""
""

Slobodan Soro oduševljen životom na drugom kraju sveta: Ja sam Brazilac, moje slabosti su roštilj i samba

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.15. | 13:04

Srpski "Gringo" uživa i strpljivo čeka Olimpijske igre...

Posle sedam godina službe vaterpolo reprezentaciji Srbije, kojoj je pružio najbolje godine svoje karijere, Slobodan Soro uživa u jednim od najlepših dana života u Brazilu! Osvajač bronzane medalje sa Delfinima na Olimpijskim igrama u Londonu strpljivo čeka Igre u Riju i priliku da po prvi put zapliva na „crti“ gola Brazila. Srpski as, koji je nedavno dobio brazilski pasoš iz birokratskih razloga neće moći da zaigra za selekciju domaćina narednih Olimpijskih igara sve do 1. juna naredne godine.

Izabrane vesti

Do tada, posvećen je klupskim obavezama u Botafogu i uživa u dobrom društvu, brazilskoj kulturi, prirodi, hrani...
„Ja sam Brazilac i tako se osećam. Uživam sa društvom, uživam u brazilskoj kulturi, prirodi, hrani... Meso je sjajno, izvrsno, jedno od najboljih koje sam ikad jeo. Ali, roštilj smem da jedem samo jednom nedeljno, jer ne smem da unosim previše mesa zbog tela i dijete. Inače, kada sam stigao u Brazil išao sam u školu sambe, a sada ću ponovo krenuti, sada kada sam Brazilac. Iskreno, moje slabosti su roštilj i samba“, rekao je Soro.

Slobodan Soro je u Brazil stigao 2013. godine, kada je u Riju potpisao ugovor sa Fluminenseom. Najviše žali zbog toga što ne može da bude u reprezentaciji sa svojim prijateljima.
„Mnogo mi je krivo zbog toga što ću moći da igram tek od juna naredne godine. Želeo sam da budem deo Igara Južne Amerike, Svetske lige, da budem sa svojim prijateljima... Treniram sa reprezentacijom, ali jedna stvar je trening, drugo su utakmice“, ističe Soro.

(FOTO: Action Images)


tagovi

vaterpolo reprezentacija Srbijevaterpolo reprezentacija BrazilaSlobodan Soro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara