©RealMadrid Scren shot
©RealMadrid Scren shot

Spektakl u Madridu: Jajasta lopta stiže na Bernabeu

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 19:03

Raspored NFL meča još nije poznat, ali se znaju dva potencijalna domaćina u španskoj prestonici. To će biti Majami Dolfinsi ili Čikago Bersi

Mesecima se o tome pričalo kao o javnoj tajni, a sada je i zvanično objavljeno: Santjago Bernabeu će biti domaćin NFL ligaške utakmice 2025. godine.

Nakon renoviranja, ovo čuveno sportsko zdanje dobiće široku namenu i biti u prilici da organizuje sve moguće društvene i sportske događaje.

Izabrane vesti

Održavanje NFL utakmice našao se u pojektnom planu, kao i teniski i košarkaški događaji, koncerti, sajmovi... Sve to je detaljno predstavljeno video sadržajem.

"Prešli smo sa četiri na osam redovnih ligaških utakmica, počevši od 2025. godine. To nam omogućava da istražimo nova tržišta, nove partnere, nove navijače širom sveta koji vole NFL i koji nisu bili u prilici da prisustvuju mečevima. Danas s ponosom objavljujemo da će NFL u sezoni 2025. prvi put otići u Španiju, u srce Madrida, na kultni Santijago Bernabeu. Sve to u saradnji sa Real Madridom. Ne možemo biti uzbuđeniji što ćemo tamo docvesti najbolje iz NFL-a, timove, igrače i što ćemo moći da sarađujemo sa jednim od najboljih fudbalskih klubova na svetu Real Madridom", rekao je izvršni potpredsednik NFL-a, Piter O'Rajli.

Raspored takmičenja još nije poznat, ali se znaju dva potencijalna domaćina. To će biti Majami Dolfinsi ili Čikago Bersi.

Madrid će se pridružiti Londonu, Meksiko Sitiju, Minhenu, Frankfurtu i Sao Paulu, a prema novom planu, pored Španije, NFL mečevi će biti odigrani i u Kini i Australiji.



tagovi

NFL

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara