Komentari na vest

Srbija u Japanu sa 16 igrača, bez ijednog levorukog! Italijani i Crnogorci otkrili karte za Svetsko prvenstvo

g

goossttt

pre 11 meseci

Tooo Kembe!!!
g

gostBS

pre 11 meseci

A gde je Gavril Subotic?

Jole91

pre 11 meseci

Došlo je vreme da u sportu gde nam niko nije bio ni do kolena mi molimo Boga da nam je četvrtfinale domet! Sramota šta smo dozvilili sebi!
D

Dexaman

pre 11 meseci

Dozvolili smp sebi da upropastimo naš najtrofejniji sport. Tako je to kad se politika gura u sve...
D

DzoniMnemonic

pre 11 meseci

Nije da se politika nije ranije mesala, naprotiv. Nije nista drugacije danas. Prosto, imali smo 2 neverovatne generacije vaterpolista, 20 godina skoro neverovatnih rezultata. Nije da smo pre toga konstantno imali po 7 najboljih igraca na svetu, bilo je tu i te kako losijih generacija, bilo i odlicnih... Ovo je normalno, mora da dodje pad.
J

Just Water Polo Fun

pre 11 meseci

Kad je Prlainović upozorio posle Rija da su klubovi u kanalu i da je neophodno da se ulaže, samo što ga nisu streljali. Čovek je znao šta priča a ovo je posledica višegodišnjeg neulaganja. Sreća je da su se pojavili klinci koji osvajaju juniorska prvenstva i već kucaju na vrata Reprezentacije. Trebaće vremena ali nikako ne treba odustajati... klinci koji dolaze su dobri. Evropsko zlato za 2003 i 2004. Svetska srebra za 2003 i 2004. Bronza za 2006....samo da ne ode sve u NBG a da se zapostave škole: Partizan, Šabac, Vojvodina, Beograd.....cujem da i Bečej ponovo ima dobre klince, Radnički....

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Што би освојили злато кад можемо испасти у групи!?!?!?!?
m

molanius

pre 11 meseci

Pretera ga