(©OSS)
(©OSS)

Stigla nagrada za dobre partije: Jovana Cvetković i Lazar Bajandić obeležili januar

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 17:59

Vojvodina i TENT bez poraza od početka 2024. godine

Tokom većeg dela januara bila je takmičarska pauza, ali i nešto manji broj utakmica bio je dovoljan da se izaberu najbolji pojedinci u Superligi Srbije.

Prvi MVP u 2024. godini u ženskoj konkurenciji je odbojkašica TENT-a Jovana Cvetković, dok u muškoj nagrada odlazi u ruke Lazara Bajandića.

Izabrane vesti

Odbojkaški savez Srbije je objavio imena dobitnika i kraći opis koji objašnjava zbog čega su zaslužili da se u njihovim rukama nađe individualno priznanje.

"Jovana Cvetković je vodila svoju ekipu do skora od dve pobede, bez poraza, u mesecu januaru, uz 16 i 17 postignutih poena na mečevima protiv Inđije i Partizana i uz fantastičan procenat realizacije napada. Na utakmici protiv Inđije, Jovana je ostvarila 61 odsto uspešnosti prolaza, što je najveći procenat u ovoj godini kada se gleda statistika na preko 20 lopti u napadu, a odbojkašica TENT-a je tom prilikom imala 23 pokušaja od kojih je 14 uspešno realizovala. Jovana je trenutno 11. na listi najboljih poentera Superlige, a TENT zauzima drugo mesto na tabeli sa samo jednim porazom u čitavoj sezoni", navodi se na sajtu lige.

Odlični rezultati Vojvodine u velikoj meri dolaze zbog učinka odličnog primača servisa...

"Lazar Bajandić je predvodio Vojvodinu do tri pobede, bez poraza, uz učinak od 17, 19 i 17 poena na mečevima protiv Mladog radnika, Partizana i Niša, uz procenat uspešnosti napada od preko 50% u svakoj utakmici. Lazar je trenutno 12. na listi najboljih poentera Superlige, a Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli".



tagovi

odbojkaški savez srbijeOK VojvodinaOK TentLazar BajandićJovana CvetkovićSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara