Komentari na vest

Srbija pala na ispitu zrelosti, Hrvatska u polufinalu Svetskog prvenstva! Fatović rešio El Klasiko

N

Nije tako lose

pre gotovo 2 godine

Drzava ce barem da ustedi velike pare koje je namenila za nagrade i nacionalne penzije za reprezentativce u sportu koji se ozbiljno igra u 5 zemalja.
S

Semb

pre gotovo 2 godine

Ja stvarno ne znam koja je svest našeg naroda i gde je granica izmedju božanstva i pljuvanja do te mere da me je stvarno sramota. To je sport, jedna utakmica koja je izgubljena. Momci svaka cast,idemo dalje. Toliko dobroga ste nam doneli i vjerujem u buducnosti da ce biti slavlja. Samo hrabro napred💪!
G

Gost uros

pre gotovo 2 godine

Savic je NULA NULA NULA od Trenera!!! Lako je bilo sa Prlainovicem,Pjetlovicem,Filipovicem.... Napravi sa mladjiim igracima nesto!!!
U

UST

pre gotovo 2 godine

Čitajući ,mogu slobodno reći 90% komentara ,ne mogu a da se ne upitam:Da li smo zaista došli na taj nivo svesti ,da sport kao nešto lepo ,nešto što je nezavisno od bilo čega ,sem ljubavi prema njemu,dovedemo na nivo pljuvanja jedni na druge .Čovek na čoveka,što nije svojstveno čak ni životinjama.Najgore od svega je to što mnogi zaista ne znaju ili im je svest ograničena o pravoj istini ,koja je veštim manipulacijama prikrivena zarad kako to neki misle "višeg cilja".“Nepravda nikad ne vlada večno.” – napisao je Seneka ,a za vas ,nas još uvek nije kasno da vidimo ono pravo lice i kao neko ko voli sport dignemo glas i vratimo ga na mesto na kome treba da bude.Pogledajte malo nekada se od drveta ne vidi šuma .
S

Srbendapfc

pre gotovo 2 godine

Nema Partizana nema vaterpola. Isto sa kosarkom. Koji deo vam tacno nije jasan?
o

opet ja

pre gotovo 2 godine

onaj o kradjama igraca
Q

Qyqy

pre gotovo 2 godine

Ljudi partizan nije jak vec 5,6 godina, a mi smo za to vreme osvojili 2 olimpijade, tako da ta prica za partizan nema veze sa vezom
?

???

pre gotovo 2 godine

Zezaš?...A ko ih je osvojio?...aj izgooglaj...A šta ćemo posle?...Da ostavimo deci u amanet da ne znaju da ovaj sport uopšte postoji?

TAS

pre gotovo 2 godine

Nema veze napravice Novi Beograd i ostali klubovi formirani nedavno jos Jaksica ,Filipovica,Gocica ,Mandica ,Aleksica... Do sada im je odlicno islo da kupuju ali nauceice i to.
l

lool

pre gotovo 2 godine

Cestitka komsijama na zasluzenoj pobedi i srecno dalje🤷‍♂️
K

KARMA

pre gotovo 2 godine

Nisu li rezultati reprezentacije bili drugačiji kad je Partizan bio jak?
J

Jesu

pre gotovo 2 godine

Bili su gori.
@

@KARMA

pre gotovo 2 godine

Naravno da će ti stavljati minuse. Jednostavno ne shvataju da oni ponikli u jlubu, za reprezentaciju igraju nešto kasnije. Nadam se da će shvatiti kada ih više ne bude. Tvo recimo...pre par dana je bio tekst...o istom ovom bazenu...gde je generacija 2015 započela svoj niz. U toj generaciji 12 od 13 je igralo u Partizanu. Na vest...par komentara. Ali evo danas, izgubilo se od Hrvatske...čuvari srpskog vaterpola tu su...sa sve svojim "mišićima":)
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Putin napadne Ukrajinu. Grobari: "Unistili ste partizan sad gledajte"...
G

Ginola 14

pre gotovo 2 godine

Slabo! Ovi su ušli puno ozbiljnije u meč, a mi smo svo vrijeme samo kaskali za njima i pravili greške. Sve što nije bilo dobro od početka prvenstva u napadu i odbrani je isplivalo na površinu u ovom meču.
G

Gostgostgost

pre gotovo 2 godine

Dragi Grobari, morate da shvatite jednu stvar. Vas niko ne unistava. Samo ste nesposobni da bilo sta uradite sami. Jaki ste samo kad drzava samo vama daje i nikom drugom. Tako da, sami ste krivi, niko vam drugi nije kriv. Ali evo, krenulo je opet sipanje drzavih para samo i jedino u vas mali klub, opet cete biti prvi, nemojte da placete.
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Sve je ovo posledica unistavanja vk Partizana.
P

