Brankica Mihajlović (MN Press)
Brankica Mihajlović (MN Press)

Srpski tandem izlazi na crtu evropskom prvaku, Koneljano juri 70. pobedu u nizu

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.10.21. | 10:05

Monca za koju igraju Brankica Mihajlović i Katarina Lazović dočekuje tim koji predvodi Paola Egonu (20.30)

Neverovatni Koneljano će danas pokušati da dođe do 70. pobede u nizu u svim takmičenjima. Italijanski tim koji predvodi Paola Egonu dominira na svim scenama već dugo. Poslednji poraz doživeo je protiv Peruđe 12. decembra 2019. godine. Na crtu mu u petom kolu domaćeg šampionata izlazi Monca, za koju igraju reprezentativke Srbije Brankica Mihajlović i Katarina Lazović.

(3.80) Monca - Koneljano (1.22)

Izabrane vesti

U prethodnoj rundi ekipa u kojoj važnu ulogu ima srpski tandem je izgubila 3:2 od Novare, a večeras od 20.30 časova će se potruditi da bar žestoko namuči aktuelnog šampiona Evrope i Italije, koji u domaćem prvenstvu nije izgubio ni set od početka sezone.

Obračun sa Novarom je bio fantastičan - Monca je gubila 7:1 na startu prvog seta, a dobila ga je rezultatom 35:33. Protivnik je potom dobio naredne dva, a onda Monca izborila taj-brejk, koji je odigrala prilično loše i izgubila 15:4.

"Naš sjajni karakter se ispoljio samo u nekim delovima meča sa Novarom. Znali smo da će protivnik biti na visokom nivou, ali pošto smo se vratili i dobili neverovatan prvi set nismo ostali dosledni u igri. Nije to prvi put da nam se ovo dešava i protiv protivnika kao što je Koneljano, koji nije izgubio ne znam koliko dugo, ne možemo sebi to da dozvolimo", rekao je trener Monce Marko Gaspari. "Pored kvaliteta koji poseduje Paola Egonu, oni su tim koji je sastavljen od vrhunskih igrača. Moraćemo da imamo dobar pristup, da izbegnemo uspone i padove, da dobro primamo servis i da igramo požrtvovano u odbrani. Ono što bih voleo da vidim jeste da se tim bori od prvog do poslednjeg poena".

Monca je do sada ostvarila dve pobede i dva poraza.



tagovi

Brankica MihajlovićKatarina Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara