrac- napad, blok, odbrana! Sve
M

MVP SP x 2

pre 7 meseci

Gordon bolje zakucava od Jokica ali je Jokic naibolji kosarkas sveta.Od Mesija ima mnogo fudbalera jači šut ali je on najbolji na svetu.Tijana je daleko najkompletnija odbojkašica na svetu zato je i najbolja.
I

Ihhhh

pre 7 meseci

@mvpx2 upravo sam to i rekl. Moze ove imati jak napad i skocna je i sve, nema niko tehniku kao Tijana. Najkompletniji igrac. Nego zenska odbojka postaje kao muska, skoci udari 100 na sat raspali, pretvara se u to, retko ko od odbojkasica ima tehniku kao Tijana i Brazilka Gabi. Njih dve su po meni najbolje odbojkasice danasnjice. Lideri tima i dve veoma tehnicki dobre i kompletne odbojkasice.