Komentari na vest

Srbija nema trenere? E, pa, sad ih ima...

J

Joška Hermec

pre 11 meseci

Rojević hrabar, odvažan ,spretan , vredan , posvećen i svakom trenutak zna šta radi, rukomet samo pratim nisam stručno potkovan, kažem šta vidim.
d

dva u jedan

pre 11 meseci

Djirona trazi novi cetvorogodisnji ugovor u reprezentaciji za potpis ugovora u Partizan i naravno masne pare Zahvaliti mu se i postaviti Andjelkovica ili jednog od ovih nabrojanih...nasi mladi puni energije i dobri...spanac nas ucenjuje a rezultat najbolji 10. mesto.
S

Suad Pazar

pre 11 meseci

Španac prodavač magle 😂, Rojevič bi vam tri puta bolje vodio reprezentaciju dečko je mašina,žalosno je to.
L

Lala iz vrbasa

pre 11 meseci

Neka se navede stvaran odlazak Rojevica iz reprezentacije, da bi čitaocima bilo jasnije da je imao šansu i bio član stručnog staba
p

provereno tacno

pre 11 meseci

Vrbaski lala :-))Dosadno kisa tudji uspesi itd. Glavni uvek da se kopa nesto lose nezadovoljan sobom Pitas svog sugradjanina Ne smaraj stalno Cetiri nasa vrhunska trenera mlada nasa buducnost Velika podrska !
I

Ivica Jan

pre 11 meseci

Kojeg malo boljeg protivnika je Španac dobio,ostale bi dobili i bez trenera.
b

bezdan

pre 11 meseci

Zaboravili ste Dalibora Cuturu, godinama uspesno radi u Rumuniji
B

Belgrano

pre 11 meseci

Ilic i Nenadic igrali zajedno u reprezentaciji, jedan dobije priliku da bude trener najskupljem timu u danasnjem rukometu, drugi je jedan od najplacenijih igraca na svetu, i oni to dovedu do takve bruke da Nenadic usred sezone napusta klub i obracunavaju se preko medija, pa to je da ne poverujes.
L

LuloLulo

pre 11 meseci

I kasnije se pitamo zasto nam je rukomet za vrijeme te generacije propadao, dok su ti igraci sjajno igrali po klubovima. Vjerovatno su odnosi u reprezentaciji bili užasni, samo rukomet nije fudbal da je zanimljiv medijima , da bi se kopalo po prljavom vešu