Đerona sa reprezentativcima Srbije (© Star sport)
Đerona sa reprezentativcima Srbije (© Star sport)

Skoro dupla povišica: Toniju Đeroni plata 120.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 08:37

Selektor Srbije se dobrim izdanjima izborio za reviziju ugovora

Neka nova Srbija. Bolja, atraktivnija, gledljivija i učinkovitija. Sve zahvaljujući Toniju Đeroni. Otkako je Španac seo na klupu našeg državnog tima umesto Nenada Peruničića Orlovi deluju preporođeno. Na početku kvalifikacija za naredno Prvenstvo Evrope savladali su Francusku u Zrenjaninu i odoleli Galskim petlovima u Kreteju, u međuvremenu bili bolji od Grčke, a za očigledan napredak u odnosu na neka prošla vremena 47-godišnji strateg će biti nagrađen.

Prema saznanjima Kurira, čelnici Rukometnog saveza Srbije ponudili su Đeroni reviziju ugovora kojim bi mu primanja bila skoro duplirana. Kad je letos došao na predlog Dragana Škrbića, potpredsednika Saveza, dogovorio je platu od 6.000 evra. Posle sjajnih igara i rezultata RSS mu nudi 10.000 evra na mesečnom nivou. Posledično tome, 120.000 evra godišnje. Sve kako bi se, dodaje isti izvor, na narednom velikom takmičenju napala medalja!

Izabrane vesti

Još jedan detaljh ukazuje koliko je ljudima iz RSS stalo da naprave iskorak posle godina tavorenja nekada trofejnog sporta. Dodaje Kurir da je u planu iznajmljivanje stana u Beogradu u kome bi Toni Đerona boravio tokom akcija selekcije Srbije, ali i kako bi sa suprugom uživao u komforu.

Srbija krajem aprila gostuje Grčkoj, a kvalifikacije završava duplim programom protiv Belgije. S obzirom da je lider Grupe 1, a da na završni turnir odlaze dve prvoplasirane reprezentacije, već sad taj put deluje izvestan.


tagovi

Toni ĐeronaRukometna reprezentacija SrbijerssKvalifikacije za rukometno EP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara