Vukašin Vorkapić (©RK Vojvodina)
Vukašin Vorkapić (©RK Vojvodina)

Šok za šokom u Vojvodini: Prelom ruke Vukašina Vorkapića

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 22:55

Veliki maler za Novosađane u derbiju sa Partizanom na Banjici

Užasna situacija u taboru Vojvodine tri dana pred start grupne faze Lige Evrope i gostavanje Kadeten Šafhauzenu u Švajcarskoj. Pre skoro tri meseca tešku povredu ligamenta kolena doživeo je Milan Milić. Stefana Dodića čeka nova pauza, a prelom ruke je doživeo još jedan reprezentativac Srbije iz tabora Lala, Vukašin Vorkapić.

Posle cepelina u 45. minutu derbija 15. kola Super rukometne lige Srbije na Banjici, srednji bek Partizana Veljko Popović je neoprezno zaustavio u skoku reprezentativca naše zemlje. Dobio je igrač crno-belih direktan crveni, a nažalost povreda desnog krila Novosađana je teže prirode. Uhvatio se za ruku, pad je bio zastrašujuć.

Izabrane vesti

Dok je napuštao teren odmah se videlo po grimasi da se radi o teškoj povredi. Nažalost, posle meča crne slutnje su se pokazale tačnim. Iz tabora srpskog šampiona su potvrdili da je brzonogo desno krilo doživelo prelom ruke i za njega je verovatno sezona zavšena. Već mu je leva ruka stavljena u gips, pa se čeka dug oporavak.

Lale sada u rosteru imaju samo dvojicu levorukih igrača, po beka i krilo, Milana Golubovića i Darka Milenkovića koji se u duelu sa Partizanom vratio u tim posle povrede ramena.

Povređen je i mladi srednji bek Simo Šijan, pa će Lale da putuju u ponedeljak u Švajcarsku na noge Kadeten Šafhauzenu bez čak šestorice igrača. Van stroja su i kapiten Miljan Vukovljak i Tunišanin Mohamed Aziz Aidi.



tagovi

Vukašin VokapićRK VojvodinaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara