Komentari na vest

Stvari treba nazvati pravim imenom – fijasko Orlova

D

Dimitrije Pejanović

pre 4 meseca

Pazite ta prezimena Cupara, Borzaš, Pešmalbek. Pa mi u rukometu imamo najčudnija prezimena već godinama i nije čudo što smo ovakvi amateri
D

Draw your attention

pre 4 meseca

Nomen est omen ahaha
A

Ademar Leon

pre 4 meseca

Šta je sa onim Milosavljevim, on koliko god da je golman ne sme onako da izgleda profesionalni sportista. Pa on ima 130 kila. Pa on ima 40 poso masti u telu. Čovek je na ivici arteroskleroze.

nikosnikos942@gmail.com

pre 4 meseca

Nesto ne vidim da smeta Nemcima
M

Miloš000

pre 4 meseca

Srpski rukomet više ne treba da postoji. I manite nas više Marsenićima, Pešmalbekovima i ostalim amaterima.
D

Dragoljub Bekvalac

pre 4 meseca

Posle ovakvog nastupa rukometaša mi nadođe ona čuvena misao "malo su nas gađali osiromašenim uranijumom".
B

Brana Crnčević

pre 4 meseca

Naši bolje da su tamo po Nemačkoj jeli Kajzer Keze nego što su igrali mečeve i samo nas brukali. Ugasili smo ga do kraja, nestaćemo kao narod uskoro.
P

Predrag brat

pre 4 meseca

A Peruničić nam nije valjao? Čovek bar radio za kikiriki, a ovaj mlatišuma španski ima 120 hiljada evra godišnje.
Ž

Žarko Šešum AK47

pre 4 meseca

Je l ćete i dalje da nam objašnjavate kako je sve ovo sistemski projekat sa Tonijem Đeronom i ostale baljezgarije. Neću to da slušam više. Sramite se svi do jednog člana delegacije u Nemačkoj.
M

Mire786

pre 4 meseca

Posle ovoga cela nacija treba da proglasi totalni bojkot i ne prati rukometnu reprezentaciju. Oni su sramota nacije, brukaju slavno ime naše države i bilo bi im bolje da ne izlaze na oči časnih i poštenih građana koji rade u Srbiji za koru hleba. Ništa oni nisu manje arogantni od fudbalera.
M

Mir u Mastrihtu

pre 4 meseca

Pre prvenstva smo videli 16 intervjua od Lazara Kukića, i šta nam je on to doneo. Dečko je rekreativac u odnosu na svakog ozbiljnog evropskog rukometaša. On morfološki ne odgovara nekome ko kao treba da bude lider. Pa pogledajte mu građu kao od palidrvaca. Pogledajte Crnogorce kao od brega. Neću više da čitam o Kukićima, Marsenićima i ostalim Radivojevićima.
A

Amar Gile Jašarspahić

pre 4 meseca

Mocartovi novinari sad ste uzeli "40" izjava od rukometaša i nemojte to da radite nikad više ako imate imalo pameti. Nemojte da im dajete publicitet uopšte dok god ne budu počeli dostojanstveno da predstavljaju našu zemlju. Kad kažem dostojanstveno mislim i na necivilizovana busanja u grudi Bogdana Radivojevića. Taj čovek bruka naciju svojim ponašanjem više od jedne decenije.
D

DDF

pre 4 meseca

Spanci su ispali kao i mi jos u prvom krugu,ogromna razlika sta posle EP spanci ce napraviti pregled celog sistema gde se pogresilo i zakazalo na EP,kod nas za nedelju dana niko vise nece pricati o domacem rukometu i nece se nista promeniti,sem mozda par igraca koji"otpadaju"da bi se pojavili neki novi da popune broj...zadnjih 20 i vise godina ne postoji nikakav sistem rada i organizacije u nasem rukometu,sve je na niskom amaterskom nivou rada koji se nece promeniti jos narednih 20 i vise godina

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Španci će u buduće imati velikih problema liga im je postala kao nasa slaba Barcelona jedini ozbiljan klub ali stranci su glavni igrači svi nekada veliki klubovi su se ugasili ne postoje više Sijudad Real , Portland San Antonio, Valjadolid, Atletiko Madrid.
G

Gggg

pre 4 meseca

Crna Gora ima bolju ekipu od Srbije makar za 30 odsto. Zaslužila je da prođe. Ako se sastanu u baražu, Srbija nema što da traži.
g

gost1978

pre 4 meseca

bar da je svetsko, pa da igraju president cup, kao omaz predsedniku, kome je.ceo savez i ekipa dala podrsku
R

Realista do koske

pre 4 meseca

Ljudi, ne znam zasto toliko razocaranje ?! Zar stvarno mislite da bi nesto uradili rukometasi i da su prosli dalje ? Momentalno bi se narod ponadao i opet hladan tus . Kakve crne OI ! Oni koji vrede i mogu nesto da urade , oni su vec tamo. Mislim na kosarkase, basketase i odbojlasice. Rukometasi , Odbojkasi , pa možda i vaterpolisti i onako bili bi samo turisti u Parizu i samo bi nervirali naciju. Možda i bolje sto ih nece biti tamo. Budimo realni.Mi nismo vise sila u timskim sportovima. U Parizu treba da idu oni koji su konkurentniji za visok plasman : Kosarkasi, basketasi , odbojlasice i tu su sve bolji sportisti u individualnim sportovima : Rvanje,tekwondou,boks,djudo,atletika,strelci i svi ovi nabrojani predvpdjeni Novakom.
G

GrofModerneHrvatske

pre 4 meseca

Girona ima greske, fali tu kvalitete, ali sad sve rastjerati je nesto najgluplje i najgore za napraviti. Neka nastave dalje ali potrebne su korekcije neke.
B

BracaIlic

pre 4 meseca

Sto niko ne prica o haosu u repki pre pocetak sampionata, kada je Djerona hteo da vodi Srdanovica iz Vardara(koji je sjajan igrac) umesto kapitena ilica, i kad je otac Iluca urgirao po savezu posto tamo vrslja da se to ne desi... sram ih bilo sve
F

Fijasko

pre 4 meseca

Kao i citavo novinarstvo.
N

Nik21

pre 4 meseca

Realno,samo 3 igraca iz reprezentacije Srbije bi mogla da igraju za Crnu Goru. Marsenic,Mirosavljev i Kukic
D

Djurgården

pre 4 meseca

STO SE CUDITE LJUDI?????? SVE JE OVO NORMALNO!!!!!!
L

Lom

pre 4 meseca

Čestitke reprezentaciji Austrije, tako se igra i bori za nacionalni grb.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Ma druže mi se resetujemo već 20 godina ali nešto ne ide. Jednostavno nemamo kvalitet, ne radi se na promociji sporta, malo dece uopšte zanima rukomet. Savez nam je u rasulu, država ne ulaže ništa, nema uslova i ama baš nikakve strategije razvoja niti to bilo koju vlast zanima. Najpoštenije je da se lepo zabrani i da to malo para utucaju u košarku ili recimo na stadione za fudbal. Žao mi je ovih momaka koji godinama ginu za taj dres ali čini mi se kao da oni sami vuku protiv svih...
V

Vini Pu

pre 4 meseca

Unisteni su rukometni centri u Srbiji tj. mesta gde se uvek tradicionalno igrao rukomet. Sve se svodi na beogradizaciju sporta, onda i takav rezultat.
N

Nikola10101

pre 4 meseca

Ja se izvinjavam fudbalerima Srbije što sam mislio da su naša najgora sportska reprezentacija. Evo, očigledno ima i gorih.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

To druže ne može da se poredi. Pogledaj ulaganja u fudbal a onda u rukomet. Fudbal ima mnogo veću bazu igrača, prohodnost i infrastrukturu, kakvu takvu. Tako da je mnogo veća sramota šta nam naši godinama priređuju u fudbalu nego ovo. Kakva se situacija sa rukometom u Srbiji, treba da budemo srećni što postoji.
A

Aqa

pre 4 meseca

Evo mađari ubiše islandjane, e koji ste vi luzeri, mada bolje kad razmislim i da smo prošli pa sta samo bi se obrukali.
P

