Komentari na vest

Srpkinje vicešampionke Evrope, Italija nastavila dominaciju

З

Зокси

pre preko 1 godinu

Ствари увек треба назвати правим именом а право име за ово је РАСПАД СИСТЕМА
S

Sammy Sam

pre preko 1 godinu

Dominacija italijanske odbojke.Kadeti i kadetkinje zlato na EP, juniorke zlato na EP, mlađi i mlađe seniorke zlato na EP.Čekaju se juniori da zaokruže priču.Zato mi kasiramo medalje po Balkanijadama....
I

Ironija

pre preko 1 godinu

Italijan ti li si? Zemlja od 60 miliona stanovnika a još im prevagu donose afrička deca. One su Italijanke koliko je i Janis Adetokumbo Grk. Da nisu uspešni u sportu još bi čekali za državljanstvo.
S

Sammy Sam

pre preko 1 godinu

Naravno.Verovatno su još kao fetusi pokazali izrazito znanje i sportske sposobnosti s obzirom da su državljanstvo dobili rođenjem u zemlji za koju sada nastupaju.Za razliku od pojedinih koje su papire druge države dobile tek kada su došle sa svojih vrleti u lijepoj.
C

Czx

pre preko 1 godinu

Dominacija kakva se retko viđa prop'o
O

OdbojkaŠ

pre preko 1 godinu

Normalno. Čim se igra sa iole pismenom reprezentacijom odmah problem. Nema veze busaćemo se u grudi pobedama u grupi protiv zemalja koje nisu ni čule za odbojku... Još juniori su ostali da odigraju, a slobodno se može reći epski raspad mladjih kategorija ovog leta. Ako, kakvim "trenerima" se grade karijere preko reprezentacije tako nam iste i prolaze. Devojkama svaka čast ali opet, i one same znaju i vide, da je na turniru bio jedan ozbiljan protivnik...

“sTrUcNjAcI mOgA…”

pre preko 1 godinu

Hahaha evo i botova kao onomad u ligi nacija. Turska i Poljska nisu odbojkaške pismene zemlje ma šta kažeš? Puka sreća je ovaj put bila na italijanskoj strani, a ove devojke su Italiju pobedile na ejofu, isti ovaj tim sa 3-1. Mladje kategorije su imale izvanredno leto, ali uvek će biti dušebrižnika koji svoju nemoć iskazuju po tome što pljuju po našim ekipama i Tijani Bošković(dobro se sećamo komentara od pre mesec dana). Ova ekipa je prošle godine i Brazil odvalila na SP a sada godinu dana kasnije su još napredovale i biće sve bolje!
O

OdbojkaŠ

pre preko 1 godinu

Ne znam gospodine/gospodjo Bot iz Saveza. Zanimljivo da spominjete taj EYOF nešto su nas izbacili očigledno sa postolja pošto nas ne vidim ni na jednoj od slika osvajača medalja. Moguće je da su nam u tunelu dodelili te pehare za najjače i najbolje, jer smo bili toliko dominantni. Fantastično inače leto, pola završilo bez medalje a druga polovina slavi bronzu i srebro zlatnog sjaja na turnirima na kojima učestvuju 3 ozbiljne reprezentacije. Fantastičan posao nema šta. Samo tako nastavite i nema nam zime! Pardon, nema VAM zime, pošto vas jedino interesuje kintica za prodavanje magle :)
G

Gostksn

pre preko 1 godinu

Naše juniorske selekcije imaju neku psihološku barijeru, sva polufinala i finala izgubiše već godinama, zadnje zlato je bilo još 2014 kad su igrale Bošković, Lozo, Lazović, Aleksić, Milenković, Kocić itd.
T

Tbh

pre preko 1 godinu

Pa i iz ovog tima će njih najmanje 4 uskoro konkurisati za A tim(Kurtagic, Uzelac, Zelenovic, Vajagic, a možda i libero Pakic svakako bolja od Gočanin) što je ustvari i najbitnije, da dobijemo igrače za seniorsku selekciju. Sve gore nabrojane koje su osvojile zlato 2014 su sada u A timu.
s

sale brat

pre preko 1 godinu

Nisu izdrzale borile se ali u kljucnim momentima falilo je i malo srece i bolji ucinak zelenovicke koja igra previse sablonski vajagicka i uzelceva kao primaci dobre , blokeri isto tako za pobedu falili su poeni jovane, italija prvo vidi se da dobro rade u svim mladjim selekcijama su pokupile zlato mi smo tu uz njih u vrhu a na ovim curama je da na nekom sledecem takmicenju probaju da ih skinu sa trona