Komentari na vest

Srbije nema u završnici, ali zato jedan Srbin može do svetske titule

1

156

pre preko 1 godinu

Ajmo bre Brazilci da osvoji steta navijao sam za francusku ceo turnir ali jbg ispali su ajmo bree Brazil po zlato❤❤💪

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Да се разумемо,најбољи дизач у историји игре,али као селектор од њега почиње наше урушавање,он нас је први оставио без олимпијских игри,други је био Боба Ковач.
G

Gost19928848

pre preko 1 godinu

Kao i svim ostalim selektorima njegov greh je sto nije mislio na neku narednu generaciju na buducnost odbojke... Od njega je krenula praksa da selektor izabere 15tak igraca i svog pomocnog trenera a za ostatak spiska + 25 igraca i pomocnih kvazi trenera pitali se raznorazni iz svojih licnih interesa...i tako 10+ godina. Problem je i sto svi cute, niko da podigne glas, svi koji su se usemili lepo im, a oni koji nisu cute da se ne zameraju a odbojka tone sve dublje i dublje. Ne cuju se ni oni koji nisu sada u tom sistemu neki bivsi igraci, treneri, sportski radnici... NIKO. Sramota i za jedne i za druge!!
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Сретно легендо до титуле !!!
p

plavac

pre preko 1 godinu

da podsetim,nama ne valja jer pogodite koga ne podržava
0

09092

pre preko 1 godinu

Nama ne valja jer za 4 godine kao selektor nije napravio ništa. A da znaš bilo šta znao bi ko ga je postavio i držao na toj funkciji dok sam nije podneo ostavku (bar je toliko morala imao).
l

lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

4 godine kao selektor nije napravio ništa?! medalje koje je osvojio i svetsku ligu, to su amaterska prvenstva, kao da ništa nije napravio