Spektakl - Nurmagomedov prebio Mekgregora, uz kragnu za kraj!

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 08:46

Posle meča nastao je pravi metež...

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov odbranio je UFC titulu u lakoj kategoriji! 

Učinio je to tako što je pobedio Konora Mekgregora tehničkim nokautom u četvrtoj rundi. U jednom trenutku odnos značajnih udaraca bio je neverovatnih 57:3! To vam samo govori kakav je bio odnos snaga.

Izabrane vesti

Rus je dominirao tokom prve dve runde. U trećoj je malo uhvatio predah, a onda u četvrtoj uhvatio Mekgregora u "kragnu" i tako naterao na predaju irskog borca za odbranu titule. 

Čim je borba završena Nurmagomedov je skočio iz kaveza i krenuo da se fizički obračunava sa Mekgregorovim sparing partnerom, a onda je nastao totalni metež u kom niko ozbiljnije nije povređen. Bilo je tu svega i svačega, ali se smirilo posle nekoliko minuta...

Borba koja je najavljena kao jedna od najznačajnijih u UFC istoriji bila je kvalitetna, ali je Nurmagomedov opravdao ulogu favorita, dok Mekgregor posle pauze od dve godine nije mogao da parira trenutno boljem od sebe.

Nurmagomedovu je ovo 27. pobeda, nema nijedan poraz. Pre meča je rekao da neće biti rukovanja sa Mekgregorom, a onda mu je pokazao u ringu ko je glavni. Pa se sve nastavilo i posle sjajne kragne Rusa. Navijači su dobili šta su očekivali...

Foto: Action images


tagovi

Habib NurmagomedovKonor Mekgregor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara