Dejan Milosavljev (©MN Press)
Dejan Milosavljev (©MN Press)

Srbija bez Milosavljeva u finišu kvalifikacija za EP

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.04.23. | 22:56

Golman Fukse Berlina se povredio u meču sa Kadeten Šafhauzenom u utorak. Propušta nedeljni derbi Bundeslige sa Rajn Nekar Levenom i neće ga biti ni u dresu Orlova protiv Slovačke i Finske

Nema sreće Dejan Milosavljev ove sezone. Početkom godine je propustio prve dve utakmice Svetskog prvenstva u Katovicama zbog povrede, a jednog od najboljih golmana današnjice zadesio je novi maler. Posle sudara sa rukometašem Kadeten Šafhauzena Zoranom Markovićem u revanšu četvrtfinala Lige Evrope, popularni Banda je povredio skočni zglob i moraće da pauzira. Zasad se ne zna koliko.

Njegov klub Fukse iz Berlina je saopštio da Milosavljev neće moći da igra u nedelju (16.05) u jednom od ključnih mečeva u borbi za titulu sa Rajn Nekar Levenom, osvajačem Kupa Nemačke, u Berlinu. Lisice se sa Kilom, Magdeburgom i Flensburgom bore za titulu u najjačem šampionatu na svetu.

Izabrane vesti

Najboljeg srpskog golmana nećemo da gledamo ni naredne nedelje, kada tim Tonija Đerone bude igrao poslednja dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine sa Finskom u gostima i Slovačkom u Novom Sadu. Orlovima treba bod iz dva meča da bi se i matematički plasirali na kontinentalni šampionat.

Nedelja, 16.05: (1,55) Fukse Berlin (8,50) Rajn Nekar Leven (2,95)

Umesto Milosavljeva, selektor Srbije Toni Đerona će šansu da pruži Milanu Bomaštaru i standardnom Vladimiru Cupari koji se oporavio od povrede prsta zbog koje je propustio dvomeč sa Norvežanima prošlog meseca u Novom Sadu i Bergenu. Priliku bi mogao da dobije i golman Partizana Andrej Trnavac.




tagovi

Dejan MilosavljevRukometna reprezentacija SrbijeFuhse

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara