Komentari na vest

Stevanovićev raport: Detaljno o Raduloviću, Ćuku, neuspelom povratku Vapenskog...

Š

Šefik Denis

pre 2 meseca

A sto ne zoves najbolje golmane na pripreme nego brani filipovic iz orade koji je bio rezerva cele prosle godine u nbg brazilcu… i mitrovic deda od 40 godina ??? I oba 1/4 finala ne mogu da se sastave gde je tu odgovornost ???
К

Косингас

pre 2 meseca

Стевановићу, да се не љубимо! То што новинару вређаш интелигенцију и што он нема храбрости, или не зна да ти постави права питања, то је за озбиљну анализу... Али, ти Стевановићу треба сам да одеш, јер не знаш ништа.
в

всс

pre 2 meseca

Рапортирао си и сада двојка! Предај оружје и опасач и ћао!
D

DonKyo

pre 2 meseca

Ovaj u staroj reprezentaciji ne bi mogao da bude pomoćnik ekonomu. Sami ste to tražili, uništili najbolju vaterpolu školu, isključili im vodu, terate ih da budu beskućnici i onda za posledicu imate "mađioničara" koji prodaje priču o uspehu samog plasmana. Druže, ne vodiš ti Kazahstan, već Srbiju, i da igraju deca iz omladinske škole, cilj je zlato. Sam si nas ukanalio sa onim golmanom protiv Hrvata i zbog toga ostavku da imaš trunku morala bi podneo.
C

Crboljub

pre 2 meseca

izvini a koja škola? kao i škola.kosarke? Kog ste vi bre igraca napravili u svojoj skoli.U vatrpolu Filipovica i Avramovića ostalo uzeto iz Zvezde,Vojvodine ,Sapca itd. Smarate vise sa bajkama o vasoj skoli.braca Udovičić jedan menadzer drugi selektor i tr
J

Javier

pre 2 meseca

On je u "staroj" reprezentaciji bio pomocnik Dejanu Savicu. Vidi se da pratis vaterpolo i razumes se!
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Te vaše laži neće postati istina ma kolko ih ponavljali. Dobili ste sve džabe i sami upropastili sad vam drugi krivi,a stvarali ste tako što ste pretnjama otimali ono što valja drugum kluvbovima.

@Crboljub

pre 2 meseca

To je kao da kazes u fudbalskom klubu koji je napravio najboljeg igraca koga si ti napravio osim Ronalda ,pa cak ne moze se ni to porediti jer je on stekao punu afirmaciju tek u Mancesteru iako nije tu poceo ,sustina je nikoga Partizan nije napravio osim jednog od najboljih igraca svih vremena a uz to jos 10 minimum igraca. Oni su svi bolji bili od najboljih koji sada treba da nose reprezentaciju a nose je mahom veterani i gle cuda Jaksic isto u Partizanu gotovo od rodjenja.
K

Kragujevac ole

pre 2 meseca

Kembe legenda
I

Immobile

pre 2 meseca

Stevanović hitno da leti. Imao je i više nego veliki kredit i strpljenje. On ne vodi Južnu Afriku nego Srbiju, mora da postoji odgovornost rezultata. Na sve to bio je jedan od učesnika u onim sa Mandićem time što ga je savetovao da propusti ono leto zbog mira u kući. On mora da snosi posledice, odnosno da leti. Mi imamo sa kim, tu je Vujasinović koji odlično radi u Grčkoj, ima tu još par kandidata. Ali hitno skloniti njega jer je smešan ko bioskop, sve je izgubio i pogubio, a reprezentacija i dalje ima kvalitet.
L

Lalala

pre 2 meseca

Ne znam sta su tražili od njega niti me interesuje sta ti uhlebi smatraju da je uspeh, ali mislim da ako za 3 takmičenja u 6 meseci ne uzme medalju nema sta da traži više na klupi reprezentacije.
s

slavkan

pre 2 meseca

Kaze, detaljno o ovin igracima, a nista i dalje nije jasno
n

nema goreg

pre 2 meseca

najgori trener u istoriji vaterpolo reprezentacije srbije, srbije i crne gore, srj jugoslavije, sfrj jugoslavije, fnrj jugoslavije, kraljevine jugoslavije, kraljevine srba hrvata i slovenaca i kraljevine srbije.......

elmagico

pre 2 meseca

ahahahahahahah
P

Prdoje

pre 2 meseca

I onaj Miro ćirković je bio veoma loš, sa EP 1981
I

Ivan OL 91

pre 2 meseca

Znači Ćuk nije pozvan jer se sada pravio tim za OI 2028? Pa oće li i Branislav Mitrović da konkuriše za OI 2028 sa 43 godine? Ne moraš da govoriš istinu, ali nemoj ni da lažeš. Samo rece ne želim da odgovorim na to pitanje.
S

Stevanović OUT

pre 2 meseca

A jel ima neki raport kada će dati neopozivu ostavku posle šest vezanih takmičenja bez medalje ili ono, laganica, djon obraz?!
K

KIMI 85

pre 2 meseca

A sto ga ne pitate i kad ce da objasni nepozivanje Subotica?
i

ironija

pre 2 meseca

A i Stojanovica.