Lisinac (© AFP)
Lisinac (© AFP)

Srećko Lisinac mora na operaciju leđa

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.23. | 19:54

Klupska sezona izvesno završena za blokera reprezentacije Srbije

Moraće Trentino da privede sezonu kraju bez Srećka Lisinca. Reprezentativac Srbije će propustiti ostatak finalne serije plej-ofa italijanskog prvenstva sa Lubeom, jer će umesto na terenu biti u bolnici.

Kako je saopštio klub, Lisinac će u sredu biti podvgnut selektivnoj operaciji lumbalnog dela kičme, a zahvat je poveren specijlisti Alesandru Sačeliju u Pjaćenci. Iz Trentina su predočili kako je operacija neophodna da bi se Srećko što je pre moguće vratio takmičarskim aktivnostima, ali je izvesno da to neće biti u aktuelnoj sezoni.

Izabrane vesti

Razlog je jednostavan: Trentino vodi 2:1 u finalnoj seriji i na dobrom je putu da prekine vladavinu Lubea koji je osvojio tri poslednje titule, a četiri puta bio najbolji u poslednjih šest godina, uz napomenu da 2020. prvenstvo nije dovršreno usled pandemije virusa korona. Trener Anđelo Lorenceti je rekao da je 30-godišnji bloker imao veliku želju da bude na terenu, ali da je zdravlje igrače preče, razume se.

Trentino bi već u petak od 20.30, na gostovanju mogao do prve titule posle 2015. sa još jednim Srbinom, Markom Podraščaninom. Ostaje da se vidi da li će se i kad Srećko Lisinac priključiti pripremama reprezentacije Srbije za prve obaveze u 2023, u okviru Lige nacija, pošto je na spisku selektora Igora Kolakovića.


tagovi

Srećko LisinacTrentinoOdbojkaMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara