Komentari na vest

Strašna borba u Areni: Ruskinje otkinule dva seta, ali šampionke overile prvo mesto

M

Muvin batak

pre preko 2 godine

Busa da je blistala-nije,al' udje lazovic pa opet ima neka alternativam. Al' Sladjana Mirkovic je pakao,od 50 lopti koje digne ni jedna ne valja,katastrofa a vidim niko je ne pominje...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Za jucerasnji mec da,niko nije pominjao ali pricali smo unazad svi kako Ognjenovic nema ko da zameni.Labilna je jako Djos...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Brundo i d.g. su u pravu u potpunosti...Koliko god to tesko nekome da shvati Busa je jako losa trenutno,primaci servisa su nam slaba tacka bez dileme,mucili smo se bas danas ali mislim da je za moral ova pobeda bila bitnija od same pobede jer smo prvi u grupi.Ono sto izuzetno brine je sto smo iako izgubili "tek" dva seta bez preterivanja mogli desetak da ih izgubimo a evo i kako : Azerbejdzan je bio blizu jednog seta da zakomplikuje,ne igra im jedna od velikih svetskih zvezda Polina Rahimova,one su bez nje jako losa ekipa,sa njom su bile cetvrte u evropi i medju najmocnijim ekipama pre.Rusija je povela decu a ta deca za razliku od nase dece sa lige nacija i naseg prvog tima bukvalno svaka ima toliki potencijal da postane svetska klasa,ko je pazljivo gledao i sad ali i pre njihove meceve je mogao da se uveri da je Lazareva vrhunska,Smirnova je super isto,o maloj Fedorovtsevoj reci ne treba trositi jer kako je zovu "cudo od deteta" sa svojih 17 godina trenutno vec moze da se kandiduje za buduci broj jedan na svetu i to vrlo uskoro,Pilipenko vrlo sigurna a bas mi je drago sto je Brovkina dobro nakon sto su je na startu turnira izneli sa terena u suzama,devojka isto bas dobra...E sad zamislite da je tu bila iskustvom da doprinese Goncarova,Irina Fetisova na mrezi donosi ogroman broj poena Rusiji,da Evdokimova bar tu bila ili Pipunirova?Slozicemo se mnogo teze...Belgiji ne igraju Dominika Strumiljo,Kaja Grobelna i Laura Hejrman.Tu tek vidimo koliko je lose ne daj boze moglo da se zavrsi medjutim grupa C je toliko mizerna da ko god da nam dodje verujem da nece praviti probleme.Italijankama fali Bozeti koja je par dana pred turnir na treningu slomila prst ali i dalje igraju super,Holandija je izgubila 3:0 od Turske ali ih ne smemo potcenjivati pogotovo kada imaju onoliko vrhunskih svetskih zvezda,Turska na momente deluje strasno i ne bi me iznenadilo da Turska dodje i u finale...A nama i dalje najveci deo posla odradjuje Boskovic i kao sto smo vise puta svi ponavljali,ne daj boze neki udarac da dobije,da joj nije dan kao sto je u Eczacibasiju bio slucaj,da joj jednostavno jedan dan ne ide,sta cemo onda?
T

Tika Spic

pre preko 2 godine

Sine vinjaki jes ti normalan?Umesto da navijas za zvezdanu i slavis novi ulazak u evropu brutalnom partijom protiv odlicnog kluza,ti se bavis nekim levim i smesnim sportom,e glodaru jedan,jesi ti normalan?Sta ti analiziras o zenskoj odbojci?Si normalan sine a
d

d.g.

pre preko 2 godine

Nasa igra se zasniva na napadu Tijane. Ako ona slucajno zataji bice kuku lele. Mnogo fali Brankica...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Nasa igra se zasniva na napadu Tijane. Ako ona slucajno zataji bice kuku lele. Mnogo fali Brankica...
B

Brundo

pre preko 2 godine

Igramo toplo-hladno.Vodimo pa izgubimo vodjstvo.Gubimo pa stignemo i preokrenemo.Ponekad protivnik osvoji i po 5-6 poena u nizu a uopste ne trazimo tajmaut.
G

Gost559

pre preko 2 godine

Pa onako je bilo, sve lopte uglavnom idu na Boškovićevu
B

Brundo

pre preko 2 godine

Sve sem zlata je neuspeh na ovom EP za nas.Ne samo sto brane dve vezane titule vec i igraju pred domacom publikom.Pitanje je mogu uz los prijem i samo jednog napadaca.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Turkinje igraju strašno. Italijanke isto. Videćemo, polako korak po korak. Ne treba nabijati pritisak devojkama.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Zeljeznik Nije njima problem pritisak.To su prekaljene odbojkasice.Sampionke.Pogledaj u kojim klubovima one igraju.Pritisak nije problem.Ja vidim dva problema - prijem i drugi napadac.Isto kao u Tokiju.
w

webad1984

pre preko 2 godine

Rasicka-neprikosnovena,Boskovicka-van konkurencije,Milenkovicka-odlicna,Silvija-odlicna...fali nam Brankica jako,jer je Bjanka ispod kvaliteta ostalih..Mina kao drugi bloker,negde na sredini,ali Bjanka je jako losa..
B