Pfff

pre gotovo 2 godine

Nije valjda uništen. Ajdeee. A godinama u prvoj ligi, zašto ga tako uništenog ne oteraše u 5.ligu.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Bas su ga unistili sa tim sto im je drzava platila dug od 6mil eura ali sta ces nekome drzava plati a nekoga zbog duga od mil eura izbace u trecu ligu.
j

jaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

pa razlog poraza je sve pomalo, prvo nismo bas imali srece u zrebu sa hrvatima u cetvrtfinalu najtezi protivnik, zatim treca cetvrtina svaki napad iskljucenje naseg igraca, zatim golman nije nista odbranio, napad sa igracem vise veoma los i jalov, sa igracem manje mnogo primljenih golova uz ne bas neke srecno primljene, barem 4 smo primili u poslednjoj sekundi kada se iskljuceni igrac vtacao nazad a i mi smo ih dosta pustali i bili daleko od igraca i nismo bili agresivni tada vec smo im omogucavali lake pozicije i bili suvise nonsalantni , vidi se da nam fali da jos neko preuzme glavnu ulogu osim mandica jer sada nema bas kreativniosti a o ovima moze da se sudi tek posle EP u Hrvatskoj a ne posle poraza od dvostrukog svetskog sampion u cetvrtfinalu
K

Komotno

pre gotovo 2 godine

E sada moze Vesic da sparinguje sa stokom na Banjici sledecih 50 godina..
R

Radonja tripleta

pre gotovo 2 godine

Partizan ovo, Partizan ono, trebalo vas je ranije ugasiti, asovi kao što su Prlainović i Filipović bi svakako isplivali do reprezentacije, kvalitet se odmah vidi ne može da se sakrije, ni oni nisu svake godine osvajali medalje. Ovo je sad smena generacija, koja je inače već jednom postala prvak posle OI, i u budućnosti će sigurno ostvarivati najviše ciljeve.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Ма да,угасити Партизан у свему бре,па видимо ваш рад,младе репрезентације у фудбалу,ватерполо,то се гази на свим пољима и осваја бре,процветало све😂
j

jaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

ukopa nas ovaj grobar mandic sa svojim ispucavanjima i svojim greskama u dodavanju
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Јесте баш,треба и он отићи,па ћемо играти рекреативно неђе на Палићко језеро😂
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Igrac vise katastrofalan,golman ocajan i Mandic poceo da igra tek na tri razlike za njih...Hrvatska zasluzeno u polufinalu.
M

Misko123

pre gotovo 2 godine

Mozda je vreme da Savic ode...osvojio je sve sto se moglo osvojiti..od strane Hrvata odavno je procitan kao trener..a ne samo od Hrvata..nego i od ostalih..vreme je za mladje snage...
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Уништили сте ВК Партизан,тако да се немојте чудити оваквим резултатима. Нови Београд,ЦЗ,Раднички,уживајте у ЕЛ,а репрезентација ће спасти као ова наша ЦГ,још да није Мандића,просјек и голи очај!
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Za sve one, dobro ti znas koje, sto imaju od kupanja samo babicu u porodilistu, najbolji igraci sveta svih vremena> golman-SOSTAR, sidro-MILANOVIC, spoljni-FILIPOVIC trener-SAVIC znate to su oni koji su ponikli negde tamo pa ih Partizan ukrao i ucenio reprezentacijom, hehehehe
S

Sascha 74

pre gotovo 2 godine

Bolji su bili,zasluzen poraz. Mnogo bolj su branili igraca manje,uopste se nije videlo da napadamo sa igracem vise.
J

Jbg

pre gotovo 2 godine

Ne znam o kojoj smeni generacija mi pricamo kad osim Radulovica svi novi igraci imaju izmedju 25-30 godina. To su igraci koji ipak nisu mogli da se izbore za reprezentaciju u prethodnoj generaciji, tako da i ne mozemo od njih da ocekujemo od njih iste rezultate. '97 i 2009. kad smo izvrsili smene generacija bili su to uglavnom igraci oko 20 godina koji su posle trajali citavu deceniju. Nismo ostvarili nikakav rezultat na ovom takmicenju, a nista pritom nismo ni dobili.
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Bolna smena generacije...
B

Braca naša okupatorska

pre gotovo 2 godine

Ja mislim da je vrijeme da ukradete još nekog igrača iz crne gore , jer da nije bilo naturalizovanih crnogoraca osvojili bi možda mediteranske igre ( a da vi nemate more pa niste mediteranska zemlja , prastajte braco gabelji )
N

Nikola992

pre gotovo 2 godine

ne pričaj gluposti. sami su izabrali da igraju za srbiju. isto kao vuko borozan od sramote ne smije otići na cetinje. njima na obraz a srbiji sve najljepše želim i naravno da uvijek budu srebrni a CG zlatna.
m

medjed

pre gotovo 2 godine

Za tebe je bilo najbolje dok ti nisu uveli internet u tu vrlet, tad su samo ukucani znali nivo tvoje inteligencije....
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Браво @Никола992 да власт ЦГ има став као ти и Срби из ЦГ би поносно играли за ЦГ,а ми би навијали да играмо финале међусобно па ко победи.
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Сваком Србину, где год да је рођен, је част да игра за Србију! Не битно да ли је из Чикага, Сиднеја, Книна или са Цетиња. А знаш и ону: “Док је Херцег Новог Србија има излаз на море!”. Поздрав.
I

I tako dalje

pre gotovo 2 godine

Sledeci put nek se pozovu Ognjen Stojanovic i Ćuk pa možda nešto i bude...Mali Mišović iz Zvezde bi više danas odbranio nego ovaj Mitrovic, kud se i on ne povuče.
M

Mynx

pre gotovo 2 godine

Ovako da malo rezimiramo ono nakon ovog poraza bre ja sam ovde najavljivao sigurnu medalju i zlato i znaci ispali u cetvrtfinalu nije fer da se sad ne javim i dam moju analizu.... 1)Dosadni ste sa komentarima kako ga nema Vk Partizan i mi vise necemo uraditi nists a uzeli 2 olimpijska zlata kad nije bilo tog Partizana odavno pricwte istu pricu i jedva ste docekali grobari vasih 2 minuta da lupetate i corava koka neko zrno da ubode. 2)Za vas sto pljujete Baneta Mitrovica kako nema pojma sram da vas bude taj nemac pojma kako ga nazivate je bio proglasen vec nekoliko puta za najboljeg Evropskog i Svetskog golmana i najbolji golman je Olimpijskih igara i setite se kako je branio tada u najbitnijim utakmicama znaci odjednom taj najbolji golman vise veze nema ?Zanimljivo a nismo mu dali mi nagradu prekp veze nego fina i len....Svaki golman ima svoj los dan pogotovo u vaterpolu ovo se cesto desava svim dobrim golmanima da je sada bio los jeste i ne znam zasto nije uvacen Dobozanov u 4 cetvrtini koji je vrhunski golman,Savic je uvek radio ovo sada nije ne znam iz kog razoga. 3)Dejan Savic los trener vama tek svaka cast koji ovo kazete i jos da ga menjamo sramota. 4)Malo o utakmici samoj sto se utakmice tice poceli smo mnogo dobro u odbrani a lose u napadu izgledalo je da cemo se cim se konsolidujemo dobiti lagano ali su onda pocele sudije ne umanjujem pobedu Hrvata i ne branim nas ali ovo sudjenje nema smisla svaki napad Hrvatske igrac vise jos cim predju cebrar im sviraju igraca vise,dok su nama nekoliko puta i obicne faulove nisu hteli da sude a bilo je i iskljucenje brat bratu sudije su nas pokrale minimum 2 gola i realno smo bolji od ovih Hrvata bar za 2 gola da igramo sledecih 5 utakmica 5 bi ih dobili 4 sa 3+ golova razlika....ali sudije plus sreca nece uvek nije htelo i to je to idemo dalje zao mi je ali vise mi je zao sto je ovo Svetsko prvenstvo a ona nam slabije idu u zadnje vreme i sto je prvo prvenstvo nove generacije a mi ispali u cetvrtfinalu da je Evropsko ne bi mi bilo zao toliko ....ali sta je tu je kladim se da cemo na Ep uzeti lagano medalju99 % a 50-50 su nam sanse za zlato....inace Hrvati nemaju sta da traze protiv Spanaca a mislim da Spanci idu ovde i na zlato koje nemaju nece oni propustiti ovu sansu da se oproste sa tim zlatom sada kad nas nema da ih dobijemo ....a sudije ce tu biti normalno sudjenje ne kao za nas da guraju ove Hrvate....inace Hrvati imaju jedino bolje centre od nas koji su i najbolji ujedno na Sp i golmani su nam jednaki samo su njihovi danas imali malo ono bolji dan....ostalo je ono sve bas na nasoj strani i to ubedljivo i levaci i zgodna strana i bekovi i klupa i imena i zvezde....
0

02181

pre gotovo 2 godine

Haha živio stručnjače, kakva analiza haha
O

Ocekivano

pre gotovo 2 godine

Ovo se desi kada se opet dize mtrvi Partizan i sve mu se daje i udovoljava..Dok su oni bili u kanalu imali smo najbolje rezultate u istoriji..Ovako je ovo tek pocetak dubioze do nekih boljih vremena u drzavi..
A

ALEKSANDAR SAPICA

pre gotovo 2 godine

MA VAZNO JE DA MOJ NOVI BEOGRAD IMA PARA I TITULU,TAKODJE JE VAZNO DA IMA 3 MILKE EVRA DA 3 PUTA UZASTOPNO BUDEMO DOMACINI PA MOZDA 1 I OSVOJIMO ,A NAJVAZNIJE JE UGASITI PARTIZAN A REPREZENTACIJA PA...
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Ovo se desi kada se tvom Partizanu plati dug od 6mil eura.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Nije problem samo u mladima oni da bi bili pravi moraju da dožive i ovakav poraz problem je što svi mi odmah sečemo glavu čim nije medalja u bilo kom sportu a to očigledno mora drugačije a mnogi od nas pa i ja prvi nismo u stanju da istrpimo neuspeh, mada je ovo realna slika u ovom trenutku
K

Kačavenda

pre gotovo 2 godine

Ovo je samo početak sunovrata. Nekad bilo, sad se spominjalo. Oni koji pokušavaju da unište Partizan kao najtrofejniji klub u Srbiji, dobili su ovaj rezultat koji zabrinjava. I ovi koji danas igraju za Srbiju su skoro svi ponikli u Partizanu. Da nije bilo veštačkih klubova tipa Bečej i CZ, VK Partizan bi imao najmanje 20 evropskih klupskih titula. Tražili ste, gledajte.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Значи само partizan да постоји?
E

E jado

pre gotovo 2 godine

Eh da ti je pamet kao popu Kacavendi pa da imas dvorac i pravis bahanalije, a ne da sedis u neoj sobici i pises gluposti po portalima.
p

pera2

pre gotovo 2 godine

ovo ionako nije sport već rekreacija koju finansiraju gradjani. ovo niko ne prati. videli ste koliko je ljudi bilo na tribinama. to nema veze sa promocijom države. a vaterpolisti su posebna sorta sportista. gladni svega a najviše novca i želeli bi da žive kao bogovi. onda u politiku i fotelje i u ime srpstva kradja državne love. to je profil jednog prosečnog vaterpoliste.
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Opet podela na klubove, briljantni srpski umovi
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

A šta je to Rašović rekao pre duela?
M

Miloš 1970

pre gotovo 2 godine

Lepo su Soro, Ikodinovic i Šefik pričali, da uništavanjem VK Partizan, umire i naš vaterpolo, ali niko nije slušao, samp su se najsladjivali propašću tog kluba!!
G

GuedesG

pre gotovo 2 godine

Koliko jadan moraš biti da ostaviš jedan te isti komentar sa 45 različitih nickova?
B

Bravo

pre gotovo 2 godine

I kao sto sam vise puta ponovio posle OI zavrsena je prica sa nasim vaterpolom. Kad je vec znate ko unistio VK Partizan i njegovu skolu .
N

Nasi

pre gotovo 2 godine

najbolji vaterpolisti su nas na vreme upozoravali kada su izneli probleme kako u savezu tako i u odnosu drzave prema najtrofejnijem sportu. Najboljih iz te reprezentacije nema vise u bazenu a nema vise ni medalja. Savica nije nista kriv,dok ne stasaju ovi mladi momci treba biti strpljiv pod uslovom da malo treniraju i u toploj vodi.
*

* * * * * * *

pre gotovo 2 godine

Nažalost, dani osvajanja medalja su verovatno iza nas. Svi smo se radovali uspesima reprezentacije, ali ekipe su bile bazirane na igračima poniklim u najboljoj vaterpolo školi na svetu. I za vreme SFRJ i nakon raspada bivše Jugoslavije. Danas u reprezentaciji igra samo jedan igrač koji ima 21 godinu, zanimljivo da je došao iz Hrvatske, jedan ima 24, dvojica 25, ostali su stariji. Podsetio bih da je u Kranju 2003.godine Filip Filipović imao 16 godina. Od igrača koji spadaju u sam svetski vrh, tu je samo Dušan Mandić. VK Partizan nema nijednog reprezentativca, mada je dosta njih poniklo u Partizanu. Naravno, svaka čast i puna podrška momcima koji igraju ali...Sve ono što se radilo prethodnih godina u ovom lepom sportu, došlo je na naplatu. Voleo bih da grešim ali... Evo ima komentara "imaginarna škola" a Parizan 7 (6 u ex-YU) puta šampion Evrope. A za vreme SFRJ igrao isključivo sa igračima poniklim u Partizanu. Odnos titula u SFRJ Partizan 17, Jug 7, Mladost 6. A zanimljivo, posle raspada SFRJ...od 1992 do 2006...Bečej 6, Jadran HN 4, C.zvezda 2, Partizan 2, Budva 1. I onda danas morališu i o vaterpolu pričaju navijači tadašnje C.zvezde Yupex...kluba koji u staroj Jugoslaviji uglavnom nije ni igrao u prvoj ligi. Inače, upravo je taj klub tada i uveo sponzorstva u ovaj sport i uglavnom sa dovedenim igračima prvi put u istoriji pobedio VK Partizan, koji je naravno nastupao samo sa svojom decom. Podsetio bih još da je VKP, osim 7 titula prvaka Evrope još 14 puta bio u 4 najbolja. Nije mu niko u BG kupio nikakvu titulu. Ali dobro...dođu tako vremena kad pametan zaćuti, budala progovori...a fukara se obogati.
J

Jdjdjd

pre gotovo 2 godine

Sah mat druze. Ugasio si ih iskljucivo argumentima
@

@Jdjdjdj

pre gotovo 2 godine

Ložiš da pišeš samom sebi podršku ispod komentara?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Skola vaterpola? Jos jedna bajka kao i skola fudbala. Svi klubovi propadali i gasili se, vi dovodili sve sto valja, ko je hteo u reprezentaciju morao je u Partizan, kad se stvari resetovale vi se umalo ugasili koliko vam je dobra ta vasa skola vaterpola, napucali dug 7 miliona evra. Ali ne morate da brinete, tu je vas zastitnik da vam opet upuca milione u klub, da dug iscezne preko noci, i da vam da bazene besplatno na koriscenje. Vi ste dobri samo i jedino kad vas drzava hrani a drugima nista ne daje, i to je surova istina. Cim daje svima, ili daje drugima koliko i vama, vi propadate. I to ne samo u vaterpolu, vec u svim sportovima. Jer strucnost i znanje namate, a lako je biti prvi kad konkurenciju nemas.
@

@Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Ne bih stvarno polemisao sa nekim ko vaterpolo prati od 2013.godine. A po komentaru rekao bih i da se radi o puno mlaoj osobi. Što se tiče konkurencije, ako to nisu Mladost i Jug stvarno ne znam ko jeste!?:)...A što se tiče otimanja igrača...da Partizan nije „oteo“ Mandića, Vica i Subotića...ko bi igrao danas?:)...Znam da istina boli više od laži...sve ok...nemoj bar blatiti Andriju da je dozvolio da ga neko otme😊...*******
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@@ - pa eto, lepo si rekao i neka bude da si u pravu, imate 3 igraca od neke 2000. otkad i pratim. A i za njih je pitanje da li su stvarno vasi, ili ste ih iz mladjih kategorija nekog kluba pokupili. Sve ostalo ste uzeli od drugih. Nisi me bas demantovao. Cak si precutao ovo za finansije, znaci slazes se sa time?
@

@Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Dobro je momak...ne blamiraj se više:)...Bitno je da si opet sebi dao za pravo da ostaviš komentar...Razmisli zašto su navedena baš tri igrača...ili koristi Google:)...Ali dobro, odmah se vidi da se radi o velikom poznavaocu vaterpola:)...Što se tiče finansija...nisu te stotine dece ništa krive...ali valjda postoji neki viši interes. Siguran sam da znaš koji. Ajde malo proplivaj...pa se opet nekad javi:)

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Z DJ . Samo Sam napisao realno stanje svako ko prati vaterpolo ozbiljnije moze da uoci I da ovo sto Sam napisao to jeste tako.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Samo nastavite da rusite sportsko društvo Partizan pa će u svim sportovima biti ovako.
S

Samo Srbija

pre gotovo 2 godine

I partizan i zvezdu.
I

Ivan_Hrvatska

pre gotovo 2 godine

Hrvatska danas bolja od početka do kraja, nema spora. No, osim našem Tucku, zahvalio bih se i izborniku Saviću koji ne zove Miloša Ćuka, čime je drastično olakšao posao Tucku.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

SRBIJA od raspada ex Ju OLIMPIJSKE IGRE 2 × 🏆🏆; SVJETSKO PRVENSTVO 3 x 🏆🏆; EVROPSKO PRVENSTVO 7 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆; SVJETSKA LIGA 12 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆; SVJETSKI KUP 3 x 🏆🏆🏆 Ljudi su osvojili 27 titula i neko im nešto govori, mislim da su Hrvati ukupno 5.
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Tima koji su sve to osvojili kapa dole, kakve veze ovi nesrecnici (sem 2-3) imaju sa onom reprezentacijom, sem imena?
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ima- kako neko može da kritikuje vaterpoliste. Eto sa cim ima veze. Prosle godine dobar dio i ovih momaka je osvojio Olimpijske Igre. Znaci treba ih postovat samo kada pobjeđuju, a kad gube onda ne?
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Slabo smo generalno odigrali ovaj turnir i protiv Australije smo mogli izgubiti.Danas smo primili dosta golova mislio sam da ce bolje odigrati od cetvrtfinala ali smo i dalje dosta lose i sporo igrali sa igracem vise.Sada slijedi Svjetska liga pa onda ep u Splitu bice i tamo tesko doci do medalje ali se nadam da cemo igrati nolje u odbrani protiv jakih ekipa.Mislim da su Spanci po igri prvi favoriti za zlato ali svi imaju sanse.
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Saviću AU REVOIR.
T

Treppenkind

pre gotovo 2 godine

Грчка осваја
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Sto smo osvajali, osvajali smo. Ovo je rezultat decenijskog unistavanja VK Partizan, kluba koji je stvarao i stvorio igrace koji su vladali deceniju ipo. Srusis ceo jedan sistem iz ciste zlobe i pakosti i nadas se cemu? Ako neko misli da je ovo los dan, neka se pripremi za mnogo takvih. Da potrosimo jos ova 2-3 igraca i eto nas na nivou Rumunije, Kazahstana...
J

Jasno kao dan

pre gotovo 2 godine

Al' što su ovi što neće da igraju domaće prvenstvo jedva dočekali da im matična država pobedi pa da krenu žalopojke sa svojim budalaštinama. Dok se Zvezda nije popela na krov Evrope ni Srbija nije bila olimpijski šampion, toliko.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Taj VK Partizan je bio samo jak iz razloga jer im je bilo dozvoljeno da kupe sve živo na uštrb drugih. Ko vam brani i sada da razvijate mlade?
S

Stara kuka

pre gotovo 2 godine

Covece,pola te genreracije je poniklo u Vojvodini.Cuk,Radjen,braca Pijetlovoc,Mitrovic.Mani se Partizana,Zvezde.Jaki moraju biti svi klubovi,svi klubovi moraju dobro da rade i prave vrhunske igrace.Ne samo u vaterpolu,nego u svim sportovima.Ali to ovde ne vredi jer je masa zaludjena mrznjom Zvezda-Partizan pa ne vidi dalje od nosa.
G

Gost Kg

pre gotovo 2 godine

Navedi kog igraca je partizan stvorio a da ga nije uzeo iz vojvodine, kotora, budve itd.
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Stara kuka@ covece, igrac se ne stvara sa 10-15 godina, igrac se brusi do 25-26, i dijamant dok ga ne obradis je obican kamen. Da li si se ikada zapitao zasto fmp (20 godina najbolja skola) nije izbacio vrhunskog igraca? Pa nisu znali da talenat kapitalizuju, ostali polufabrikati.
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Gost Kg@ najbolje svih vremena SOSTAR, MILANOVIC, FILIPOVIC, treba jos?

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Vec duzi niz godina imamo ozbiljnih problema sa igraca vise I prethodno generacija I ova sada tesko postizemo golove I vec sada se moze primetiti da cemo ozbiljnih problema imati na centru I Vico I Lazic prosecni igraci.
Z

Z Đ

pre gotovo 2 godine

Evo Bojan bi mogao da zameni Savica na mestu selektora obzirom da sve zna. Pitao bih te ja da si trenirao u hladnoj vodi da li bio spreman za velike utakmice.
T

Tamarix

pre gotovo 2 godine

Jak Partizan=jaka reprezentacija,slab Partizan=slaba reprezentacija. Trazili ste gledajte. Nacekacete se do novih sampiona.
N

Ne štima nešto

pre gotovo 2 godine

Kako onda osvojismo dva olimpijska zlata? A dok bejaše jak Partizan, nula?
a

aloHa

pre gotovo 2 godine

Ne lupaj.Pola igraca poniklo u Vojvodini i Crnoj Gori.Svaki klub treba da je jak.
T

Tamarix

pre gotovo 2 godine

A gde su ponikli i gde su se formirali ti igraci koji su osvojili te olimpiske medalje? Mozda u zvezdi,radnickom ...
k

kontra

pre gotovo 2 godine

Ne štima nešto@ tako mucenice sto je te igrace stvorio isti taj Partizan, trosili smo ih 15 godina a zadnjih 10 su gasili VKPartizan i ugasili i reprezentaciju. Trosili smo sadasnjost a buducnost nisu dali da gradimo,
m

mixM

pre gotovo 2 godine

Navikavajte se ljudi, gasenjem VK Partizan ugasili su i reprezentativni vaterpolo i time uskratili najvece radosti koje nam je donosio najtrofejniji ekipni sport u nasoj zemlji...
G

Glupi Groboš

pre gotovo 2 godine

VK Partizan ugašen već 10 godina a mi za to vreme dvostruki olimpijski šampioni, svetski, i još 3 puta evropski. Kako?
S

Sani Boj

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da verujem da je Mitrovic branio celu utakmicu, da li ste culi sta Savic govori igracima na tajmautu, kao da su na treningu, videlo se i kroz prethodne utakmice da nemamo igru. Glavni krivac Savić, mislim da imamo mnogo bolje stručnjake od njega .
M

Ma nemoj?

pre gotovo 2 godine

Hahahhahahahahahahahah Možda Udovičić raspali? Pokaži mi tog stručnjaka koji ima 2 olimpijska zlata, svetsko zlato, 3 evropska zlata, 6 zlata u svetskoj ligi, zlato sa svetskog kupa i povrh svega ligu šampiona. Baš bi voleo to da vidim.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Dejan Savic je prosecan trener, nije stvaralac, uglavnom je radio sa asovima. U reprezentaciji je imao sam krem svetskog vaterpola, a dok je trenirao CZ, oformljen je skup tim da uzmu LS. Ruku na srce, jedino je dobar za atmosferu i nista vise od toga.
G

Gozt

pre gotovo 2 godine

Verovatno bi ti bio bolji
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Od prvog trenutka su bolje stajali u bazenu-nasi samo suteve spolja,katastrofa igrac vise odigran,Mitrovic nije bio na svom nivou.Cudi da Savic nije promenio golmana,kao pre kada nije islo.Stekao se utisak kada mi imamo igraca vise,kao da imamo dva manje.Nema sad kukanja,bili bolji,idemo dalje i sledece takmicenje ce nam biti prilika da se ispravi sve ovo.Napred Srbija !!!!
U

U paklu je ekip

pre gotovo 2 godine

Zaista nikada nisam “napao” nekog novinara na ovom portalu. Uvek ima izvala, uvek ima nebuloza, subjektivnosti itd, ali ovo je zaista ogromno preterivanje. Ovu reprezentaciju, ovako na “finjaka” iznapusavati, je zaista sramota! Nisam ti procitao ime, i to ne zasluzujes, tako da te imenom ne mogu prozvati, ali decko/covece zaista imas enormnu kolicinu nepostovanja i bezobrazluka u sebi! Bogu hvala, navijaci/narod su normalniji. Niko medalju nije ocekivao, znamo da je ovo sve uigravanje za Pariz i da ce potrajati slaganje kocika posle smene generacije. Ovaj sport zasluzuje bolje pracenje, bolje i pozitivnije tekstove, toliko su nas zaduzili da se nema mestu kritici!
B

Bruka

pre gotovo 2 godine

Sve je realno napisano, ocajna igra, ocajni golman, ocajni selektor...Pa sta je trebao da napiše da smo odigrali fantastican mec i izgubili, a činjenica bruka od igre.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 2 godine

Trebao je da napise - podmladjena reprezentacija nije napravila rezultat za medalju. Sa osvrtom koliko je to ocekivano ili ne iz OBJEKTIVNIH okolnosti i razloga. Izgleda da ovoj novoj reprezentaciji treba vise vremena da se uigra od ocekivanog itd itd. Da spusti loptu, e to je trebao da uradi. A da je bio objektivan, pa nije, vec je bio surov i jako negativan. Tako surov mozes da budes prema fudbalerima i ponekad kosarkasima, ali prema vaterpolistima, tj prema vaterpolo reprezentaciji koja je osvojila sve i odbranila sve, nemas prava na pljuvku, vec samo i jedino na podrsku! Da li imamo opet igrace da budemo sila kakva smo bili? To su pitanja, to je tema, a ne pljuvka, padanje nekog ispita itd. Kao reovltiran navijac, a ne kao novinar.
S

Stara kuka

pre gotovo 2 godine

Ocajan je igrac vise.Ko god duze prati vaterplo zna o cemu pricam.Procitane su nam akcije dodavanja kod stativa,zatvore Mandica a ne kruzi brza lopta.Ranije smo imali zverine od igraca pa se to nadomesti,sad ne.No dobro,normalno je da posle 12,13 godina dominacije sledi pad.
i

ivannavi

pre gotovo 2 godine

Igrač manje nijednom odbranili nismo. bitno je da je Savić stavio naočare, a što na pripremama ništa radio nije, igra tuga, to nema veze
Z

Zoran011

pre gotovo 2 godine

Đilas kriv...
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Osim Mandica I Jaksica, donekle Vica I Rasovica ostali su suvi prosek.Umesto da se pare uloze u Partizan stub srpskog vaterpola,pare se ulazu u neke izmisljene klubove.Za par godina cemo biti na nivou Grcke.
G

Gostxx

pre gotovo 2 godine

Imamo mi jos jednog vrhunskog igrača zove se Milos Ćuk ali je prava misterija zasto ga ovaj ne zove. U ovoj reprezentaciji je jedino Mandić bolji igrač od Ćuka.
M

Milosvs92

pre gotovo 2 godine

Jeste samo u Partizan, kao da drugi klubovi ne postoje?? Sve bre hocete da bude vase i da imate.
G

Gosty

pre gotovo 2 godine

Голман очајан
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Poraz ide na dušu Savicu,drzi celu utakmicu na golu busaru Mitrovica covek nista nije odbranio katastrofa igra!!!sto smo osvojili osvojili smo ,za dalje nema nade
g

gost123

pre gotovo 2 godine

Bravo momci nema veze vidi se da je doslo do smene generacije bili smo mnogo stegnuti, bice to vremenom sve u redu kao i uvek sa nasim vaterpolom…Samo mi jedna stvar u tekstu upada u oci a to je kako je golman Mitrovic briljirao, mozda nismo gledali istu utakmicu covek nije mogao da odbrani nista u drugom poluvremenu kada se lomio rezultat
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Saviću da se ne ljubimo......
Ч

Чакарита

pre gotovo 2 godine

Срам те било.
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

Pobedio si! Tvoj komentar je ipak najbedniji danas. Zamišljam kakav "čovek" moraš da budeš da bi osvojio to priznanje.
S

Sinergija

pre gotovo 2 godine

Treniraj i dalje ....pa ponovo dugogodišnja dominacija Srbije...ali mora ovo da se igra mnogo ozbiljnije....biće bolje...
K

Koljac arnauta ujki I balia

pre gotovo 2 godine

Dobi nas nas ! LAZIC !
A

Ajkulaaa

pre gotovo 2 godine

Sramota kako igramo s igracem vise
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Od samog starta su igrali kao da sad ne kazem sta jer mi nece objaviti komentar! Sa takvom igrom i treba da idu pravac na Tas pa da vezbaju za iduce prvenstvo!!! Bolje bi branio neki igrac iz polja nego danas nas golman! Sramno izdanje!!!!
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

Koliki luzer i jadnik moraš da budeš da kritikuješ vaterpolo reprenzetaciju Srbije. Drastično promenjen i podmlađen tim sa gomilom debitanata... A čak da su igrali i u onom šampionskom sastavu i da grupu nisu prošli takvi neostvareni zajedljivci bi trebalo da ćute i ne oglašavaju se iz svojih mišijih rupa.
N

Neutralac

pre gotovo 2 godine

Ja fino rekao prije 2 dana da ove utakmice nema favorita , jednostavno to je derbi i nikad se ne zna , pozdrav
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Šta nam je radio ovaj Madjar u drugom poluvremenu, direktan krivac što su Hrvati otišli na 3 gola razlike, bolje sudjenje smo imali u Hagu, uz sve to naši su igrali loše u napadu
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Nema veze ne moze uvek pobeda glavu goree....
T

Totalno

pre gotovo 2 godine

Suplja ekipa ,bez glave repa i vodeceg igraca.
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Golmana nemamo. Igrač više katastrofa. I molim sve da u istu rečenicu ne stavljaju zajedno FILIPOVIĆA i Mandića.
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Ne samo Filipovića, nego mnoge druge.
a

aleksa101

pre gotovo 2 godine

Cestitke Hrvatima...
Б

Белграно

pre gotovo 2 godine

Да, јесу нас судије покрале и убиле. Али шта смо ми одиграли? Па ми у другом полувремену тешко да смо три напада одбранили, све што је ишло на гол је и ушло, голман није постојао. Напад је готово био још лошији од одбране, статично, споро, безидејно. Без индивидуалних решења Мандића ова утакмица би била решена средином треће четвртине, играч више катастрофалан. Мислим да је ова утакмциа добар показатељ колико ће времена и труда требати док ова екипа се приближи медаљама, ово је било баш разочаравајуће лоше. Игром сулудог календара се ове године игра и ЕП, па ћемо ту имати следећу прилику за неки поправак, утисак овог СП је веома, веома блед.
I

