Komentari na vest

Svetska šampionka dugo bežala, ali hrabra Nina ipak ostala bez medalje

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Steta ali svaka cast...Retko ko je i znao da ona postoji i da se takmici a verujem da su mnogi sa iscekivanjem cekali na Olimpijadi njene meceve.Svaka joj cast jos jednom!
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Preveliki je ring
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Trebala je ova iz Tajvana da pobegne iz dvorane i da se vrati kad vreme istekne.Totalna glupost,udariš protivnika jednom i odmah bežiš.5 minuta je juri po celom ringu...Šta ti vredi i da dobro boksuješ kad su sudije te koje odlučuju...
r

radovann991

pre preko 2 godine

Da, koliko deluje glupo i podlozno namestanju. Nikakav realan kriterijum nego kako se sudijama 'svidi'.
A

Ajdeee222

pre preko 2 godine

E ajde ne lupetaj. Jesmo li ikad u zivotu izgubili a da nas nisu sudije pokrale? Uvek neke teorije zavere,citav svet protiv nas i sl...devojci svaka cast,radila je najbolje sto je mogla i posteno izgubila. Idemo dalje,sledeci put ce biti bolje i to je to. Mi kao nacija prvo treba da naucimo da gubimo da bi pobedjivali,i da shvatimo da se ne vrti sve oko nas i da se nije celi svet urotio protiv nas. Mozda je samo ova tajvandjanka bila bolja?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ajdeee222-Ja nisam spomenuo da su sudije pokrale Ninu i da je izgubila zbog sudija.Izgubila je sasvim zasluženo i to najviše zbog treće runde gde je krenula na sve ili ništa jer je gubila 2:0 odlukom sudija,znači morala je da ide na nokaut da bi pobedila.Moj komentar je bio ironičan,hteo sam da odgledam dobar boks meč,gledao sam jurnavu po ringu....
r

radovann991

pre preko 2 godine

Moj nije bio ironican, ali nigde nisam napisao da smo pokradeni i da su se sudije i ceo svet urotili protiv nas, niti da se sve vrti oko nas, bukvalno nista iz tvog komentara, ne mora odmah da se napada 'lupetanjem'. Samo sam rekao da prosto nema kriterijuma, nema konkretnih poena i da moze da bude podlozno namestanju.