Komentari na vest

Svetska medalja šest godina zaobilazi Srbiju, bronza u Fukuoki bila bi veće čudo od zlata iz Rima

G

Gostimirko

pre 9 meseci

Nikakva šansa. Biće 6-7 razlike za Španiju. Srbija je zalutala u polufinale sa ovim gubitničkim mentalitetom ovog tima iz takmičenja u takmičenje.
J

Just Water Polo Fun

pre 9 meseci

Jaaako tesko ali ništa nije nemoguće...Španci bas ne blistaju na ovom prvenstvu, zamalo im Francuska nije došla glave u cetvrtfinalu. Da su izdržali jos par minuta u 4/4 sad bismo mi igrali sa Francuskom. Sa druge strane Špancima je ovo neuspeh, nisu bas nešto odusevljeni sigurno sto igraju za bronzu a bili su glavni favoriti za zlato..Ako nasi odigraju najbolju utakmicu na prvenstvu, bore se kao nikada a Španija ne bude na svom maksimumu kao npr protiv Francuza, ima nade. Da se pobijemo pa sta bude. Samo hrabro pa sta nam Bog da.
D

Djole Prolece

pre 9 meseci

Nas je Spanija razmontirala u grupi. Ne znam sta ocekujete sada?
N

NN3

pre 9 meseci

Znaš li značenje reči "razmontirati"? Dobili su nas 16:14, dva razlike. U martu smo im naneli jedini poraz na Svetskom Kupom nakon penala, koji su osvojili sa 7 rutinskih pobeda i jednim porazom - od nas.
s

spodoba1

pre 9 meseci

Kosarka je sa svojim kalendarima i stete zbog reprezentacija fenomen za sebe, rukomet zbog mogucnosti da naturalizujes citavu reprezentaciju i mogucnosti da promijenis koliko god hoces reprezentacija je apsurd, ali vaterpolo je cini mi se pobijedio kada je u pitanju glupost celnih ljudi i federacije koja se brine o kalendaru i pravilima
g

gostujuciKomentator

pre 9 meseci

kako onda nekom neutralcu objasniti da će se 2024. unutar 2 mjeseca održati svetsko i Evropsko prvenstvo??
N

NN3

pre 9 meseci

Svetska liga, Svetski Kup, Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo, Olimpijske igre.. u 16 meseci. Neverovatno