Brundo

pre preko 2 godine

Crna Busa je najslabija karika ove reprezentacije.Tu apsolutno nema dileme.Preslikano stanje iz Tokija.
Б

БРАВО

pre preko 2 godine

Тијана машино,браво Каћа лепотице, ма свака част свим нашим лавицама!
B

Brundo

pre preko 2 godine

Sve bi bilo lakse da imamo dobrog primaca kao sto ga nemamo.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Šta se dešava sa Stefanom Veljković? Ok, nju sve razumem, porodica, dete, naravno da je to važnije od sporta ali da budemo iskreni, odazvala se samo jer je prvenstvo u Beogradu, što u jednu ruku i nije fer prema nekim drugim igračicama. Terziću, zašto zoveš igračicu koja se porodila pre par meseci, odbojke nije igrala, totalno nespremna, što se i vidi i u tim retkim kratkim momentima kad uđe sa klupe da igra. Što nisi progutao ponos i pozovao Stevanovićku koja igra baš na toj poziciji? Zoveš igračicu da ti sedi na klupi bez ikakvog razloga a imaš bolje od nje trenutno..... Videćemo oće li se taj tvoj preveliki ponos obiti o glavu, nadam se da neće.
Z

Zzzzz

pre preko 2 godine

Jovana je svoje završila definitivno dok je Terzić tu. Ko zna zašto, ali sigurno je da nijedno od njih neće popustiti. Razlog je otprilike onaj zbog kog je i Brankica bila u Tokiju. Prosto, neki igrači su zaslužili da budu tu iako nisu na 100%. Stefani je ovo poslednje, pa makar i da sedi na klupi neka je. Sa druge strane, Rašićeva je tu, nema brige, a i Mina Popović se sprema za ulogu glavnog blokera nakon što ove dve devojke odu.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

@Zzzzz Ne slažem se sa tim načinom razmišljanja, pogotvo što Veljkovićka nikada nije bila "ključna" igračica kao npr. sada što je Tijana Bošković. Da, bila je važan šraf u timu kada smo osvajali medalje ali to joj ne daje za pravo da ima takvu privilegiju da više od pola prvenstva presedi. Isto važi i za Mihajlovićku, nije je ni treba zvati ako nije mogla da igra Olimpijadu, a svi smo videli da je jednostavno povređena otišla i da ne može da igra. Ne bih rekao da smo toliko "jaki" da na svakoj poziciji imamo po jednu vrhunsku i jos jednu odličnu igračicu da je zameni, npr. na prijemu smo kritični i nemamo ni neku dobru prvu opciju od igračica na toj poziciji već ih Terzić jednostavno menja dok neka ne dođe do stabilnosti u prijemu i sve tako u krug. Ako se puca na najviše mesto onda ne sme biti mesta za nekakv ponos i ljutnju. Italijanke npr. imaju i Egonu ali i Silu i malu Pietrini koja igra strašno. Turci sa Karakurt, Hande Baladin, Ozbaj itd. izgledaju strašno. Ako pucaš na najviše treba ti dosta dobrih igrača a mi u ovom momentu imamo samo Tijanu koja je vanserijska. Videćemo hoće li to biti dovoljno.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Anja Spasovic,Vesna Citakovic,Ivana Djerisilo,Jovana Stevanovic...Cetiri vrhunske odbojkasice su zbog Terzica napustile nacionalni tim a bilo je i dosta price da je u tome nazalost imala udeo i Maja Ognjenovic
Z

Zzzzz

pre preko 2 godine

Verujem da oni što odlučuju idu logikom da su ove devojke važne u smislu "psihičkog podizanja" ekipe. Recimo, protiv AZ drugoj postavi je ipak trebalo malo vremena da se uigra i oslobodi, a na OI se to prosto ne može. Preveliki je ulog da bi se kockali i poveli recimo Lazović umesto Brankice. Katarina dobro igra, vatra na terenu, ali bi je možda poljuljao pritisak, i ne bi bila konstantna na tako važnom meču. Na osnovu iskustva prednost ima Brankica. Ne znam šta je realan kriterijum, meni je žao i Brankice jer nije dala maksimum, i Kaće jer je mogla da bude na OI i ekipe jer se nije završilo kako su želeli.
Z

Zzzzz

pre preko 2 godine

Terzić je takav i to svi već znaju. Možda je i bolje što ih ne zove jer atmosfera u ekipi ostaje da kažemo bez potencijalnih nesuglasica između trenera i igrača. A da su sve te devojke bile sjajne, jesu i šteta je što su tako eliminisane iz reprezentativne priče.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Spasojevic* Slobodno mi objavite i gornji komentar...