Komentari na vest

Srpska odbojkašica preživela dramu: Uperili su pištolje u nas, vikali su da im damo sve što imamo

D

Dr1977.

pre 2 meseca

Samo da kažem ovima što komentarišu rezultate odbojkašica. Od 2015. do 2023. -dva evropska zlata,dva evropska srebra i bronza:dva svetska zlata i olimpijsko srebro i bronza.Toliko,hvala.
G

Gost istok

pre 2 meseca

Dve bronze Gran pri 2015 i Liga nacija 2022 Srebro svetski kup.2015
M

Mrki Medo

pre 2 meseca

Milan Ćelić, odbojkaš iz Zrenjanina kao i Uzelac je jednu sezonu odigrao za Monte Klaros, ekipu koja je u Super ligi te odbojkaški proslavljene nacije, tada zauzela peto mesto. Srednji bloker, sa kojim je beogradska Crvena zvezdaimao priliku da profesionalno igra u Brazilu. Pre njega to su uspeli samo Vanja Grbić i Novica Bjelica.Od devojaka ih je bilo dosta pre Uzelac i Sanja Malagurski i Brankica Mihajlovic i Ana Bjelica u dva navrata itd.U Brazilu je odbojka sport 2 posle fudbala i vole je jako.Ovo može svugde da se desi.Pa u Italiji je najveca mafija os ovuk.Poljaci najveci nacionalisti.Turci država koja drži jako do svoje vere i muslimanske veroispovesti.Ovo može svakom i svugde da se desi.Nekom 2 puta za 10 dana a nekome nikada za 20 godina.U Beogradu smo imali ubistvo i ranjavanje nožem istu veče u centru grada.Mi se svemu čudimo a imamo to sve kod nas.Samo malo opasnije.Ovde su ipak bili ratovi do skoro..
w

www.pricampricu.com

pre 2 meseca

Ma kako da ne, pričam ti priču.
B

Brazilci su

pre 2 meseca

Smesni za naše krimose.
I

Italijani su

pre 2 meseca

Maradonu oterai kao najveceg narkomana
N

Nigde kao u nas

pre 2 meseca

Kriminalci upadaju u kucu da kidnapuju predsednika države.Šta da ocekuje obican narod..
R

Rio de Janeiro

pre 2 meseca

Druze dal' si ti normalan? Poredis jednog Vanju Grbica sa balavicom od 20god koja nista u zivotu prosla nije. Sve gore koje si nabrojao su tamo otisli sa cirka 30tak godina, posle 10tak godina igranja i ovamo i onamo. Da malo vide kako je tamo. A niko nije otisao sa 20god a da je pre toga igrao u velegradu po imenu Lajkovac sa 20 kuca. I niko normalan nece otici tamo, cuj ide da poboljsa prijem. Kao niko u Evropi ne moze da je nauci pa moraju tamo. Ognjenovic, Rasic, Boskovic, Stevanovic... sve su one glupave sto su isle u Italiju i Tursku da ih uce da igraju odbojku, samo je Uzelac pametna. Dobro nije glavu jos izgubila tako neizivljena...
M

Mali buda

pre 2 meseca

Rio de Janeiro Šta se ti nalupa Nije otišla tamo zbog prijema.Koja je razlika da je išla sa 20 ili 25.kao Bjelica.Istambul je mali grad???Pa odes sa 17 godina u njega da živiš.Milan mali grad???Nisu išli da uče odbojku nego da zarade pare i gledaju ponude koje su najbolje.Znaci sa 25 godina je ne bi napao niko???Ali sa 20 ako odeš e onda je problem...Sa 18 godina života izađi u Beograd i pogledaj gde ne trebaš imaš problem 100 /
B

Bebi Dol

pre 2 meseca

Rio de Janeiro Malagurski je sa 20 godina a Bjelica Ana sa 22 bila u Brazilu.
1

17 mi je godina

pre 2 meseca

Bebi Dol I Rio Brankica sa 22 godine bila u Brazilu.
R

Rio de Janeiro

pre 2 meseca

Covek koji je prosao nesto u zivotu ipak malo drugacije percepira stvari od balavaca. Ali to cete saznati tek kada napunite odredjene godine jer se vidi da trenutno preko 15 nemate. Kao i ona. Haj huj i najprometniji smo na svetu dok vam neko ne uperi pistolj u glavu. A onda manji od makovog zrna. Sad napisite jos jedno 10tak odgovora - odlika nezrelih osoba, koje nemaju nista vaznije da rade nego da vise 24/7 na vesti. Prijatan ostatak veceri!
B

Bg Avala

pre 2 meseca

Harisa Brkica ubiše ispred hale.Ko ma ne znas se ni danas.MMA.borca reprezentativca pre neki dan u centru istog grada.
I

Ima ih ima

pre 2 meseca

Bg Avala Sekretara FSS na radnom mestu.Ubica nije pronađen.Centar grada.
Р

Радамел

pre 2 meseca

Битно је да је добро. Али побогу поред толике Европе ти одеш у Бразил да играш, па сестро боље у Приштину да си отишла. Па као белац у Риу ништа мање не можеш да очекујеш, добро да је нису киднаповали.
1

1198

pre 2 meseca

Sramota je devojku komentarisati zašto je otišla tamo..Vrlo jednostavno,otišla da zaradi novac..A zašto niko ne postavi pitanje,ko je odveo tamo i dal se brinuo o njoj i njenoj bezbednosti? Nije sigurno,nego bitan je samo interes pojedinaca..
G

Gost 233457

pre 2 meseca

Vuk beli sve Vas gleda.Šilerova mesto gde su bile velike žurke ...Još se priča i pamti.Srbija zemlja gde nam Kiki priča priče.Beograd grad otvorenog srca Nisi siguran ako šetaš u crno belom ili crveno belom dresu.Vidimo se u Čitulji film za sve generacije.Aktuelan i u 21 veku.Srbija
S

Sramota!

pre 2 meseca

Sramota za administratora kakve komentare dozvoljava da se ovde prikazuju! Pa da li je moguce da dozvoljavate komentare gde se pljuje devojcica od 19 godina! UZAS
N

Nikako kritike

pre 2 meseca

Naravno, cak treba i pohvaliti ovako racionalan potez, pravi primer kako treba raditi zivotu.. Sto bi se njoj jedino desilo, kad moze i nekom drugom, samo napred i svaka cast za sve....!
6

61616

pre 2 meseca

100 Metara od kluba a taksijem ides ?
D

De la hoya

pre 2 meseca

Retardu,ide taksijem jer je bezbednije nego pešačiti.
J

Jaja

pre 2 meseca

Šta se muvas noću po gradu o kom ne znaš ništa
B

Bozee Gospode

pre 2 meseca

Srami se.
С

Сенсеи

pre 2 meseca

Тако је матори, оптужуј жртву. Диван менталитет
Z

Zurkica Diskotekica

pre 2 meseca

Krenule da se malo provedu,upoznaju neke deckice i tako to.
P

Prednji Ukršteni

pre 2 meseca

Dajte Jovu C. par miliona da iskasapi i ovo malo odbojke što imamo!!!
G

Gost 1111111

pre 2 meseca

Ne Jovi ,nego srpskoj odbojci.U KK Partizan bi sedeo na klupi neki Jova da nema novca...
G

Gost95

pre 2 meseca

Pa zar ne reče pre 5 dana da je Brazil obećana zemlja, kako sad ovo?!?! Znači stepen svesti jednak nuli gde ideš i šta radiš. Nek proba za sledeću neku destinaciju egzotičnu Kambodžu ili Filipine, čuo sam da su oni jako dobri domaćini, Crveni Kmeri i slično...... Posledica prihvatanja tog zapadnog modela vrednosti, samo tiktokovi, društvene mreže, pratioci, lajkovi, samo nek su lude žurke, luda zezanja.... Kome treba da bude obrazovan i da zna šta se dešava u stvarnom životu.
G

Gost 2243

pre 2 meseca

Sedi 1.Stidi se.Ona je reprezentativac naše zemlje Ima u Srbiji onih koji se hrane tuđim neuspehom ili kao ovde nekim tragičnim događajem. Dobro je sve ispalo.Život joj ugrožen dva puta u 15 dana.I neko se ismeva.Da se ne daj dragi.bože tvojoj ćerki desi nesto slicno i da se neko ismeva shvatio bi jedino kako se ponašaš.
G

Gost95

pre 2 meseca

Prvo, sa sve tim sedi 1, možeš da mi se sagneš. Drugo, sve što sam rekao je činjenica. Činjenica je da smo kao društvo prihvatili tu amerikanizaciju gde mladi više ne znaju osnovno ni iz geografije, ni iz istorije, ni iz opšteg obrazovanja, jer šta će im to u životu?! I onda se desi šta se desi, i sada ja treba da oplakujem nekoga? Pa neću. Neko ko je toliko naivan, jednostavno mora na takav način da nauči neke stvari. Svaka njoj curi čast na tome kako igra odbojku, ali svime što je izjavljivala u ovih par meseci je pokazala samo da van toga i nije neki naručiti kalibar.
S

Saksofon crni

pre 2 meseca

Gost95 Znaci u Beogradu ako te ne neko napadne i izbode nožem kriv si jer se nisi raspitao.Svako zna i kako je u Brazilu ali i kod nas.Na neke stvari ne mozè da se utiče.Sreća pa je cura prošla bez posledica.Ona nije kriva ništa momče.Praviš se pametan a ograničen si kao balkon
U

Uzelac

pre 2 meseca

Sram bilo svakog ko ovde dolazi i pise za nju sto je isla u Brazil itd… devojka je pre odlaska u Brazil pricala o tome da ide tamo da bi unapredila svoju igru pre potpisa za neki jaci klub, svi dobro znamo ko je Brazil u odbojci, i sasvim je okej otici i poceti u nekom manjem klubu i ne tako jakoj ligi, dobila je sansu sjajno igra najbolji poenter a 19 godina, cemu ovakvi komentari pa nije sigurno ocekivala da ce otici tamo u krimi seriju nego da ce trenirati i pokazati odlicne partije koje ce je pogurati ka OI. Imala je ponudu Novare, da je potpisala za njih ljudi bi pisali ovde kako je otisla greje klupu itd. Podrska Aleksandri njoj je najteze. Devojka je samo zelela da ode tamo gde ce igrati i razvijati se i putem tih partija pokazati da je spremna za jake klubove. Nadam se da ce napustiti klub uskoro i doci za Srbiju, ovde ce je svaki klub prihvatiti da odrzava formu dok ne krenu pripreme sa reprezentacijom.
H

HugoBoss

pre 2 meseca

Super se unapredila.
U

Uzelac

pre 2 meseca

@HugoBoss, pa i jeste se unapredila. Za razliku od tebe koji verovatno jedes hranu od maminih para o njoj uveliko prica ceo svet i dive se njenom talentu. Stidi se
S

Strašno sve

pre 2 meseca

Nece ona igrati u Parizu.Ovo ce ostaviti dubok trag na devojčicu.Vraćaj se kuci drago dete.Kakav Brazil.Grad MAFIJE.
K

Kakav Pariz

pre 2 meseca

Treba da se dete oporavi Trauma za ceo život.Oružani napad preživela dva puta u kratkom roku.Svaka čast kako se izvukla.Podrška i vrati se kući.Bice vremena i za odbojku.Misli na sebe i zdravlje.Uradila si vec dosta u karijeri i da prestanes sa odbojkom.Imas.medalju sa evropskog preplaceni fudbaleri mogu da je sanjaju. Kuci i odmor.Odbojka bice vremena
M

Mlazni kanarinac

pre 2 meseca

Vidovit jesi, to što kažeš da će biti, biće sigurno. Ali geografija ti nije jača strana, Brazil nije grad. Ali bitno da si vidovit, samo tako nastavi.
Г

Гост Зрењанин

pre 2 meseca

Сиротиња је у Латинској Америци и криминал дивљи,отимају.Толико о лепоти њихових плажа. Лекцију и знак са неба је добила како даље. Причао сам пре коју годину са комшијом,каже упознала Мексиканци на размени студената и касније се удала у Ел Пасу,САД бе сећам се или је полицијски час али свакако после 22 не излазе из куће.
L

Ljubav

pre 2 meseca

Molim te vrati se kuci brzo, mi te volimo puno ❤️❤️❤️
d

d33d

pre 2 meseca

devojjko ako citas ovo begaj u evropu odatle ,imas klubova koliko hoces da biras
V

VA

pre 2 meseca

Saljemo tii punooo podrskee i ljubavii UZIII ❤️❤️❤️
D

Da da da

pre 2 meseca

Zato se u Srbiji ulaze u košarki više od 50 000 miliona e u dva kluba godišnje. Mlade devojke sa 18,19,20 godina odlaze preko od južne koreje,Brazila,Japana,Turske,Itd u vise milionske gradove da zarade neki dinar.Da Srbija ima jak klub ovo dete bi igralo u svojoj zemlji a vikendom bila kod mame na nedeljnom ručku.Ima za Pantera i ekipu legije stranaca mora i za odbojku.Sa 50 miliona imali bi prvaka evrope u muskoj i zenskoj odbojci i jednu od najacih liga u evropi.Sa druge strane borimo se za 10 mesto i neki plej of.Rat između dva kluba i vređanje traje 2 decenije.Od 5 olimpijada preskočili 3 u košarci.Plaćeno 2 puta a biće i 3 put finale lige šampiona u Beogradu.4 puta placene kvalifikacije za OI,po 2 puta M i Ž ekipi.Svaki turnir više od milion eura. Plaćen jedan trener milion eura kao budžet saveza Srbije.Ou svetu je sem NBA odnos odbojka košarka 1 prema 2,3,4 a kod nas 1.prema 400.To je.najveci problem odbojke u Srbiji.Nismo prepoznati kao uspešni.Dok je Slađana Eric otišla da igta odbojku kod njih njihov klub u Beogradu trenira.Odbojka mora da se bori za bolje uslove i da naša deca imaju uslove u Srbiji kao i košarka.
0

002002

pre 2 meseca

Pa što ne ode u Italiju? Ili Tursku? Nego otišla u moćni Brazil, kao to je prava stvar. Inače, bar u Lajkovcu nema problema sa parama, gazda Žika redovno dreši kesu.
P

Prijatno jutro

pre 2 meseca

Odbojci plate domaćinstvo evropskog prvenstva sa čitave moćne 3 ekipe na turniru i u finalu u sred Arene rezultat 25:11 za Italiju.
U

US Basketball

pre 2 meseca

U Americi NBA kosarkasi su placeni i po 150 miliona godisnje, dok profesionalna odbojkaska liga ne postoji. I sta im je to smetalo da budu olimpijski šampioni? Ko zna zna. Ko ne zna taj i kuka.
A

A gde su

pre 2 meseca

Fudbaleri.Tu jedan klub ima 50 miliona.Plus novi stadioni.Ne znam za koga.A prvak Srbije nema halu za ligu šampiona.Gost je cele sezone.Što se košarke tiče jedan košarkaš Partizana i Zvezde više dobiju ili tačnije imaju zajedno veći ugovor nego što je budžet cele Super lige u odbojci.I to sve u zemlji prvaka sveta.Ćutimo pa tako nam i treba.Smatramo da nam ne treba novac ne kukajte kad ne bude rezultata.
G

Guillingham

pre 2 meseca

Nikola Grbic u Poljskoj radi za 90.000 evra dok Gvideti u Srbiji radi za 200.000 evra, pa stati i gledati i zapitati se neke stvari
D

Da da da

pre 2 meseca

Prijatno jutro Pa jeste dva puta bile domaćin i dve medalje donele.Bile 2011 prvaci evrope i 2021 druge u evropi.Zlato i srebro.Da izgubile finale 2021 od Italije koju su izbacile u Tokiju i uzele bronzu 20 pre evropskog.Plate košarkašima kvalifikacije za Tokio pa nas Italijani razbiju u areni i ne idemo u Tokijo.Zbog takvih kao ti i jesmo tu gde smo kao sport.
B

BG011

pre 2 meseca

Kad za Pazovu bude navijalo 3 miliona ljudi tada i mozemo da pricamo o necemu. A ne autobusima dovlace celu odbojkasku Srbiju u Rumu i na kraju bude 1...2...3... svi smo tu!
D

Da da da

pre 2 meseca

002002 Neka Pantee ide u Italiju i Tursku Ima za košarku mora i za odbojku.
B

Belgrano

pre 2 meseca

Sta kazes, 50`000 miliona se ulaze?
D

Da da da

pre 2 meseca

US Basketball I mi smo.bili olimpijski sampioni.Uslovi na koledž odbojci su svemirski brod za odbojku u Srbiji.Svaka ekipa.imaju svoju salu.U Srbiji to nema nijedan klub.
M

Marko ZR

pre 2 meseca

Prijatno jutro Manje od mesec dana pre toga za sat vremena ih poslali za Italiju sa olimpijade.Pusti san im ostao ostao samo da i one jednom uzmu medalju sa olimpijade.Razbismo ih u Italiji u borbi za bronzu na svetskom 2010 za muskarce.U sred Italije.Sramota za njih.Njihovi igraci ne moraju da idu iz Italije jer imaju sve u svojoj zemlji.Do kraja karijere su domaci igraci.Milioni se ulazu.Igra se jaka liga.Pune hale.Milionski ugovori.Kod nas put oko sveta do kraja karijere za onog koji se resi baviti profesionalno odbojkom.Zato deca i odustaju.Kad ovo procitam nikad cerku koja trenira odbojku ne bi pustio preko.Hvala lepo.Svi u arenu na tribine tamo je naš nacionalni sport.Košarka.
P

Prijatno jutro

pre 2 meseca

I kad se podvuče crta na leto, oni zlato a mi one čuvene zlatnog sjaja, bez da se mnogo zlata troši.
D

Da da da

pre 2 meseca

Prijatno jutro Podvučeš crtu Mi medalje sa zadnje olimpijade,evropskog i svetskog.Oni nemaju. 2021 bronza sa olimpijade druga.medalja uzastopno a Italija je nema.I nakon te 2021 opet smo igrali finale a koje su one ono bile 2023,jesu uzele medalju.Pre toga pre 2021 dva puta smo bili u finalu i uzeli zlato,2019 i 2017.Mi 4 puta za redom u finalu evropskog.Mi nismo preplaceni za zlato.Samo nek uzmu medalju.Bronza u Parizu i treba da je slavimo kao Poljska zlato kod muskih.Iz lige u kojoj igraju NAŠA deca.Bez podrške u ulaganja.Mi se kao ismevamo nasim devojkama kad smo 2 u evropi.Bože me sačuavaj.
i

ironija

pre 2 meseca

@002002 Ona je itekako mogla da ode u Italiju, imala je jesenas ponudu od Novare ali je odbila znajuci da ce u Brazilu imati više prilike da igra i da napreduje, kao što i jeste. Sada opet ima ponude iz Italije, Turske i Poljske za sl sezonu.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 meseca

Imam drugaricu iz Kanade čija je majka Srpkinja pa dolazi ovde preko leta ili oko praznika za Novu. Sticajem okolnosti se sa majkom selila nekoliko puta tako da su živele od severa do juga Kanade. Rekla mi je da je Srbija najbezbednije mesto gde je bila. Da u Beogradu noću nije imala strah da se vraća kući, dok mi je rekla, što me je začudilo da kada u Kanadi krene uveče kući iz grada, ako ide peške, obavezno mora drug da je prati jer je nebrojeno puta doživela neprijatnosti i pokušaje fizičkog nasrtanja. Samo mi je rekla da ju je jednom pijani lik smarao u Beogradu u nekom restoranu, ali da je gazda video da se uplašila i ovog za kragnu izbacio napolje.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Šta ti pišeš? U kom Beogradu je ona bila?
O

