Komentari na vest

Spektakl u Rijadu, "stonoteniser" pokazao zube: Fjuri iz nokdauna do pobede odlukom sudija

B

BOX JE UMRO

pre 6 meseci

Kada su braca klicko stupili na scenu, nekada je bilo ludo i nezaboravno cekati TAYSONA, HOLIFILDA, ovo danas veze nema sa boxom.
G

Gost8489

pre 6 meseci

Ajde sad po pravilima MMA da se biju da vidimo
s

sokoljanac

pre 6 meseci

Ovo laganica. Čista ferka, kao kad igraju dva Fmp-a.
и

или...

pre 6 meseci

...две Игокеје.
a

aldeles

pre 6 meseci

Ovo sam sve i pre meča napisao da će biti ovako. Nganu se neće obrukati, Fjuri će pobediti, niko neće popiti nokaut, niko povredjen, nikom slomljen nos, Nganuu će se dozvoliti neki lepši potez da se dokaže i svi zadovoljni. Ko god ima 2 treninga boksa video je da je polu-odglumljeno i scenario skroz dogovoren.
И

И

pre 6 meseci

Obična predstava, da se uzmu velike pare. Ńekada sam imao 9 kanala, a ipak na rts-u gledao Luisa i Tajsona i to uživo. Sad imam 200 samo sportskih kanala i nema nigde prenos ovoga, već treba platiti preko neta, ili kopati neke stranice pune virusa. Sramota u šta se boks pretvorio, čista gluma kao kečeri. 20 godina se bavim ovim sportom i voleo bih da sma počeo bilo šta drugo, je pao najniže.
Б

Бибарс

pre 6 meseci

Обојицу би пребио, не дао им бог да их ја сретнем.

Gost55

pre 6 meseci

🤣🤣🤣🤣🤣
R

RealnaSlik

pre 6 meseci

francis kao 193 a fjuri 207, ko koga ovde laze xD
G

GostSteva

pre 6 meseci

Teška kategorija je ogroman biznis. Neće sudije dozvoliti da propadne ogroman novac. U meču Fury- - Usik će se vrteti stotine miliona. Nisu blesavi da to upropasti zbog ovog momka. Neće dozvoliti da im se ponovi AJ ( Jošua) ! Umesto meča Jošua - Wilder, i stotina miliona, Jošua je sve uprskao izgubivši od Meksikanca( Ruiz ), a zatim i od Usik-a, potpuno nebitnih u tom trenutku ( uz svo poštovanje za ovu dvojicu). Preveliki je to biznis ! To ne znači da Fury noćas nije zaslužio pobedu, imao je kontrolu meča, ali da nije bio On, pitanje je, da li bi podeljena odluka bila na njegovu stranu. Sportski pozdrav
S

Stani malo

pre 6 meseci

Hoćeš da kažeš da zanemarimo novac i ugovore i sve i da gledamo samo čisti učinak oba boksera, da Fjuri nije zaslužio pobedu? Doslovce je bio lošiji u jednoj rundi i hajde da kažeš možda još jednoj, sve ostale je bio bolji.
B

Bob.f

pre 6 meseci

Velika je greska sto gledas tako! Fjuri bi ga strusio kad bi pozeleo u boksu! ako si primetio otvorena usta coveka govore sve...Ali ovo je samo sou biznis..

Marko Pavlovic

pre 6 meseci

Fjuri kraljina
N

Nikos1988

pre 6 meseci

Ne znam sta ti je kod njega kraljevski, mrcina koja ne lici na sportistu
g

gostinjo

pre 6 meseci

Dogovoreno kao i kosarkaski derbi blizanaca
S

Samo

pre 6 meseci

Ga je potcijenio ,nista vise...bolji je bokser mnogo ...oov je dbr oponema za mec sa Usykom...koji je velemajstor boksa
L

Lažni car

pre 6 meseci

Maneken karnexa.
J

Jack Sparrow

pre 6 meseci

Ljudi pricaju o kradji i oxigledno ne razumeju da jedno oboranje ne znaci nista ako drugi bokser ostatak meca drzi u svojim rukama.
B

Baltazar33

pre 6 meseci

Pa to bi bilo uredu da je Fury zaista imao meč u rukama…samo mi reci po čemu je to Fury dominirao?Realno izjednačen meč i mogao je na Francisovu stranu
I

Istukao

pre 6 meseci

Frensis debelog.
.

........

pre 6 meseci

Kraaaaadja
M

Milan1992

pre 6 meseci

Ovo vise nije boks vec Lakrdija.
H

Holse

pre 6 meseci

Kradja,kraj priče
S

Saturn

pre 6 meseci

Nganou je Bokser i odgovara mu stand up i kad je izgubio od Miocica izgubio je jer ga je ovaj stalno rusio i crpeo … Jeste bio blizu pobede al obaranje drugog borca ne znaci pobedu … Fury je imao sve u svojim rukama i malo podcenio Nganua a zamalo i da se opece.. Da se bore jos jednom bile bi lake pare na Fury-a….