Komentari na vest

Selektor Srbije doneo Varti najveći uspeh u istoriji kluba

@

@Eww

pre gotovo 2 godine

Sto se tice korektora pre sam za Bozu i Meljanca, Lisincu prikljuciti Masulovica i jos par mladjih srednjaka, dizac duboka rana reprezentacije, Batak se nije dokazao napolju, u Italiji vise sedeo na klupu propale mu dve sezone, i u Francuskoj mu ekipa ispala u drugu ligu, a i svi istali ni blizu kvaliteta ranijih dizaca Grbica, Jokanovica, Petkovica,.. Pored dizaca najkriticnije mesto su primaci.Kovacevic, Petric, Ivovic vec stari stalno povredjeni, slabije skacu, usporili,.. Sad Petric ne igra, Kovacevic ponovo povredjen, prethodne sezone vukao povredu ledja., e tu se najgore kadriralo i opasno zakasnilo sa smenom generacija... Sad ovi kvalitetni, od kojih neki nisu ni na spisku, nemaju nikakvog iskustva igranja reprezentativnih utakmica... Kako neko moze da veruje da ce Kovac, Tadic, Skakic i njima slicni uopste doci do ozbiljnijeg nivoa kad to nisu uspeli ni u ligi Srbije. Kadete i juniore treba forsirati i planski i ozbiljno raditi s njima ali je rano nekoga proglasavati za buduceg seniorskog reprezentativca, puno je tu varijabli razvoja i prerano je pre nego neko ne iskoci u ligi Srbije i dokaze se.
Н

Никола

pre gotovo 2 godine

Мислим да млађи Машуловић може да буде добар примач. Био је најбољи играч Ниша ове сезоне. Надам се да ће му дати шансу сада у репрезентацији млађих сениора. Мада чини ми се да се ту више гурају Мијајловић и Бекрић. Техничар баш велика рупа, нема га ни на видику. Поломац је 2004. годиште, можда треба пробати са њим. И надам се да ће Јанић унапредити Батака. А за коректора, дефинитивно би Лубурић требало да буде први. Штета што Душан Петковић не добија праву шансу.
G

Gost567

pre gotovo 2 godine

Atanasijevic se definitivno nece vise nikada vratiti u formu pre operacije i problema u Perudji i upitan je moguci ozbiljan doprinos reprezentaciji. Mitic je onakav igrac koji se provlaci po raznim klubovima vec skoro 10g i nigde nije odigrao u prvoj postavi celu sezonu...ima takvih jos. Kovacevic dobra sezona ali se nadam da nije ozbiljnije povredjen... Kolakovic nastavio preksu prethodnika i tesko ce nesto znacajnije uraditi sa reprezentacijom. Verovatno sledi neuspeh plasmana na OI i smena a sveukupni pad reprezentativnih rezultata narednih 7-8 godina.
E

Eww

pre gotovo 2 godine

Za Atanasijevica se slažem, ali je zato Luburic imao sjajnu sezonu u Lokomotivi, imao pre neko veče u finalu protiv Dinama 26 poena, takodje su u ligi šampiona pobedili Zaksu i on je bio mvp tog meča. Boža Vučićević takođe odlično igrao u Halkbanci. Ali i dalje je nama najveći problem prosečni dizač Jovović, mada mislim da bi šansu trebao da dobije Aleksa Batak, igrao je u Raveni dobro. Od blokera Masulovic je isto dobar i Uroš Nikolić koji igra u Veroni. Mada naravno sad je blokerski duo Lisinac-Potke. A što se budućnosti tiče mislim da posle Pariza, ako se plasiraju naravno, će doći do smene generacija i treba ubaciti nekog od ovih mladjih a ima talenata poput Elezovica, Ilića naravno Luka Stanković itd.