Komentari na vest

Šta smo videli od Srbije u Granoljersu, ima li razloga za optimizam u Minhenu?

M

Molim vas !

pre 4 meseca

Jel znate ili ne znate, najavljuje se kao da idemo na titulu, a ako dobacimo do druge faze biće ogroman uspeh, samo budite iskreni, šta pravite od muve medveda ?
D

Da da da

pre 4 meseca

Ama ulazete u košarku tamo i trazite rezultat.Desetine miliona eura.Sta od rukometa i odbojke da ocekujete kad jedan igrac kosarke ima veci ugovor od svakog OK i RK u Srbiji.Kraj i tačka.
G

Goran Kać

pre 4 meseca

Tako je dečko.Setimo se rukometa ali i odbojke kad igra reprezentacija.Glasam da Panter nosi zastavu Srbije u Parizu.Zaslužio je/ 2 miliona eura su 2 miliona....
G

Gaxter

pre 4 meseca

Igramo rukomet koji se prestao igrati negde početkom 2000-ih,totalno staromodni pristup i igra,da kad gledamo Skandinavce kako ga igraju zapita se covek jel to isti sport.
U

Ugalj

pre 4 meseca

Pa jedan covek je sve upropastio , i bukvalno sve trebace 10 godina da se rukomet povrati
X

Xyz

pre 4 meseca

Kad se sve sabere i oduzme od ovog sto je receno, nemamo kvalitet za vece rezultate pa prema tome i treba postaviti realne ciljeve.
b

bodin den

pre 4 meseca

smarate s rukometom
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Очекујемо три пораза и кући плакајући! Пре ће кљакасти одбојкаши и још кљакастији фудбалери нешто да направе од ових! Давно рукомет не станује у Србији и онај ко га прати он је добрано ограисо!
С

СРБИН007

pre 4 meseca

НИШТА