Stefano Lavarini i Danijele Santareli (©FIVB, CEV)
Stefano Lavarini i Danijele Santareli (©FIVB, CEV)

Sezona tek počela, trenerske rokade za sledeću se već najavljuju...

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.11.23. | 15:01

Turski portal piše da bi mesta mogli da zamene Danijele Santareli i Stefano Lavarini

Tek je Stefano Lavarini započeo novu misiju na klupi turskog Fenerbahčea, a mediji ga već sele na narednu destinaciju...

Naime, turski portal "Voleybol Magazin" piše da bi sledeće sezone mogao da zameni mesto sa Danijeleom Santarelijem. Selektor Poljske bi po njihovim saznanjima trebalo da pređe u Koneljano, a njegov kolega da se preseli u Istanbul.

Izabrane vesti

Naravno, ovo su ipak samo spekulacije, jer je još rano da se govori o nekim konačnim dogovorima, ali nije uopšte čudno što se ovakve vesti pojavljuju jer je poznato da se u odbojci često mnogo pre kraja sezone dogovore veliki transferi.

Još pre nekoliko meseci se pisalo u turskim medijima da je Santareli želja Fenerbahčea. Spekulisalo se da bi mogao da kombinuje posao u reprezentaciji Turske sa radom u istanbulskom velikanu. Međutim, ništa od toga se nije dogodilo.

Trofejni Italijan i dalje vodi Koneljano i to sa velikim uspehom. Osvojio je Superkup, odlično korača kroz prvenstvo Italije, a dobro je započeo i Ligu šampiona.

Stefano Lavarini je iz Italije, gde je vodio Novaru, ovog leta stigao u Fenerbahče. Izgubio je duel sa Vakifbankom u Superkupu, ali je dobro startovao u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu.

Obojicu čekaju veliki izazovi do kraja sezone sa dva veoma moćna tima, a da li će kasnije stvarno zameniti uloge ili ne - biće poznato tek za nekoliko meseci.


tagovi

danijele santareliStefano LavariniImoko KoneljanoŽOK FenerbahčeCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara