Komentari na vest

Sebastijan Nađ doneo Srbiji treće svetsko zlato u rvanju

R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Samo su Srbi preko 90%većina u Republici Srpskoj... RS 🔴🔵⚪💪
P

Pavle987

pre preko 1 godinu

Prvo se informišite, pa onda komentarišite. U Srbiji pored Srba postoji 21 nacionalna manjina, medju kojima su i Madjari. Nadj i Nemeš su Madjari koji su rodjeni u Srbiji. Znači ne mogu njih dvojica nikako biti stranci kada su rodjeni u Srbiji.
G

Gostap11

pre preko 1 godinu

ne smetaju vam siptari sa srpskim licnim kartama i pasosima koji rasturaju drzavu, ali zato ti smetaju "madjari" koji na najlepsi nacin predstavljaju ovu drzavu...sram vas bilo
Z

Zurabi Ahmed

pre preko 1 godinu

Nađ čisto srpsko prezime. Bitno da smo protiv stranaca

Kukaa

pre preko 1 godinu

U ovom rvanju za Srbiju, nema srba uopste da se takmice ?
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

I bolje 😁
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Dok god budemo imali takav mentalitet bićemo na svim takmičenjima među poslednjima. Sve samenvelike Srbende koje gledaju imena i broje krvnca zrnca.
A

Arheolog

pre preko 1 godinu

Sebastijan je Srbin, cak je i clan sportskog tima MUP-a Srbije. Pretpostavljam da to kazes zbog Datunasvilija i Arsalana koji su uzeli medalje i Kadzaje koji sada nije (ima bronzu od pre 3 godine pod nasom zastavom), a nisu imali adekvatni tretman u svojim zemljama i zato nastupaju za nas. Oni popularizuju predivan sport koji je na marginama kod nas i donoss medalju pod nasom zastavom, i zbog njih ce se neki novi sampioni jednog dana baviti rvanjem.