Individua

pre gotovo 2 godine

Mandić nas ukanalio dao tek iz petog šuta gol. Najbolji naš šuter a 20% realizacija
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Nije nista tragicno, smesno bi bilo zameriti ovim momcima i selektoru Savicu. Samo napred, bice jos medalja a i da ih ne bude oni su nas dovoljno zaduzili.
N

Nikos1988

pre gotovo 2 godine

Lose smo igrali, golman po meni nije bio na visini zadatka, plus sudije i neminovan poraz, ovaj sport nam je doneo toliko radosti da bi bilo sramota pljuvati ove momke
G

GostPa

pre gotovo 2 godine

Doslo je do smene generacije i ovaj rezultat je korektan. Ne sumnjamo da cemo se opet uzdici do najvecih visina.
T

Totalitares

pre gotovo 2 godine

VK Novi Beograd..........
P

Požuri polako

pre gotovo 2 godine

VK Novi Beograd postoji godinu dana. Šta ćemo sa VK Partizan i VK Crvena Zvezda koji dobijaju bazene na gotovo i dužni su državi i Boga i oca?
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Komentator sa Rts-a: 1. Tesko je igrati na 36 stepeni (igra se vaterpolo u bazenu), 2. Los procenat realizacije igraca vise, ispod 50% (Srbija gubila 1:0), 3..Odbrana je bila dobra, napad nije bio na nivou (Srbija primila 14 golova). Neverovatno ko je sve danas komentator.
B

Baxter88

pre gotovo 2 godine

Odbrana dobra?! Pa mi smo skoro svaki napad dobili gol, te golmana nema nigde te nas igrac kasni na blok redovno...
S

SILA

pre gotovo 2 godine

Nije li vreme za novog selektora?
Ч

Чакарита

pre gotovo 2 godine

Па да заиста ништа не зна, само бек то бек олимпијски шампион.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Bane Mitrović kao rekreativac
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

Vrijeme je i da Savic ode, lako je bilo biti selektor onim vanzemaljcima sad je trebao da se pokaze. Realno ni Hrvati nisu Bog zna sta cisti prosjek. I sta je to skrivio toliko Milos Ćuk Saviću da ga ne zove?
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Možda je i bolje da smo izgubili! Smena generacije da se malo preispitaju! Previše je bilo grešaka! Sudije sramota! Ne može svako takmicenje i biti naše! Treba će posla, ali ako neko zaslužuje podršku onda su to vaterpolisti!!
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Mora više da se radi sa ovom decom odbrana kao u osnovnoj školi ali dugoročno može ovo da bude i dobro
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Treba to par takmičenja da se uhoda. Vartepolo heneralno su upropastili ljudi van bazena i zrozali mu popularnost pravilima koje niko ne razume. Ovo bukvalno nepostoji jasno definisano kad je faul kad nije kad je isključenje i ostalo u ostalim sportovima daleko je razumljivije. Ovde bukvalno može kako hoće.
H

Hmmmmm

pre gotovo 2 godine

Gledao utakmicu i nije to bilo tako lose. Ja ne znam jesu Hrvati potplatili ovog naseg golmana, takva rupcaga kod nas na golu, sto god nasi urade dobro ovaj primi. U jednom trenutku hrvatski golman 10 odbrana nas 5 dovoljno govori o tome zasto smo izgubili a kasnije se to jos povecalo jer je ovaj nas primao kad god je trebao. Boze kakva rupcaga kod nas na golu
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

Uginuli dupini, drzte se kosarke, jedino ste jos za to. Bravo hrvacka, traktorijasi na aparatima
B

BicuSlobodan

pre gotovo 2 godine

Klasičan trol.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ma za 100000 godina neces stici Srbiju. Čestitke za pobjedu!
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Kako ste vi jaki na recimo, cudo jedno… samo lajete, pa onda bude posle “ostavili me decki…” pali kockasti, i vi kao corava koka ubodete neko zrno!
d

drago10

pre gotovo 2 godine

sve ove godine smo jeli barakude, jednom i vi možete da pobjegnete
L

LukaToni

pre gotovo 2 godine

Nema veze momci, ne može uvek prvo mesto. Ponosni smo na vas i zahvalni za svaku medalju. Uz Srbiju i Delfine i u pobedi i porazu 😀💪🏼.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Vaterpolo na god dan a igra je 6 repr,i ti se onda nerviraj
H

Halk8o

pre gotovo 2 godine

Treba se naviknuti da necemo vise osvajati zlato..nikad nismo slabije igrali.i Hrvatska ima novo generaciju a ne samo Srbija.
T

Titel

pre gotovo 2 godine

Koliko je vaterpolo u padu najviše govori Gavril Subotić
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Da li vas je bar malo sramota ovakve jadne igre,zasluzen poraz Svi napolje, sramote
B

Burazzers

pre gotovo 2 godine

Da li je tebe imalo sramota da ne stojis dok govoris o momcima koji su nam toliko radosti doneli i ginuli za nacionalni dres? Otrovni ljudi, otrovni ste postali, pljuj i pljuj do ivice besmisla.
G

Gostggdh

pre gotovo 2 godine

ne znamo da iskoristimo igrača više...nijednu odbranu nismo imali čitavi,uvek igrač manje...
G

Gost2o8374

pre gotovo 2 godine

Glavu gore sampioni, idemo dalje, tek cemo sve osvajati!
g

goligeter

pre gotovo 2 godine

jednostavno su danas bili bolji, kratko i jasno