Pjer

pre 4 meseca

“Znate kako se postaje SAMPION? Tako sto izadjes na teren i pobedis!” rece jedan vanvremenski GLUMAC. E pa sinovci vi niste izasli na teren, ostali ste u hotelu od one utakmice sa Islandom. Mnogo price i hvaljenja samih sebe, a u praksi jedna velika 0. Djordjic debelo da se razmisli da li treba uopste da se odaziva vise na poziv selektora, Orbovic, Vejin, braca Ilic takodje. Osvrnucu se na Djordjica. Ja evo kao osoba koja je trenurala rukomet skoro 15 godina, nikako ne mogu da shvatim da postoji osba koja je visoka 2m i isto toliko sirok(ili ga TV uvelicava) a ne moze da igra i napad i odbranu?!?!? Razumeo bih da je tvoj IQ kao kod Hansena, mada i on igra odbranu samo zadnjeg( keca ili sesticu). Drugo, ako ces da udjes i da se samo ispucavas, evo tu ti je Vojvodina pa tu radi sta hoces, ovde nosis grb Srbije, predstavljas celu naciju, malo se ukljucujes u igru, a trece i to ispucavanje, 3 bombe i 4 promasene od tih 4( dve su odlucujuci momenti) UZAS!!! Orbovica necu ni da komentarisem, kad sam napisao pre dva dana da nam Orbovic nije pojacanje dobio sam veliki broj minusa, okej, sad vidite i sami da je tako. Djerona nije problem, trener je sasvim korektan, ali on lik ne igra, ne moze on da utice na to da Milosavljevic u predaji lopte baci loptu Kukicu u noge, to se radi u skolici rukometa. Nova selekcija igraca i molim VAS NOV KOMENTATOR NA RTS-u, NEMANJA MATIC SMARA PREVISE!!!
P

Pfc

pre 4 meseca

Nebojša Glogovac slavu mu.
R

Rukometas

pre 4 meseca

Gledaj utakmice na Areni profesionalci prenose, sve se slazem osim o Djeroni covek je pokazao da je limitiran trener kao sto je i u francuskoj sa Šatrom 10 mesto svake godine.. covek nema herca da nesto ucini krucijalno, gura limitirane stare igrace , ako si pozvao Pusicu stace ti Abutovic ubaci malog Rogana, zasto Vejin pre Kojadinovica zasto matori prosecni Ilic kapiten a ne Srdanovic
P

Pjer

pre 4 meseca

Nemam nazalost Arenu, znam da su klasa Stevan i Sreten, moracu da menjam kablovskog operatatera 😅 No, da se vratimo rukometu. Okej, slazem se i za Djeronu, imao je on dovoljno vremna da se dokaze, 3-4 puta nas je vodio na velika takmicenja i nista nismo uradili, moze i on da se zameni. Ali mislim da nije on veci krivac od samih igrac. Sto se tice igrackog kadra, slazem se apsolutno sa tobom!
I

I

pre 4 meseca

Ne bi grupu prosli ni da su ostali u zajednickoj drzavi- Srbija i Crna Gora.... Opet bi sa 3 boda koja su zajedno skupili-ispali...
B

Bruka

pre 4 meseca

Mađari vode 5 razlike, trebala nam je pobeda. Sram da ih bude da odigraju amaterski ko klinci iz kraja, glava nula.
k

keruzzi

pre 4 meseca

Nisam imao srca, zbog emocija ostadoh bez fine svote novca, ko se još kladi protiv svoje zemlje,ali sam posle Islanda znao da slede oba poraza, videlo im se u očima da imaju gubitnički mentalitet .
U

Usud

pre 4 meseca

Bolje da si uleteo lovu za one vaše njive. Rađa sigurno nešto, a ad je rodna godina ide i dodatna dividenda. Ovako klasičan kockarski ćorak.
n

nedano

pre 4 meseca

Gdje je onaj Rubikova kocka sto je ismijavao bosnu za rezultate u duplo jacoj grupi.
A

Abc

pre 4 meseca

Oprosti druže, ali Bosna je van svakog konteksta ozbiljnog poimanja rukometa. Sve najbolje
n

nedano

pre 4 meseca

Koliko znam Srbija nema neke rezultate u rukometu. Hrvati su takodje pali prethodnih godina, ali se vracaju polahko.
M

Momir Ilic

pre 4 meseca

@nedano slabo mislis a jos slabije znas
P

PopajFJ

pre 4 meseca

Rubikova je iz Banja Luke i piše ovde uvijek protiv Bosne da se Srbima uvuce ...Kao i otac mu Dodik nadam se da ce administratori pustit mi komentar jer direktno je u centar
H

Haus

pre 4 meseca

Sve koji su nesto znali u ovom sportu je ovo rukovodstvo saveza oteralo
P

Panaaa

pre 4 meseca

Rukomet nam je dotakao dno,gore od ovog ne moze. Treba se zahvaliti polovini igraca ,pre svih Orbovic i Vejin nisu nista uradili na ovom turniru,treba forsirati malog Kojadinohica,Marsenic takodje los,devko je ceo turnir bio pogubljen masio nemoguce. Zahvaliti se Djeroni i na mesto selektora postaviti Momira Ilica i krenuti ispocetka. Imamo dosta talwntovanih madih igraca,pre svih braca Dodić,Zečević,Kojadinović,Rogan,golman Trnavac,ima ih jos da ne nabrajam. Krenuti sa njima i siguran sam za 2,3 godine bicemo u vrhu ponovo.
u

uf

pre 4 meseca

nismo nikad bili u vrhu
E

Evro24

pre 4 meseca

Gledam ovo prvenstvo ljudi trce kontre pun gas a nas roki pogodi golmana u celo pa da l si normalan
L

Livno

pre 4 meseca

Ne trebaju da daju ostvke ovi u savezu , treba narod da ih otera motkom
B

Borac Banjaluka

pre 4 meseca

Jedino riješenje u ovom trenutku je rez, pa sve ispočetka. Zahvaliti se većini igrača, Orboviću, Veinu, Marseniću,Đorđiću, braći Ilić, Bogdanu. Momci, to je to, imali ste šansu, četiri pet velikih takmičenje, ništa niste naptavili. Dosta. Priliku dati, Kosu, Kojadinoviću, Zečeviću i Dodiću kad se oporave.Zatim, Roganu, Jovici Nikoliću, Radoviću iz Mindena, Trnavac..mali Cenić iz Neksea...Ostaviti Kukića, Borzaša, Pešmalbeka, golamane.Napraviti novi olimpijski ciklus. Dovesti novog selektora, može i ovaj Anđelković, pošto vidim da je to gotovo, ali jedini uslov je da se napravi rezzzz..Sve drugo vodi u propast. Izgubićemo još jednu generaciju, neće nas biti na mapi ni naredne četiri godine. Dakle promjene !!
D

DARKO ĐUKIĆ

pre 4 meseca

Sramotaška reprezentacija Srbije. Doviđenja, laku noć Srbijo, davno si zaspala i nikad nećeš ustati. Lazar Kukić nam je neki lider, o bože gospode. Pa ne mogu da verujem pa dečko je antitalenat za rukomet.
Z

Zid

pre 4 meseca

Gde je sad delicka da nam kaze nesto ili njen muz iz pljevalja ili gen sek od 70 godina . GDE SU ??????
D

Djon

pre 4 meseca

Najzesce je kad u prvom pol,nas golman odbrani i lopta dodje u ruke našem igracu a on rukom pokazuje da smiri,hahaha skandinavci bi za 3sekunde svi kod protivnickog gola,ovi nasi smiruju ko da je kosarka ili fudbal u pitanju a ne rukomet,boze gospode kakav skup manjka IQ.
P

Profesionalac

pre 4 meseca

Nije Đerona kriv, mi smo """"" i on zna da smo mi """"" i kad mu budemo dojadili on će da pusti vodu i """" će da odu
Đ

Đorđe Kadijević

pre 4 meseca

Novinari Mocarta molim vas ne uzimajte izjave od ovih Marsenića, Pešmalbekovića i ostalog nesoja. Oni su osramotili naciju večeras i ne može nijedna izjava da ih opere.
Б

Бск

pre 4 meseca

Зашто би ми морали да будемо добри у сваком спорту? Мала држава по површини и броју становника, економски неразвијена, друштво разваљено по хоризонтали и поготово вертикали, земља где млади беже, више људи умире него што се рађа, држава и народ који нестаје.. Зашто? Рукомет који малтене нико жив не прати, слаба лига, мала улагања, недостатак квалитета, лоша струка, деца коју не интересује овај спорт, итд. Дакле због чега? Јел да би се прозивали са овим искомплексираним несрећницима око нас који су исто пркно од држава и друштава или можда зато што смо и ми искомплексирани па нам ови успеси значе као да смо их лично остварили? Или још боље када славимо успехе човека у индивидуалном спорту па тако Ђоковић има статус божанства иако човек игра првенствено и искључиво за себе. Не замерам ништа овим момцима. Они су само продукт свега овога. Чак бих рекао они су још и добри. Пласман на свако такмичење јесте успех, шта год ко мислио. Све клубове у у сваком спорту у овој држави требало би скинути са буџета пореских обвезника па нек улаже ко хоће и ко може. Није ово вредно нашег новца. Има важнијих ствари, а ко направи успех, какав год, супер, капа доле.
2

24.07.1980

pre 4 meseca

Alal vjera majstore!! Komentar dostojan 3x20 u pikadu!!
S

Srbenda 77

pre 4 meseca

Smoruo si ,a ja te pitam i kojem smo mi trenutno ekipnom muškom sportu dobri? Košarka, ostalo vrlo tanko,a danas nikakav uspeh nije otići na EP kad zbog komercijale u svim sportovima ide više od pola evrope,ipak se mi kurčimo da smo sportska velesila
M

MegaBot

pre 4 meseca

Ok sve to ali ... Zar u nijednom timskom sportu ne možemo da pokažemo nikakav koncept igre ili timski duh, za to nisu potrebni vanserijski igrači niti neki vrhunski profesionalizam. To meni nije jasno.
P

Prvo i prvo

pre 4 meseca

Nije nikakav fijasko. Imamo ispodprosečne igrače i nikakva ulaganja, izgubili jednu sa 1 golom razlike, jednu sa 2 i jednu odigrali nerešeno, sasvim korektno. Otprilike bih ovo uporedio sa Zvezdinim učešćem u LŠ ove godine, nikakav rezultat, ali se nisu obrukali.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Srbija i da je pobedila imala bi NULA bodova da prenese, tako da možda je i bolje što je ispala. Utakmicu dve lucerke reprezentacije dobila je ona što je bila inspirisanija za pobedu, kažem luzerske jer obe su mogle da prođu dalje a ovako obe idu kući.
Ž

Žoržinjo

pre 4 meseca

Meni otac pričao i kune se čovek da se seća nekog prvenstva u rukometu da je Srbija odigrala kontranapad i da je dala gol iz istog...kaže ,,sine,ja gledao svojim očima" ...ja mu ne verujem,ako se neko od starijih seća,voleo bi da mi ovo potvrdi
o

opet ja

pre 4 meseca

to stari sanjao
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Nije sanjao. Zikica Milosavljevic ih je imao pet po utakmici.
l

lk

pre 4 meseca

Rukomet fijasko svaki put, muška odbojka pada ozbiljno, vaterpolo nizbrdica, fudbal fk standard (ma da vezaže dva takmičenja uz bože pomozi igru) generalno kad se podvuče crta u muškom kolektivnom sportu ostade nam samo košarka i da se nadamo da to tako i ostane što vjerujem da hoće jer je to stvarno naš nacionalni sport broj 1 i to tako treba da bude. A za ostale sportove kad se malo šira slika pogleda neka nam je Bog u pomoći.
N

Nemacke marke

pre 4 meseca

Bandi dajte platu kao u berlinu pa ce da brani bolje za repku
d

dodić

pre 4 meseca

Možda dobijemo Wajld kard
F

Filo

pre 4 meseca

Kakav vajl kard?! Tovga nema. Idi spavat.
G

Gostza

pre 4 meseca

Ma bice bolje, ali jos ne. Treba momci prvo da odigraju sami za sebe, neki kompleksi da se izlece, neki sebe da prodaju. Kad nas disciplini bude ucila reprezentacija poput San Marina ili neke manje drzave, e tad mozda se nesto promeni, pa nam i sprovodjenje zamisli strucnog staba mizda pocne nesto da znaci. Nemoc da se odbrani jedan napad je nedisciplina, nista drugo.
Ц

Цопе

pre 4 meseca

Ко гледа уопште рукомет
T

Ti

pre 4 meseca

Pa eto ti ga čak i komentarišeš
M

MatijasSaldaja

pre 4 meseca

Kojadinovic objasnio druga dva beka kako se napada gol!
Z

Zrenjanin X

pre 4 meseca

Unisteni su kako gradovi, tako i sport privatizacijama tj. gasenjem industrije 2000tih godina. Zasto ovo spominjem? Zato sto su ti manji gradovi bili baza odakle su se stvarala najveca imena rukomenta u proslosti. Primera radi, Proleter Naftagas je igrao finale rukomentnog Kupa Sampiona 1991. godine protiv Barsslone (u Zrenjaninu i Barseloni, 2 utakmice se igrale). Vise tih centara nema, ugasen je sport, posto nema odakle da se finansira. Nekad je te gradove pokretala industrija, pa se odatle punio lokalni budzet iz kojeg su se finansirali klubovi u tim manjim sportskim centrima. Pogledaj ovo danas, cirkus. Zato i prolazimo, kako prolazimo u sportovima. Sport jaca tako sto imas konkurenciju u manjim gradovima, ne samo u Beogradu i Novom Sadu (tj. tamo gde politicka elita obitava).
M

Meraklija Belgija

pre 4 meseca

Bas sam to i Rekao . Pa nas Niski Zeleznicar je bio jedan od najboljih klubova u bivsoj Jugi sada ga nigde nema . Isto tako Metaloplastika iz Sapca . Sve se svodi na Beograd i samo Beograd
S

Samo donekle

pre 4 meseca

Ima smisla to što si napisao, ali jako malo. Prvo, pojavio se internet, odnosno FB i Instagram i ranije nisi mogao da vidiš ili jako retko kako neko zaista prelepo živi i to ne neko nego milioni ljudi širom Sveta, kako voze prelepa kola, šetaju prezgodne žene, itd. Sada to vidiš i znaš koliko košta, a znaju ti i roditelji i zašto bi iko pobogu trenirao rukomet u kome su smešne pare, ako već imaš nadareno dete za sport? Pa bolje da ti je sin 1000 najbolji fudbaler na Svetu, nego 5ti najbolji rukometaš. Druga stvar je to što sada mnogo veće pare možeš zaraditi od kuće sa kompa, nego da po zimi ideš u neku tamo halu da tapkaš loptu.
Đ

Đordjo

pre 4 meseca

Ja da se pitam do idućeg prvenstva bi natovio nekog golmana na dvesta kila,obukao mu deset dukcerica i deset donjih delova trenerki i stavio ga na gol....probamo još i to,ako i to ne ide da se ne bavimo više sa ovim
b

boxyR

pre 4 meseca

Hahhahahahah... Ovo je jedan od najboljih komentara koje sam čuo u poslednje vreme!!!
S

Srbin iz Bileće

pre 4 meseca

Bitno da je Bogdan Radivojević ispunio svoju kvotu po broju busanja u grudi. Mozzart da postavi granicu na to. Više od 6,5 busanja u grudi Bogdana Radivojevića kvota 1,85 i videćete kako će kao alva da se odigravaju tiketi.
P

Panke 92

pre 4 meseca

Ako moze da se postavi I granica za prvo I granica za drugo poluvreme. I obavezno granica za broj nerezonskih poteza, to jedno 10.5 ima da budu najigranije igre
Ž

