Komentari na vest

Slovenija više nije noćna mora! Leonov šou u Rimu, Grbić sa Poljskom u finalu EP

B

Brundo

pre 8 meseci

Voleo bih da Nikola Grbic osvoji ovo EP u inat OSS.Covek radi tamo gde se njegov rad ceni.Sto mu Poljaci ne daju otkaz?Njima je dobar.

Eskobar 1

pre 8 meseci

da nije onog kubanca Leon nista od pojske koj bre grbic covek Poljska ima napad za poen on prekida napad trazi čelenc i izgubijo poen kakav lik ovaj grbic
d

darkomi

pre 8 meseci

Samo malo vise pismenosti...
G

Goss

pre 8 meseci

Ma kakav Grbić nije do njega već do odličnih igrača bio je kod nas i ništa nije uradio
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Kad je do igraca ,kako je moguce da udju prvi put u finale posle 2009 godine,i to jos pazi slucajnost Nikola im selektor? Plus svetska liga osvojena. Bas previse koincidencije.
j

jjjj

pre 8 meseci

kako nije majke ti?
p

prti

pre 8 meseci

Kad pises o Grbicu prvo ustanes pa u stav mirno, himnu pustis pa tek onda za tastaturu.
o

od 2009 god

pre 8 meseci

U međuvremenu bili dva puta svetski šampioni pa slučajnost došao grbić i postanu vicešampioni
B

Brundo

pre 8 meseci

Ne bih bas tako rekao.I nesrecni zauvek srebrni Djovani Gvideti ima u rukama reprzentaciju koja je svetski sampion pa nije uspeo nista da uradi u Ligi Nacija a na EP je izgubio finale iako je vodio 2-1.V\odjstvo od 2-1 ne sme da se izgubi.
N

Nnnzzzzzz…

pre 8 meseci

Goss, sta ti decko pricas? Pa Poljska od 2018 nije videla zlata, a na Evropskom nemaju zlato od 2009 godine! Sa Grbicem ovo leto igraju 2.uzastopno finale i imaju sansu da uzmu drugo zlato SAMO U OVOJ GODINI.
n

nadrealnooo

pre 8 meseci

Grbic pokazao da je trenutno najveci strucnjak sto se tice trenerskog posla!!! Odveo Poljsku u finale prvi put posle 2009 godine. Igraju lepo,raznovrsno,vidi se rad i trenerska ruka velikog majstora. Čestitke za Nikolu. Veliki uspeh.
N

Nnnnnzzzzz…

pre 8 meseci

Nemoj tako strucnjaci ovde kazu da ovima nije ni potreban trener, a nemaju pojma da vec nekoliko EP u nazad Poljska ispada od Slovenije i da je ovo prvi put posle ne znam ni ja koliko godina da su se resili malerela i oni izbacili Sloveniju. Ljudi imaju sansu za 2.zlato u ovoj godini! Drugo spominje se samo Leon, a niko nije gledao kakve srednjake ima Poljska, plus u koliko bitnih trenutaka njima napade resava Sliwka a ne Leon. O liberu necu da pricam def pored onog Shojija iz USA najbolji libero sveta.