O cemu pricas

pre 2 meseca

Kao dete ovog grada vam kazem kratko i jasno.Glava u torbi svaku noc.Dodjite u Beograd sve ce vam se samo pokazati.Ako izlazite na ona prava mesta.Videcete sve.Nemate pojma sta je Beograd.Ja ga volim ali grad u kom opasnost vreba sa svih strana.Od OŠ do penzionerskih dana.
D

Dap

pre 2 meseca

A policija ništa kaže, tako ti je to tamo, kriminal svuda, beži odatle, neka Italija, Turska top za nju.
М

Миланче

pre 2 meseca

Чуј ово, окружили их разбојници са свих страна са пиштољима, а оне успеле да искоче из аута и да побегну, и успут да стави мобилни у џеп...
M

Mlazni kanarinac

pre 2 meseca

Ma da bre, našla ona Milančetu da priča priče. To ona namerno hoće da te prevesla samo da bi te ponizila. Ali ne zna ona da ima posla sa intelektualnom gromadom. Ne samo da se nisi dao prevariti, nego si spasao svet od laži i zablude. Neće se više usuditi da pokuša ponovo. Super Milanče je uvek na visini zadatka, čuvajte se zlikovci.
@

@minhen

pre 2 meseca

Brazil i cela Južna Amerika su decenijama u 20 veku bili pod diktatura a. Al su se oslobodili uticaja američkih neokolonijalistai napredovala ekonomski. Za razliku od bajne Evrope i sjedinjenih američkih država koje su u 20 veku napravile dva svetska rata gde je izginulo 100 m ljudi i pravljena zverstva a sad od početka 21 Veka prave i hibridne ratove od bliskog istoka do krajine. Elite njihove su zločinci. A i tamo se prave maskri i masovna ubistva po gradovima. Trauma koju je doživela mlada odbojkaši a je teška al su je iz Fluminensea i njen momak trebali upozoriti da u 10 milionskom Riu ima lojalnih bandi i sa ne idu same u šetnje. Ipak je sigurnije tamo jer nema ratova već više od 10š godina za razliku od Evrope i Amerike. Oporavi će se devojka i ojačati posle ovoga da ode na Olimpijadu i osvoji medalju. Ipak će pamtiti iz Brazila lepše stvari da je najbolja odbojkaši a prvenstva jedne odbojkaške velesile ko što je Brazil
P

Prdoje

pre 2 meseca

Čuvaj glavu, beži iz tih favela što pre. U takvim zemljama te pojede noć i nikome ništa. Imali netko pametan da savetuje ovu devojku?
S

Sega89

pre 2 meseca

Klasika od Brazila ali nije samo tamo tako,tako je i u većini zemalja na svetu sem Evrope koja je najbolja i najbezbednija za život…koliko su ljudi u neznanju da su pisali da je bolje i lepše u Bocvani nego u Srbiji na tekstu o onom našem golmanu…
M

Minhen

pre 2 meseca

Brazil zemlja trećeg sveta. Jedino gde može da se živi "normalno" su države gde je 90% potomaka evropljana (Argentina, Urugvaj), sve ostalo drže bande. Lepa je Latinska Amerika turistički obići al živeo ne bih nikada tamo, imaš par ulica pored plaže gde možeš da šetaš, sve ostalo je džungla. Evropa je majka a ima isto prelepu prirodu.
q

qwdqwdqwd

pre 2 meseca

argentina? po cemu to leba ti ,pa mozda je bolje za jednu malu nijasnu od brayila gde je katastrofa,ali i tamo je kriminal visok i ovakve stvari se desavaju
M

Minhen

pre 2 meseca

Dešavaju se 100 puta manje kriminalnih aktivnosti nego u Brazilu, Peruu, Kolumbiji, Boliviji, Hondurasu, Meksiku...
m

mmmm

pre 2 meseca

Nije tačno. U poslednjih 10-ak godina u Argentini je daleko gore nego u Brazilu, pre svega zbog ekonomije. Inače, cela J.Amerika ima ogromne probleme sa kriminalom, izuzetak je možda jedino Urugvaj.