Željko Tubić

pre 4 meseca

Žao mi je što je RTS ovo prenosio. Srpski narod je večeras pretrpeo veliki udarac na svoje dostojantstvo i integritet ovakvim porazom . To su sramote i bruke srpskog sporta. Nadam se da ih nikakvi mediji neće čekati na aerodromu. Njih ako nije sramota slobodno neka spavaju noćas.
l

linoleum

pre 4 meseca

e i vi sto ste nenormalni pa to ti je. kao da su ubili coveka a ne izgubili utakmicu u sportu koji je medju manje popularnim u svetu. jeste nam rukomet u kanalu ali to nije razlog da zelite sve najgore ljudima.
m

miki234

pre 4 meseca

Ljudi nemamo bekove,ne mozete bez nekog"bombardera "na spoljnim pozicijama nikako ,to zna svako ko ista zna o rukometu.A tek nasa liga.Kolko god mnogi kritikovali u kosarci Zvezdu i Partizan cinjenica je da su se u tim klubovima formirali veliki igraci (Kalinic,Bogdan, Milutinov...).E to treba rukometu,da nasi klubovi igraju mnogo ozbiljnija takmicenja(liga sampiona) ,da ojaca liga ,pa da vidis kako bi se proizvodili igraci .A ovako u ovom stanju nema sanse da se rukomet digne.Mada meni nije jasno da drzava ne moze da obezbjedi da jedan nas klub dogura do te lige sampiona a naprimjer drugi neki klub da igra rukometnu ligu evrope.Znam da treba novca za to,ali ni priblizno kolko za kosarku,pa Zvezda i Partizan u kosarci daju ugovore po milion ipo evra. Djeluje da je u toj raspodjeli novca u sportu rukomet ostao kratkih rukava.Ipak je steta itekako imamo tradiciju u tom sportu.
t

ttt

pre 4 meseca

u kosarci imamo igrace zato sto imamo trenere, a ne zato sto imamo klubove. u rukometu nemamo jednog krstenog trenera deceniju unazad. nama su oba selektora stranci i obojicu ne znaju nista
R

Rotor ZC

pre 4 meseca

Znaci, po tebi je resenje da postoje Zvezda i Partizan u rukometu? Da budem iskren, bolje resenje odavjo nisam cuo.
G

Gostxx

pre 4 meseca

Eto da nisam vidio tvoj komentar ne bi znao da se Kalina afirmisao kao igrač u Zvezdi.
M

Mili cokno

pre 4 meseca

Šta nam sada odgovara u meču izmedju Islanda i Madjara zna li ko?
H

Hoki

pre 4 meseca

Nema nam spasa.
Č

Čarapan

pre 4 meseca

Trener krivično delo.
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Kad vidim žalosnu facu Tonija Đerone pre utakmice znam da nam ne gine poraz.Od nekad najrukometnije nacije na svetu postali smo gubitnici kojima nema pomoći.Završnice protiv Islanda i Crne Gore su odigrane katastrofalno,umesto da tu uzmemo četri boda mi uzimamo jedan koji je više gubitnički nego počasni.Ovaj fijasko je potpun,doviđenja do sledećeg.
H

Hahahahahahahahaha

pre 4 meseca

Koja crna najrukometnija nacija na Svetu? To što su igrali igrači iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Makedonije i CG nema apsolutno nikakve veze sa Srbijom. Evo već smo 34 godine samostalna država i gde su rezultati bez ostalih država? Čuj najrukometnija pored Danske, Švedske i Francuske, pu pu pu.
H

Haha

pre 4 meseca

Svi su igrali, samo nije bilo nikog iz Srbije. U Metaloplastiki je vecina bila iz Srbije. To je kao da kazes da vi nikad niste imali pojma u kosarci jer vas nema nigde od 95.
S

Srbenda 77

pre 4 meseca

Ja kad vidim da nasi igrači kada daju gol,pa se počnu onako bahato i besno lupati po grudima kao da su medalju uzeli,i to za svaki gol bez obzira na rezultat,to nema veze za ljubavlju i postavanjem grba,nego sa samoisticanjem i bezobraznošću,sramotni selektor za 4g. ne zna odbranu da odigra,nama njihov pivot od 60kg da 7-8 golova.BRUKA! Vatrepolisti izgube od juniora mađarske a ovo danas sramno.
S

Sale Preradović

pre 4 meseca

Slušamo priče još neke od Svetskog prvenstva 2013. kad nam je još bio Veselin Vuković selektor neke bajke o Mijajlu Marseniću. Pa pogledajte tog dečka, pa on je sav izbezumljen, u njemu nema ničeg duhovnog. Toliko je arogantan, samo telo od njega, ne želi ni da se potrudi malo da razmisli.
T

Thimi

pre 4 meseca

Posle puno godina smo igrali neizvesne i takmičarske utakmice. Nismo se osramotili jer su svi igrali rukomet. Đerona da ostane i za dve godine smo među 8 najboljih reprezentacija. Promena se vidi u odnosu na prethodna takmicenja Bravo momci💪
P

Pedja108

pre 4 meseca

Nije bitno ni da je bilo nereseno. Dobili smo priliku iskljucenjem njihovog prvog golmana i ni to ne vredi. Da toliko nemas ideja u igri, postavci, promeni. Nama bi i Farska ostrva bili problem da smo igrali sa njima.
K

Kuguar

pre 4 meseca

Podhitna smena Djirone i podmlađivanje reprezentacije...Zvati juniorske prvake sveta Krstića,Koljića,Piščevića,Lisinca i najboljeg mladog pivota Evrope u kadetima Stojana Markovića Cupija iz Kaća...jes da ovi ne postoje ali dobro zvuči,bar daj malo humora ,a vi ako 'oćete dajte mi koji plus,značilo bi mi
B

Ballota

pre 4 meseca

Rukomet vaterpolo odbojka, sve je u padu, ne bih rekao da su igraci krivi.
P

Pa baš

pre 4 meseca

Odbojka 8 godina i 8 finala bas su devojke u padu.Prosle godine svetske šampionke bez poraza.Ove godine pa da loše jako baš su bile i samo uzele srebro na evropaskom i peta uzastopna medalja na EP.Sedi 1
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

Đerona, da se ne ljubimo....
R

Rukometas

pre 4 meseca

Zahvaliti se ovoj braci Ilic Radivojevicu Marsenicu, Orbovicu Vejinu,Djordjicu,... dodati na ostale igrace Dodica Cenica Zecevica Petrica Rogana Srdanovica... iskopati nekog uz Cg, Rep. Srpske ...oterati ove iz saveza dovesti na njihova mesta Rastka Stojkovica Vuckovica Manojlovica.. dovesti za selektora tipa selektorsku komisiju Deni Andjelkovic i Momir Ilic....
R

Rukometas

pre 4 meseca

Zaboravih da dodam da nam je selektor covek koji celu karijeru 10 na tabeli ne zna da vodi ekipu koja juri rezultat... nema znanje snagu ako uzimas stranca mora da bude mnogo ozbiljniji trener primer Madjari Portugalci
B

Buljko

pre 4 meseca

A naš golman dan pre početka prvenstva izjavio,,Ovakav sam osećaj imao samo kada sam bio prvak sa Vardarom"...se.em ti se u osećaj
S

Srb333

pre 4 meseca

Skidam kapu Kojadinovicu koji je pretrpeo najvecu nepravdu otkad znam za ovu selekciju. Ubedljivo najbolji igrac na svojoj poziciji i napadacki mozda najpotkovaniji igrac, a minutaza skresana… Djerona je dokazao da nema hrabrosti za ovoliku scenu i treba da se zapita za dalje. Smena generacije obavezna!
s

sledece prvenstvo

pre 4 meseca

Nisam neki rezultat očekivao ali ni da se vratimo kući ovako i stvarno izgledamo kao grupa građana koja se gura za prevoz u javnom prevozu...
G

Goran LJIG

pre 4 meseca

Ženska odbojka treba da bude nacionalni sport u Srbiji.
D

Drugo i nemamo

pre 4 meseca

Kraljice!!!
D

DechkoT

pre 4 meseca

Jel' realno da postoje ljudi koji se primaju na rukomet i to predstavljaju kao neku katastrofu, kod nas je ovaj sport skrajnut decenijama i ne znam šta neko može da očekuje nešto specijalno. Nama je učešće sam uspeh tako da sve preko toga samo plus, kojeg nije bilo ali eto.
B

B.C

pre 4 meseca

Novinari o igračima pišu bajke , oni oder na takmičenje i sudare se sa istinom ! A to je da su bezidejni , spori , igraju staromodan rukomet i na momente bezvoljan du! Čast izuzetcima al oni ne čine tim!
p

prti

pre 4 meseca

Lepo je Matic posle meca na Areni objasnio, igraci glavama nisu bili tu, nervozni, besni, ljuti i to je presudilo u svakom mecu. Ocigledno je nesto falilo u timu u smislu hemije organizacije. Vece mi je razocarenje trener jer kad je trebalo da podvikne da pokrene tim on je nestao. Ne pamtim da je neko dobio takav kontinuitet na klupi reprezentacije ikada ali nije se pokazalo kao uspesno resenje. Mozda naci negog drugog nekog domaceg koji moze da im nabije moral jer mi smo specifican narod tako miran lik a tako nemirna ekipa...
B

Besni Fok

pre 4 meseca

Ma kakav sistemski rad, kakav rukomet, kakav Đerona. Ovo je vrhunac sramote srpskog rukometa. Dalje nema od ovoga. Treba da istupimo iz sledećih kvalifikacija i ne igramo ih. Pa rukometaši su osramotili čitavu naciju. Mi od 6,6 miliona smo izgubili od njih od 600 hiljada, od kojih je 400 hiljada naših, pa mi smo stvarno sramota.
H

Hahaahahahah

pre 4 meseca

400.000 hahahahahah, dobar je ovaj vic, moga bi stand up da bude..cccc
A

Amateri pravi

pre 4 meseca

Najjača scena, pišmalbek 1 na 1 sa golmanom za dva gola prednosti, znaci 1000% a ono pišmalbek pogadja golmana u glavu i dva min izkljucenje, druže ubi se - ja sam crko od smeha
p

prti

pre 4 meseca

I umesto gola iz tog igraca manje 3 gola primimo. Ma haos .
N

Nemačka je

pre 4 meseca

Sudjena kao mesto stradanja naših reprezentacija. Počev od 2006 i fijaska fudbalera na SP pod vodstvom Ilije Petkovića, i čuvenih 0:6 u Gelzenkirhenu, pa do rukometa i potpunog fijaska u Minhenu. Čak ni košarkaši nisu ostali imuni, kada su 2022 u Berlinu završili u osmini finala (iskupili su se na SP prošle godine srećom :) ). Padaju mi na pamet i odbojkaši i kataklizma u zimu 2020 u Berlinu na kvalifikacionom turniru za odlazak na OI.
R

Rexis21

pre 4 meseca

Oni koji su zakuvali moraju i da vade kestenje. Dakle fudbaleri uzimaju Euro 2024, haha. Salim se, pre ce biti da ce se samo nadovezati.
V

VolleySRB

pre 4 meseca

I odbojkašice isto 2013 ostale bez medalje u Nemačkoj, četvrto mesto. I odbojkaši 2003 godine isti scenario, četvrto mesto.
N

Nemačka je

pre 4 meseca

Strašno... Košarkaši 1971 u finalu izgubili od SSSRa isto u Nemačkoj, 1993 nismo mogli da idemo jer smo bili pod sankcijama... 1985 ništa. Jedino je Ivana uzela zlato na EP u Minhenu pre dve godine.
S

Sp

pre 4 meseca

Redosledcje sledeci Sljivancanin , delic , stankovic , brkovic , teneta tijanic , Svi iz saveza
A

Aleksandar 87

pre 4 meseca

ovako će biti dokle god sportisti ne budu snosili posledice za brukanje i rušenje ugleda države iz koje dolaze...uveo bih kazne za svakoga posebno,i naravno svi troškovi oko prvenstva na njihov račun,pa se manekenišite onda do mile volje al za vaše pare.....
E

Ee

pre 4 meseca

Lako je biti najbolji,aj budi ti najgori na Evropskom,e to je uspeh.
B

Boske iz Pariza

pre 4 meseca

Molim gospodina Lazara Kukića ako ima imalo obraza i časti da se ne pojavljuje u medijima do sledećeg prvenstva i prodaje o sebi priču lakovernim ljudima, pa i novinarima o tome kako je on neka veličina.
e

er srbija

pre 4 meseca

Kostalo me ovo dobrih zivaca. Ovi nasi svi igraju negde,naj od naj, vanzemaljci...Ne znaju ni napad ni odbranu da odigraju,ne mogu utakmicu da prelome...Pa ljudi nas je sudija gurao i protiv CG i protiv Madjarske, ti ne mozes da dobijes utakmicu...Mada kakav je selektor i koliko je unapredio igru(zbog toga doveden) nista me ne čudi. Mozda bi Toni trebo da krene nazad za Spaniju i da povede onog ko ga je doveo. Ovo je stvarno dno dna.
T

T. Gerona

pre 4 meseca

"Kruna ove generacije biće odlazak u Pariz!" (decembar 2023. godine)
N

Nkgrad083MNE

pre 4 meseca

Da smo imali selektora a ne avetnog Šolu,mi Crnogorci bi išli dalje.....
/

/\_/\

pre 4 meseca

Sta rekose strucnjaci, Toni Granada ce da nas dovede do medalje
G

GLS

pre 4 meseca

Toni ajde ti podji doma. Ne znam ko te dovede samo. Kad se lomi utakmica nema te nigde,ko mis se sakrio na klupu. E moj druze...
M

Mare888

pre 4 meseca

Izgubili sve na gol razlike i kazu fijasko, svasta. Momci se borili!
c

cer

pre 4 meseca

jesu pobedili nekog? makar u poslednjih deset godina?
a

ak477

pre 4 meseca

Bravo za naslov, i veliko ua za ove nase manekene, pored kojih se crnogorci raduju svakom golu kao da im zivot zaivisi, dok ovi mucenici vanserijske gluposti prave i brukaju sebe a nas kostaju zivaca
G

GLS

pre 4 meseca

Nije ovo ring da se bore, treba da igraju prokleti rukomet jer su rukometasi.
A

Alžir Angola

pre 4 meseca

Vidi se zaista velik napredak u igri pod Geroninom palijom. Za tri turnira, 2 EP i 1 SP, mi smo uspeli da pobedimo čak 2 evropske ekipe, Ukrajinu (EP 2022) i Holandiju (SP 2023). Ozbiljan čovek za ozbiljna dela!
В

Ван Перси

pre 4 meseca

У овом моменту ни Холандезе не можемо добити, штавише рашчеречили би нас.
K

Kire Lazarov

pre 4 meseca

Nemoj da je neko više u medijima pomenuo nekakve Kukiće, Marseniće, pravio od njih neke aždaje rukometne, neke majstore. Pa to su smešni igrači, nemojte da ih više forsirate, toliko su zaslužili.
E

Evo ja sada

pre 4 meseca

Pitam sve ove nase eksperte u rukometu gde su to oni videli svetlu buducnost naseg rukometa.Ovoliku kolicinu gluposti sto napravili na ovom EP nikada i niko nije pocev od onih minut i cetrdeset sekundi do kraja utakmice protiv Islanda i tri gola prednosti ti uzmes bod sve do vrhunca ovih sest sekundi do kraja protiv Crnogoraca ti primis gol i izgubis.Ejjj za sest sekundi ti primis gol mesto pravis faul pod cenu i crvenog kartona.Sreca nasa sto crno sada dobiti tezeg protivnika u kvalifikacijama za odlazak na SP pa vise necemo nervirati.Treba peticiju pokrenuti za zabranu kupovinu parama gradjana prenose utakmice reprezentacije u rukometu,vaterpolu,fudbalu nego samo individualne prenositi.Ovo vise sramota.

Marko L

pre 4 meseca

Koliko smaraca u komentaru
P

Pedjaaaa...

pre 4 meseca

Sram vas vise bilo, dno dna od rukometa...stidite se bando, niste dostojni tog grba......teraj sve u pm....ostaviti Borzasa, Kosa, Kojadinovica,Vorkapica i Bandu......dodati Dodica, Petrica, Trnavca, Nikolica, Zecevica...mladi, pa nek cekaju dok se ne izbruse.....ovo je vise sramota, dno dna
Š

Šta nas briga

pre 4 meseca

Mi smo nažalost gubitnička nacija u svemu. Nikada ne učimo i što je još gore ne priznajemo poraz. Nego se stalno srdimo i bunimo i svi su nam krivi i protiv nas. Ionako ćemo ovaj poraz da predstavimo kao pobedu, kao i skoro sve u životu
S

Sani Boj

pre 4 meseca

Večiti gubitnici, nivo trecerazredne reprezentacije. Znaš da imaš šansu, treba ti pobeda, treba li veći motiv? Veliki igrači, svako igra za sebe, a pojma nemaju. Dunsteri obicni, Grbovic pivotmen, fizički inferioran ih razbio. Ma mrs bre. Fudbal, odbojka, vaterpolo, rukomet, a uskoro i košarka, sunovrat totalni. Da li nešto više uopšte treba da nas cudi.
S

Sory

pre 4 meseca

Oterati sve iz saveza to je leglo zla
V

Vija Del Mare

pre 4 meseca

Od večeras svaki rukometni klub u zemlji treba da proglasi gašenje. Ovo jedna od top 3 najveće ramote srpskog reprezentativnog sporta u istoriji. Ovo je slika i prilika celokupnog stanja u našem društvu. Sramota manekeni rukometaši.
Z

Zbaj

pre 4 meseca

Rekose strucnjaci posle meca CG:Madjarska, preocajne obije ekipe, protiv Srbije nemaju sta da traze… Falilo je srece i CG i Srbiji, iskreno moje misljenje je da su ovo dvije najbolje ekipe u grupi, ali ni jedna zbog manjka srece ili koncentracije ne idu dalje. Mec korektan, bilo je iskljucenja cak i crveni karton, ali sve fer i korektno, igraci su se posle svakog jaceg kontakta izvinjavali jedni drugima. Svakako utisak je mozda i subjektivan da je steta sto obije reprezentacije nisu prosle dalje.
H

Hayvan

pre 4 meseca

Tako je druze. Kada izgubimo onda ono standardno, nismo imali srece. Nisam nista drugo ocekivao haha
Z

Zbaj

pre 4 meseca

Hayvan, vodis 3 razlike na min i 20 sec do kraja i ne pobijedis da ima tu neznanja i brzopletosti, sli sreca je tu presudna, a sta tek reci za CG koja je protiv Islanda imala sansu da dobije, a onda glupa greska, a posebno odluke sudija tokom citavog meca su rijesile mec. Ja sam kao crnogorac zadovoljan igrom Crne Gore, mislim i da je Srbija pokazala odlicu igru, ali je kod vas kao i uvijek problem, cim odete na neko prvenstvo i pricate da ste favoriti za nesto onda ispu*ite, ali kada podjete skromno napravite rezultat. Mislim da su ocekivanja bila prevelika, a ovo je najjaca grupa na prvenstvu, da su bili losi nisu, da su ocekivsnja bila ogromna jesu.
V

Vldblk9a

pre 4 meseca

Imamo jos sansi za dalje, ako 10 ekipa dozivi kolektivni stomacni virus mi uskacemo kao lucky looser~i.
С

Сале2323

pre 4 meseca

Какав бре фијаско!?! Немамо играче, немамо квалитет, лига нам је катастрофа, сем Војводине и донекле Металопластике, коначно, Срби имају друге спортове које гледају. Нас реално рукомет не занима пуно, децу нашу посебно тек не занима, а тек наша струка која нема појма. Ние Ђерона крив, већ систем. Мада ни он нешто није показао, али кога уместо њега сад да поставимо. Црногорци дочекали да нас победе у нечему, пошто им је спорт на ниским гранама, ово им је као неки мелем на рану, треба им честитати, желели су победу више баш због тога.
G

Gostimirko

pre 4 meseca

Hrvatska i Crnogorska Liga su PREJAKE. Tamo se ulazu milioni evra. Nemate rad i rađaju vam se generacije odrasle na ZVEZDAMA GRANDA, nikakve to veze nema sa ulaganjem. Da je to u pitanju Hrvati bi svako takmicenje bili 10.ili 11. Posto mnogo mnogi vise ulazu Danska, Svedska, Francuska, Nemacka, Spanija, Norveska, Slovenija..
b

bukla

pre 4 meseca

Crnogorci nas dobijaju drugi put zaredom. Mora da im je liga u rangu spanske, a Lovcen kao Barsa
Z

Zbaj

pre 4 meseca

Crnoj Gori je sport bar kolektivni na jako visokim granama, to sto Crna Gora ne ide na medalju u nekim sportovima osim u zenskom rukometu i mozda vaterpolu je normalno zato sto ta drzava ima svega 600K stanovnika. Postoji mogucnost na na OI Crna Gora ima 3 kolektivna sporta, garantujem da ni jednoj drzavi sa manje od 2 mil stanovnika to nikad za rukom nije poslo, a ako su to niske grane onda u redu. I btw CG drugi put za redom dobija Srbiji u muskom rukometu, a i zenskom su redovne musterije.
K

Konjević Petar

pre 4 meseca

Tako je Crna Gora nam je pokazala kako možeš da bude mala i ponosna nacija, a mi smo sramota za sport. Mi ne zaslužujemo da učestvujemo više nikada. Treba da se rasformiramo na 10 godina u rukometu.
A

A one

pre 4 meseca

kalkulacije,mi bijemo milogorce a madjari islandjane ...... E Srbijo medj sljivama ......
M

Mile led

pre 4 meseca

Glasali ste za jaku zvezdu, evo vam ishoda.. Svaki sport je uništen..
X

Xyz

pre 4 meseca

Ljudi, nije tragedija. Prosto protivnici su kvalitetniji i to je to. Da smo mi kvalitetniji od protivnika iz grupe na papiru i da zavrsimo na poslednjem mestu, onda bi bio fijasko.
A

AP1111111111111++1111

pre 4 meseca

Ovo nije fijasko, ovo je realnost naseg naroda, naseg mentaliteta...Da nas k i j ko kako hoce u bilo kom sportu...stvari treba nazvati pravim imenom i reci "DA MI I JESMO LUZERSKA I GUBITNICKA NACIJA"...Ni u jednom sportu nrma ni trunke volje za grb...samo dobre izjave pred takmicenje, posle toga samo pusaona...i ovaj sport u crnu svesku pracenja nase reprezentacije
B

Bas tako

pre 4 meseca

Sta nas tek ceka u buducnosti kada ja sa svojih 47 godina i dalje mogu vise sklekova da uradim od skoro bilo kog klinca do 15 godina. Pre desetak godina na slavi kod zeninih pitam mladice od 19 godina koliko mogu trbusnjaka, sklekova i cucnjeva? 5, 10 i 15 su bili odgovori. Bitno da svi nose uske pantalone i da im se vide zglobovi i da su na Soniju carevi. Od onakve fajterske nacije na sta smo mi spali, uzas, tragedija, nemam reci.
Г

Геџа - Србијанац

pre 4 meseca

Ја не верујем да си ти Србин (и у реду је ако ниси, не смета), а тек не верујем да си Србин из Србије, јер да јеси, не би мог'о тако ни да мислиш, а тек да говориш, јер ако Србију не воли онај ко је из Србије, е онда јесте страшно! Да су тако мислили наши дедови и прадедови 1914. године, не бисмо се данас Србијом ни звали (а тад су нас и браћа преко Дрине нападала, него се заборави то лако, но ајде). Што се спорта тиче, ниђе везе о том менталитету - па, само кошаркаши шта су урадили на овом првенству је довољно да потре све ово што си налупетао, а камоли кошаркаши пре, ватерполисти, одбојкаши, па и млади фудбалери, кошаркашице, одбојкашице, те индивидуални спортови, и на крају, или почетку НОЛЕ!!! Тако да, није проблем у менталитету, него у квалитету, победи те неко, честиташ. Мада су се ови данас радовали ко да су најмању руку освојили Олимпијске игре и то говори о неком менталитету њиховом, али је то њихов проблем... Уз Србију увек, па и кад је лоше и кад је добро!!!
B

Bravo

pre 4 meseca

Bod na Evropskom prventsvu neka sija kao zlato! Kad je docek?!
R

Ruslan Malinovski

pre 4 meseca

Sram vas bilo rukometne sponzoruše. Mi stalno kritikujemo fudbalere, ali verujte nisu ništa bolji ovi rukometaši. Treba ih bojkotovati do daljnjeg i sve njihove aktivnosti.
M

Mrcina

pre 4 meseca

Ovo je jedna od najvećih bruka kolektivnog sporta u ovom veku.Sramota.Pokrijte se ušima sve do jednog,zajedno sa maestrom Đeronom.
n

ng

pre 4 meseca

zasto bruka to je pravo stanje stvari,e sad sto neki ubedjuju sami sebe da imamo kvalitet to je druga prica.PS ko kad bi island rekao da je fijasko sto nisu otisli na sp u kosarci
G

Guh

pre 4 meseca

Teški luzeri...
R

Realnost

pre 4 meseca

Možda je i bolje ovako..Nego da u drugoj rundi služimo za trening i gol razliku svima..Spasili i sebe i nas što gledamo mučenja.
N

Nemamo pojma

pre 4 meseca

Poslednjih 20 godina u rukometu, pa gledati utakmice nase reprezentacije prefstavlja cist mazohizam.Nista bolje nije ni sa klupskim rukometom. Razlog-PA NEMA PARA ZA MULJAZU KAO U NEKIM DRUGIM SPORTOVIMA,a onda to Srbe ne zanima-tacka.
Б

Борча

pre 4 meseca

Менталитет губитника који ће трајати док је света и рукомета
j

jjjjjjjjj

pre 4 meseca

e moje bruke isramote hajde opet nadjite opravdanje opravdanje te nemamo jaku domacu ligu .Islandjani je imaju npr ili 90% reprezentacija da ne nabrajam, nemamo kontinuitet evo selektor 4 godine tu i sta smo uspeli nista nekad eventualno izadjemo iz grupe a uglavnom ne bez SP , bez OI , Kukic kako nasa buducnost nas upropastio na par prvenstava na kojima je dobio sansu, barem da su vise igrali mladji pa nekakva korist ovako duplo golo
G

Gospodin Rajković.

pre 4 meseca

Ma kakav Borzaš, kakav Kukuć, ma dajte molim vas neću više da slušam te hvalospeve o njima. To su prevare od igrača sve.
Б

Брале

pre 4 meseca

Селектору одмах вечерас уручити одказ катастрофално игра ово је наша реалност у рукомету. Више од овога ми не можемо нисмо реално ни заслужили.
P

Podgoričanin Sreten

pre 4 meseca

A mi smo takva stoka, da je mene sramota! Pa nijesmo osvojili svjetsko, lebac vam poljubim...Radujete se, jer "nek komšiji crkne krava"! Ovaj narod he velika propast! Komplet bivša juga! Toliko zavisti i egoizma, da je to strašno! Slovenci malo ispadaju iz šablona!
Z

Zbaj

pre 4 meseca

Nagrada za manjak srece na citavom prvenstvu, i ono najbitnije, laksi zrijeb za SP. Mnogo je bolji utisak nakon ove pobjede, normano da su se igraci radovali.
S

SP Južna Afrika 2010

pre 4 meseca

Momir Ilić za selektora! Kao onomad u fudbalu kada smo šutnuli Clementea i došao MISTER ANTIĆ!
B

Boogy

pre 4 meseca

Čuj fijasko. Kad smo mi to postali vele sila u rukometu?
R

Realista 24

pre 4 meseca

Ne pomaze voda sine
L

Leri O Benon

pre 4 meseca

Eto vam sad pa nas vi mediji ložite iz godine u godinu sa projektom Đerona. Svake godine prilačate, sad će da prorade samo što nisu, i gde su nam sad ti rukometaši. Treba da se ugasi ovaj sport i da nijedan medij u Srbiji ne izveštava sa rukometa.
D

Dr Laza

pre 4 meseca

Đorđić upropastio već viđenu pobedu protiv Islanda i sad 45 sekundi pre kraja žuri da šutira umesto da igramo duži napad i naravno popije blok
m

mirko22

pre 4 meseca

Nijedan igrać ne sme više biti pozvan, sa jednim srednjim bekom igrati čitavo prvenstvo, Milosavljević i Marsenić su amateri, Pešamblak zicer za dva gola, puno zdravlja i sve najgore u karijeri.
D

Dabaca

pre 4 meseca

Sramota je ko Vama dopušta da pišete "gospodine". Šta ste očekivali, možda da se osvoji? Glavu gore, idemo dalje, kada neko da sve od sebe nema šta da mu se zamjeri na ovom turniru. Sreća je okrenula leđa za nešta više. I za Crnu Goru isto važi.
v

veliki strumf

pre 4 meseca

Ово је рукомет НИВО ЗОНЕ!!! Кос најперспективнији млади играч??? Па људи моји дао им је теи лопте у руке! У кључним тренуцима! Кукић продао пар лопти на почетку, а онда у кључном тренутку лик баца у ноге беку ДО СЕБЕ! Да ли је ико веровао да ћемо дати гол на 28-28 и 50 секунди до краја? Наравно да није нико јер су ово полуаматери! А задњи напад 5 секунди имају и НИСУ У СТАЊУ ДА НАПРАВЕ ФАУЛ!!! Бар да не изгубе. АЛИ МИЛО МИ ЈЕ ШТО СУ ИЗГУБИЛИ! Заједно са тренером незналицом! Терај бре овог безличног надобудног лика! Ђорђић му не игра 50 минута а онда га пушта да решава меч! Где је Борзаш који је био наш најбољи играч??? Узео Шпанац добре паре, НИЈЕ УРАДИО НИШТА - паљба незналице белосветска! Доста си нам продавао форе. Сад ће изјаве ових уплаканих… Не могу то да поднесем, надам се да НИЈЕДНА ВЕСТ О ЊИМА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ОБЈАВЉЕНА! Ово је највећа срамота у историји нашег рукомета! ЦЕО САВЕЗ МРШ НАПОЉЕ! Мрррррш!
L

LuloLulo

pre 4 meseca

Igras bez najboljeg l beka ( Borzasa) i bez najboljeg d beka (Vejina) i ocekujes nesto. Golmani nista posebno. A pojedine glupe odluke nasih igraca nije vrijedno komentarisati ( sedmerac Radivojevica, ishitrene šuteve Đorđića.....) Mislim da smo najgluplja ekipa na prvenstvu
7

79

pre 4 meseca

Kakav crni Vejin amaterski igrač, igrali smo bez Zelenovića najboljeg desnog beka kojeg imamo!
L

Lsksoshvluugl

pre 4 meseca

Iz ove reprezentacije bih zadrzao samo golmana Milosavljeva, Pešalmbeka i Marsenica. Njih trojica igraju za jake klubove i dobri su igrači. Njima pridodati ovog Kosa i jos neke klince. Ostali igraci su skandal. I ovaj Djirona igra odlucujuci napad na onog Djordjica, nije mi bilo dobro kad sam video da napad ide na njega i naravno izblokiran. Ljudi moji, mi smo od Crne Gore izgubili, pa onaj njihov nizak bucko pivot, taj decko nam dao nekoliko komada, a igra u CG za Igalo verovatno ili sl. A najjaca fora sto su nas evropske kladionice svrstale na 7 i 8 mesto za favorita, hahahahaa, a ovi nasi mucenici malo jaci od kisele vode
B

