Komentari na vest

Senzacija u Nemačkoj - ispala Španija! Mađarska raznela Island i još više rastužila Srbiju

N

Nlkis

pre 4 meseca

Danci i Francuzi u finalu. Nemci i Madžari za broncu.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Kao neko ko dugo godina prati rukomet ovde je jedina steta sto je ispala Crna Gora koja je apsolutno zasluzila da pobedi i Island a po igri makar bod da izvuce protiv Madjarske. Eto to je steta. Srbija je odigrala katastrfalno ,izuzev prvog meca .
O

Ok

pre 4 meseca

Trener koji ne unese samopouzdanje u tim nije trener. Eksperimenti tokom celog meca. Probao sa svim igracima. Ne sme tim koji ima golmana i samo jednog igraca da dobije ovo. Neuigrano, igra se na inspiraciju Kukica. Dajte Vujovica ako je moguce da vrati ove ljude u zivot.
P

Pedja108

pre 4 meseca

Nasi eksperti rekose kako je Island najjaca ekipa u nasoj grupi, pa ce ovo ostalo biti lakse. Da se ne zanosimo, daleko smo mi od vrha. Nase je ako se plasiramo na prvenstvo, odigramo tri utakmice kao turisti i vratimo se.
B

Babaroga

pre 4 meseca

Ponovo kažem da smo ispali nakon što smo "prosuli" +3 na 70 sekundi do kraja. Pa to je nemoguće da se desi da su imali 3 napada zaredom, al eto izgleda da je za nas moguće. Njih da smo pobedili, skočilo bi samopouzdanje i ne bismo ispromašivali zicere protiv Mađara i Crnogoraca. S obzirom da smo nekada gubili od svakog 7 razlike i više ovo nije loše a može mnogo bolje
A

Amigo

pre 4 meseca

Svaka čast Austrijancima,zeznuce i Hrvate jer prenose samo jedan bod
M

Marko12345567788889542920

pre 4 meseca

Nisu nas zeznuli prenijeli jedan bod ili dva boda isto je.Svakako nam u oba slucaja trebaju tri pobjeda za polufinale.Ali ti neznas racunat jer vi nikad nista bili u situaciji da prenesete bodove i igrate u polufinale.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Razlika u mentalitetu je očigledna. Island podmlađen, mlad selektor ali redovan učesnik borbe za medalje. Mi i Crnogorci smo po kvalitetu trenutno bolji od njih, uigraniji smo i više smo želeli ali nosimo breme i pritisak gubitnika. Nije slučajno što smo i mi i oni onako grupo prosuli bodove protiv njih. Madjari realno najjači u grupi ali u sledećoj neće uzeti ni BOD. Objektivno daleko smo ispod ozbiljnih ekipa. Dali su momci sve od sebe i to mi je drago, nisu se vukli po terenu ali nemamo kvalitet.
r

rea

pre 4 meseca

Poprilično sam siguran da će Mađari dobiti Austriju i da će sa Hrvatima odigrati utakmicu na nož, jer je to apsolutno 50-50 utakmica. Sa Nemcima i Francuzima će im već biti teško, jer su prvi za nijansu jači sastav, dok su drugi poznati po tome što dižu formu kako se turnir bliži kraju (a trenutno forma im je jezivo loša).
6

62626

pre 4 meseca

Ma koga boli.. Sto bi rekao Pesic "dajte ljudi molim vas nemoj da se zafrkavamo sa nekim stvarima".. Nase je da navijako, ko hoce.. Napred nasi, kakvi god bili, nismo ni mi neki navijaci..