Bitno je

pre 4 meseca

Da imaju tatavaze na rukama a doci ce lopta nekako u ruke lepljiva je
T

Televizor

pre 4 meseca

Plasim se da uskoro sledi potop u jos nekim kolektivnim sportovima, neko ce reci rukomet nam je potonuo, jeste, ali tone i dalje, tone nam vaterpolo, tone nam odbojka gde se nije nista uradilo da se u jeku popularnosti Miljkovica, Vujevica i Grbica popularizuje kod decaka. O fudbalu ne zelim ni da govorim.
v

veliki strumf

pre 4 meseca

Ово је рукомет НИВО ЗОНЕ!!! Кос најперспективнији млади играч??? Па људи моји дао им је теи лопте у руке! У кључним тренуцима! Кукић продао пар лопти на почетку, а онда у кључном тренутку лик баца у ноге беку ДО СЕБЕ! Да ли је ико веровао да ћемо дати гол на 28-28 и 50 секунди до краја? Наравно да није нико јер су ово полуаматери! А задњи напад 5 секунди имају и НИСУ У СТАЊУ ДА НАПРАВЕ ФАУЛ!!! Бар да не изгубе. АЛИ МИЛО МИ ЈЕ ШТО СУ ИЗГУБИЛИ! Заједно са тренером незналицом! Терај бре овог безличног надобудног лика! Ђорђић му не игра 50 минута а онда га пушта да решава меч! Где је Борзаш који је био наш најбољи играч??? Узео Шпанац добре паре, НИЈЕ УРАДИО НИШТА - паљба незналице белосветска! Доста си нам продавао форе. Сад ће изјаве ових уплаканих… Не могу то да поднесем, надам се да НИЈЕДНА ВЕСТ О ЊИМА ВИШЕ НЕЋЕ БИТИ ОБЈАВЉЕНА! Ово је највећа срамота у историји нашег рукомета! ЦЕО САВЕЗ МРШ НАПОЉЕ! Мрррррш!
V

Već vidjeno

pre 4 meseca

Čim je krenulo treba nam 2 gola za prolaz ako Madjari tuku Island stavio sam pare na CG. Malo je reći da sam se opario fino.
H

Haha

pre 4 meseca

Izgubis utakmicu protiv ekipe kojoj utakmica nista ne znaci, kao fudbal svojevremeno sa Slovencima. Trebalo bi dobiti na motivaciju samo.
U

Urgh!

pre 4 meseca

Naravno! Ko će koga, nego svoj svoga!... Svaka narodna je na mjestu... Da su igrali protiv bilo koga drugog, pitanje bi li Crnogorci ovako kidisali... Ali pobjeda čista kao suza. Naši nikakvi, kao i uvijek... Da rezimiram, nije uopšte bilo pitanje, mogu li naši. Odgovor je ne mogu... Pitanje je bilo samo hoće li Crnogorci ili neće. Odgovor je neće... Zna se na šta sam mislio...
j

jokerkoma87

pre 4 meseca

Stvarno smo ocajno odigrali.Bez ikakve zelje i snage.Vreme je da se menja trener.Jeste da je olimpijska godina,ali Djerona je pogubio konce ocigledno.
A

Akonkagva

pre 4 meseca

Hoće li ijedna osoba ikada koja sedi u zvaničnim foteljama u Srbiji podneti ostavku u bilo kojoj privrednoj grani????? Predsednik, ministri, direktori 70% firmi, uprave sportskih saveza i klubova, bilo ko jednom u životu????
J

Jvns

pre 4 meseca

E sad treba napraviti dobru ali dooobru analizu i na sledecem prvenstvu probati pobediti bar jednu utakmicu. Bog ih je pogledao sto nisu prosli, da ih u drugoj rundi razvlaci ko stigne
B

Bravo Legendo

pre 4 meseca

Ali selektor hahahahhahaahhaahhaah pa ja ne mogu hahahahahahahah lik uzme Tajm aut protiv Islanda, dobijemo gol i od pobede napravimo remi, uzme Tajm aut da nacrta pobedu protiv CG mi primimo dva gola i izgubimo utakmicu. Jak trener. Nije ni cudo sto je do sada u karijeri sedeo na klupi mocnog Tunisa i jos jace IRSKE!!!!
M

Magistar

pre 4 meseca

Poslednji smo u tankoj grupi. Djirona nema pojma. Igraci prosek, smanjiti lozenje i shvatiti da je uspeh kad se plasiramo na veliko takmicenje.
m

mandouu

pre 4 meseca

Koliko su napaljeni verovatno će i u avionu pri povratku pričati kako imaju još šansi za drugu fazu. Najgora generacija ikada. Ovaj Španac se utopio u sivilo, bolje da beži dok ne postane pravi Srbin. Posle je najebao.
G

Gost "

pre 4 meseca

Mogu turistički do Kelna 🤣🤣🤣🤣
b

boc

pre 4 meseca

Sramotno...nista vise
N

Nikmik

pre 4 meseca

Otjerati Španca šta je unapredio od kada je došao ništa. Uvek zadnji u grupi. Razlika u odnosu na naše trenere je jedino plata.
J

Japp

pre 4 meseca

Citav rukometni savez da podnese ostavku ovo je bruka i sramota.Nezna se koji je gori muski ili zenski rukomet.Stvarno jadno i bjedno.Cestitke za Crnogorce
C

Cjepka123

pre 4 meseca

Amateri.
Г

Групни

pre 4 meseca

Марфи, опет си у био праву, јер оно што лоше почне, сва је прилика да ће тако и завршити ...

Otvarac_za_oci

pre 4 meseca

Opet da napisem... treba da ih bude sramota, Crnogorci su igrali sa vise volje iako utakmica za njih nije imala znacaja. Prava ekipa gubitnika, sa dva igraca vise nisu mogli da naprave visak. Strasno.
G

Grajkula

pre 4 meseca

Gasi profesionalni rukomet! Amaterski sport apsolutno, da deca imaju zanimaciju i zdrav razvoj...
B

Babaroga

pre 4 meseca

Da smo pobedili Island, pobedili bismo i Mađare i Crnogorce. Kad prokockaš +3 na 70 sekundi do kraja i treba da izgubiš obe naredne
С

СРБИН007

pre 4 meseca

Нови уговор за селектора и то на 10 година! Одлично је одрадио овај Олимпијски циклус,видимо се у Паризу,сан је остварен! Најављено-Испуњено!
M

MarkoSsa

pre 4 meseca

JEZIVI KOLIKO OVE AMATERE BEZDUSNE BRIGA ZA SRBIJU; sramota od igre, borbe, zelje.
Z

Zeder

pre 4 meseca

Ajde prestanite smarati. Nije kraj sveta ako su ispali.
P

PetarK87

pre 4 meseca

Đerona da se vrati u zabit iz koje je došao. Pa imamo i mi domaće prodavce magle ne treba nam još strani da ga plaćamo debele pare.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Potpuno zasluzena pobeda Crne Gore i svaki drugi rezultat bi bio krajnje nepravedan! Toliko.
X

Xfffub

pre 4 meseca

Najgori su ejjj najgori
H

HahahhH

pre 4 meseca

Dobar je naslov hhahahahah
H

Hikoo

pre 4 meseca

Jel moguce da nisu htjeli da puste bodove Srbiji ?
G

Gosttt

pre 4 meseca

Dokle da slusamo prazne price pre i tokom prvenstva, dokle da se lozimo na propustene sanse i neizvesne poraze
d

da imam skoleee

pre 4 meseca

ozbiiiiljnooo?
Z

ZzzRrr

pre 4 meseca

Poslednjih 6 sekundi slika i prilika rukometa u Srbiji
T

Titel

pre 4 meseca

Za koga je igrao Mijailo Marsenić ???
P

Petronijevic

pre 4 meseca

SRAM VAS BILO!
D

Dosta je bilo

pre 4 meseca

TONI GERONA OUT!
D

DjomlaDjomla

pre 4 meseca

Da nije tuzno bilo bi smesno. Kakav skup luzera pocevsi od trenera, preko ''najboljih igraca'' do saveza.
M

Markinjos10

pre 4 meseca

Ovo je najgora reprzentacija u istoriji rukometa.Pratim rukomet 20 godina.Nikad gora selekcija a ni trener.Najnizi amaterizam od ovih panjeva.Imas 18-17 i sam 1 na 1 covjek pogodi golmana u pola glave.Odbrana na nivou nizerazrednih ekipa itd.Stvarno je grijeh pustiti ovakve reprzentacije poput nas na bilo kakvo Ev ili Sv takmicenje .
G

Gost11111

pre 4 meseca

bas to sam komentarisao, mozda ikljucni momenat....zicer za dva razlike, a on sa 6 metara pogadja golmana u glavu i umesto dva razlike, ostaje jedan, igrac manje i CG ide na plus jedan u tom periodu....vise se nikad nismo vratili....pa to je amaterizam